Tecrübeleriniz neler sevgili insanlar?
12 yaşındaki evlatlarımız gibi yorumlar yapmazsanız eğer, mutlu olurum, teşekkürler.
12 yaşındaki evlatlarımız gibi yorumlar yapmazsanız eğer, mutlu olurum, teşekkürler.
Değerli kişi,
Buna en doğru en iyi uzman bir doktor karar verir.
Bir şey diyemem çünkü yanlış bilgi vermek istemem.
Kusura bakma.
Önemli değil.
Umarım her şey gönlünce olur.
Mutluluk iki yakanı bırakmasın.🙏
Kendine iyi bak.
Sevdiğin senin mutlu eden şeyleri yap.
Sık sık gülümse.
Yardım edebileceğim bir şey olursa yardım ederim.
Seni emanetleri kaybolmayan Allah'a emanet ediyorum.🙏
Çok teşekkür ederim.
Eksik olma.
Umarım şimdi daha iyisin ve mutlusundur.🤗
Tekrar hoşgeldin.
Çogu insanın ruhunda yarım parçasında var bir seyler tamamıyla sorunsuz insan biraz zor bulursun
Depresif ruh hali varsa. Herşeye karşı isteksizlik bıkmışlık..
Cevap
8Cevap
Hayata karşı isteksizseniz. Sürekli kaygılı ve öfkeliysesiniz. İnsanlara veya bir çok şeye inancınızı kaybettiyseniz rotasız bir gemi gibi savruluyorsanız. Biri dokunsa ağlayacak gibi oluyorsaniz. Geçmişte ki mutlu anlara özlem çekiyorsanız. Insanlara karşı güven problemi çekiyor ve onlara karşı tahammulünüz kalmadıysa. Ruhunuzun tam ortasında kötü olaylar unutamadığın içinden söküp atamadığın insanlar koca bir taş gibi durup seni boğuyorsa ruhun büyük darbeler almıştır batan bir gibi her köşesine soğuk sularla dolmuş ve karanlığa gömülmüştür. Ruhunu karanlıktan çıkaracak tek kişide sensin onu oradan çıkarmak için destek verecek kişileride seçecek kişide sesin..
Rica ederim.
Zevk alman azaldıysa sıkıntı var demektir dışarı çıkmak istemiyorsan bütün gününü oda da geçiriyorsan kimseyle konuşmak istemiyorsan bir sorun vardır bence
İstediklerini vermezsen ruhun sana seslenicektir bir seyler eksik birseyler yanlis diydektir.
Olur olmaz can sıkıntısına dusersin. Bir yerde bir eksiklik hissesersin. Anlamazsin ama hissedersin.
Senin bilmen gerekli bulabilirsin
Rica ederm. Kendini bil.
Kendini bul.
mutsuz isen yorgun isen normalde zevk aldığın şeylerden zevk alamıyorsan peşinden koştuğun sana heyecan veren birşeyler yoksa arzunu yitirdiysen bil ki ruhun yataklara düşmüş 😇 hayırdır neyin var?
Hayattan tat almıyorsan yolunda gitmeyen bisey vardır ruh sağlığında
En basitinden Ruhun sağlıklı olsaydı bu sitede olmazdın
ruh diye bir şey yok ki hasta olabilsin
İnan herkez biraz hasta
Senin ruhundan banane ben kendi ruhumla meşgulüm
Tenkss yuu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar