Psikopat olan insan; sinirlendiği anda kendini sakinleştirme yolları arar. Kavga etmek veya karşısındakine saldırmak yerine, kendini yatıştırmaya çalışır. Çünkü onun içinde yaşadığı şeyler gerçekten zannedildiği gibi kolay değildir. O an saniyeler ile ifade edilebilecek kadar kısa bir zamanda, karşısındaki insana nasıl işkenceler yaptığını, ona ne kötülükler yapmak istediğini hayal eder. Bunu yapmamak için kendini zor tutar. Bu yüzden son çare olarak patlama noktasına geldiğinde psikoptalığını ortaya çıkarmak zorunda kalır. Bunuda kendine, karşısındakine veya etrafındaki bazı maddelere zarar verme yolu ile ortaya koyar ve kendini rahatlatır. Çünkü psikopatlık; psikolojik veya ruhani bir sorundur. Herkesin zannettiği gibi; ufak bir kulübede yaşayıp, arka bahçesine insan cesetleri gömen, etrafındakilere karşı garip bir gözle bakan bir insan değildir. Bu ileri derecede psikopatlıktır. :)))) Bir insanı nasıl öldürmek istersin ? O an aklından nasıl kötülükler geçer ? Ve bunları nasıl kimse fark etmez ? İşte bu piskopatlıktır. Psikopat insan hiç bir davranışını kolay kolay dışa vurmaz. Ne yaşar ise içinde yaşar.
Yine kendi görüşüme göre psikopatlık; kişinin hemen hemen iradesi dışında gelişen bir olaydır.
Şimdikiler malesef özenti.
Ağır abi gibi görünmeye çalışanlar, kendini psikopat göstermeye çalışanlar... Bu insanlara üzülüyorum. Bunların tek amacı çevrelerinde kendileri gibi olan insanlara kendini beğenmişlik taslamak, benden korkun mesajı vermek, gövde gösterisi yapmaktır.
Çocukken hatırlarımda; kırtasiyeden mantar tabancası alırdık. Kurtlar Vadisi o zaman yeni yeni izlenmeye başlıyordu. Aldığımız mantar tabancasının markası Çakırdı. Sokakta bir grup çocukların yolunu keser; '' silahının markası ne ? '' diye sorardı. Çakır olduğunu söyleyenlere, '' markası Polat Alemdar olsaydı alırdık elinden '' derlerdi. Kısacası beyin yaşını ve kalitesini ortaya koymuş olurlardı. Tabi varsa...416 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen psikopatsan ben psikopatın ALLAH'ım lan diyen zibidiler ortalıkta kaynıyor :D Katılıyorum psikopat olan adam hastalıklıdır bunu da kabul etmeden yaşar ve çok dürüsttür iki yüzlü olmaz her zaman psikopattır :D Bahsi geçenler olsa olsa serseri olur yoksa psikopatın bile bir orijinalliği vardır diğerleri taklitten öteye gidemez. Bir şeye dayanarak böyle taklit yaptıkları açık ama herkeste farklı kimi kendince koruma sağlıyor artık kim bu taktiklerini yerse :D Bazısı etkilemek için bir de bunlar ağzına sokak jargonundan birkaç havalı söz ezberler sıkışınca sözler dile gelir :D Mesela o sözlerden birkaç tane var
https://www.youtube.com/watch?v=cBPICLlEomciçinde geçiyor saçımız şekul şukul olmasa da... :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar varya ne kadar gülünç durduklarının farkında değiller buda bu yılların hastalığı cidden bu* malları bigün gerçek bir deliye denk gelirse aslında derslerini alırlar ..bide bunların kız olanları sürekli laf sokma peşindelerdir bulundukları her sosyal ortamda bile lisede böyle bir arkadaşım vardı hanım ağa havalarında takılırdı hayata karşı güçlü olmaya çalışan psikopat kız pozları falan böyle onu bunu tehdit ederdi rastgele hemde bigün bunu bir dövdüler dahada yapmadı o insanlara bişey sonra aradan bikaç yıl gemiş facebookuna bakayım dedim yahu laf sokmalı karikatur ve yazılı resimlerden başka bişey yok bu insanlar gerçek insanlara yani her daim nazik ve kibar insanlara saftrik derler göründüğü gibi değil derler küfür ederler falan
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl5* hak ettin sorunla. Yeni moda da bu sanırım. Herkes bir psikopat asarım keserim herkes benden korkar mahallenin abisi ablasıyım havasında dolaşıyorlar. höt desek kaçacak yer arayacaklar oysaki. Üstelik psikopatın anlamını bile bilmezler sorsan :D
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yıl:)) çok komik gelmesinler bana dahada komik geliyorlar :) bazıları var hele yürürken sanki martı gibi kolları birmetre ileri bir metre geri gidiyor kafa önde :D
Aslında bu onların korunma kalkanı, korktukları gibi davranıyorlar.Çakal olmayı bir halt zannediyorlar, sonuçları belli sel sefil dolanıyorlar...
