Ruhum hasta bedeniminde hasta olmasıda yakındır. Ya nolur yardım edin bir akıl verin bana

Çok kötü bir durumdayım. Kimsem yok. Ne bir arkadaşım ne bir dostum ne sevgilim nede herhangi bir kimse. Ailemlede aram açık. 2-3 haftadır babamla konuşmuyoruz. Çok ağır şeyler söyledi. Son 2-3 gündürde hayatımda en büyük yeri ona ayırdığım hatta nerdeyse tamamıydı. Ablam. Onunlada konuşmuyoruz. Sebebi bktan bir şey ama neyse. Annemlede pek sayılmaz eh işte. Akrabalarımdan zaten nefret ediyorum. Kimse kalmadı. 2-3 aydır evde yatmaktan psikolojim bozuldu. Gidecek yer yapacak bir şey yok. Bu sene sınava gireceğim. YGS LYS falan. İnanın YGS konularının yüzüne bile bakmadım. Daha tek sayfa bile çalışmadım. Canım istemiyor. Dışarı çıkmam normalde kimse olmadığı için. Nadir çıkarım. Çıkınca kendimi çok tuhaf hissediyorum. Tek başıma yalnız yalnız. Bayılıp düşecekmişim gibi geliyor. İçimden hiçbir şey gelmiyor. Bedenimde sağlığını yitirecek gibi. Kendimi uykuya zorluyorum. Zorla uyuyorum. İnanın çok kötü bir şey. Hasta gibiyim. Çok kötü hissediyorum. Ne yapacağım ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Yakın bir arkadaşım vardı.11 yıllık. Ben ona hal hatır sorarsam oda sorar. Gülüp eğlenmek ister sürekli. Onada az sonra seninle arkadaşlığımı bitirmek istiyorum diyeceğim. Bari fazlalık kalmasın.
Ruhum hasta bedeniminde hasta olmasıda yakındır. Ya nolur yardım edin bir akıl verin bana