Sizce ideal kadın yüzü ??

Ben bir bayan olarak hemen şahsi fikrime göre tanımını yapayım, görecelidir sonuçta.

Eğer dış görünüşümü kendim tasarlayabilecek olsam şu şekilde tasarlardım, desem daha doğru :))

TEN: kumral - beyaz tonlarında olmalı.

GÖZLER: renkli olacaksa da koyusu olmalı, koyu yeşil - mavi gibi. öyle havada kalmamalı bakışlar. şekil iri kesinlikle olmamalı, badem göz olsun.

BURUN: minik olmalı, top gibi olmalı ucu delikleri simetrik olmalı. kalkık bir de tabii.

DUDAK: çok kalın olmamalı, üstle alt eşit olmalı ne geniş ne minik orta boy, normalden biraz daha dolgun

YÜZ YAPISI: gülüş ne çok geniş ne minik olmalı, bir çemberi ortadan kestiğimizi düşünün, onun alt yarısı gibi düzgün. elmacık kemikleri belirgin, alın çok büyük değil ve çene ne sivri ne de köşeli, büyük değil. gamze özellikte yanakta katiyen olmamalı, dudağın sağ ya da sol üstünde küçük bir tane olabilir

SAÇ, KAŞ: saçlar gür dalgalı olmalı, rengi koyu kumral küllü tonlar ya da kahverengi. kaş orta kalınlıkta kalkık ve kavisli.

peki sizce? özellikle erkeklerin fikirlerini merak ediyorum. **vücut dahil değil**
Sizce ideal kadın yüzü ??