Sokaklar bu tip insansılardan temizlenmeden bu ülke adam olmaz.11 Yorumlasonuna kadar katılıyorum bende 3 hafta yatılı tedavi gördüm aslında 8 haftaydı ama 3 hafta dayanabildim :) ama gerçek psikopatları hiç görmedim bizimkisi farklıydı
315 Yorumla- +1 yıl
o düşünce bende de var ama yinede umutlanıyorum bazen. En kötüsü de artık çevremdeki herkes biliyor (akrabalar,komşular,arkadaşlar) yüzüme karşı hiçbir olumsuz söz işitmedim ama arkadamdan ne diyorlar çok merak ediyorum.Neyse varsın psikopat,deli,sorunlu,depresif desinler kimseye zararım yok tek zararım kendime :) ha bide aileme oda maddesel olarak değil manevi olarak beni üzgün gördükleri için üzülüyorlar
mıllet allah gıbı gezıyor . zevk ıcın dovup tokatladıgım adamlar elını kolunu savura savura yuruyolar =) mıllet sasırmıs . gercı ergenlıkte bızde oyleyydık kımlere dıklendık kımlerle kapıstık . sımdı dıyorum ne cesaretle yaptık . onlarda bızım gıbı :D buyuk olanlarda kafada tahtası eksık olanlar .
10 Yorumlahelal be çok iyi bir yere değindin valla :))
bu yeni nesil ne olucak böyle :))
ben bir tane pisiko tanıyorum adam harbi manyaktı yaa adamın birinden para istedi vermedi diye gitti arabasını yaktı sonra yanan arabanın karşısında oturup çayını içti bide demezmi bundan zevk almadım adamıdamı yaksam diye :)) onu tanıdıktan sonra sağda solda ahkam kesenlere acıyorum cahilliklerinden .10 Yorumlainsanlar artık sahiplenmek isityor basta kızlar olmak üzere görüyorum kızın kolunda psiko takmış koluna ne biçim insan o allah askına güzel yürüyüsü olur güzel konusr o yok neymiş efendim benim sevgilim böyle olurmus herkes ondan korkuyormuş bende diyorum ki,
seeeen kimsinnnn allahın kulu değilmisin ne senden korkacam yaaaa10 Yorumla
+1 yılGenelde ezilmiş insanlar tamam erkek agır olmalı ama agır olacaksada sevmeli korumalı insanları korkutarak kendini adam sanıyor bazı kesim çok yürekli gibi gösterirler kendini ama mevzu olunca tek gelmeye korkarlar bir erkek güçlüyse bunu dışarı vurmaz efendi olur gerekli yerde sıkar yumruğunu
10 Yorumla
+1 yılBenim en çok şu cümle komiğime gidiyo:
"Sen benim kim olduğumu bilmiyosun!"
Ulan keko, dünya literatürüne geçtin de benim mi haberim olmadı! :D12 Yorumla- +1 yıl
:D öyle öyle... Onun iki farklı tarzı var: "Sen benim kim olduğumu bilmiyosun, bir de soru kalıbı şeklinde "Sen benim kim olduğumu biliyo musun?"... Bunlar hep kendini önemli hissetme ihtiyacından geliyor. Çünkü sıfır oldukları için, böyle telkin oluyorlar. Tip tip herifler dolu ya :D
Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. evet olabilir zaten senin ilgini çeken yani eleştirdiğin psikopat görünmeye çalışan insanların %99 ezik kolpacı teneke diye tabir ettiğimiz insanlar :D
30 Yorumla
+1 yılSana bir şey söyleyeyim mi? Bence piskolojinin bozuk olmasının en büyük nedeni çevrendeki olay ve insanları çok kafaya takıyorsun. Çünkü bende öyleydim artık umrumda değiller.
20 YorumlaHayatınızdaki fesatları atın sizi o şekilde yapanlar onlar ben kurtuduldum bazılarından çok şükür gecerken merhaba merhaba bitti çok zor bişi allah sağlık versin ne diyim ...
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar korktukları şeye saygı gösterir ve hürmet ederler benim tanıdıgım ne kadar kavgacı tip varsa hepsinin sevgilisi var ve on numara yani kızlarımız yüzünden erkeklerimiz bu durumda
10 Yorumla
+1 yılKorkudan bence o. Bulaşmayın psikopatım ben derken aslında bana bir şey yapmayın mesajı taşıyor
He annem kesersin sen doğrarsın tamam deyip geçmek lazım10 YorumlaBaşkalarının karakterine saygı duymayı öğren, ardından sana saygı duyabilirler belki. Bazı insanlar vardır, çözümü böyle arar. Bazıları ise senin gibi saf-salak yaşayıp alttan alır. Bana göre de seninki anormal, hangimiz doğru şimdi? Ben kendimi böyle kabul ettim, böyle sevdim. Kimseyi ırgalamaz, psikopatsam psikopatım. Kafandaki fikirleri millete ''tek doğru budur'' diye lanse etmeye çalışma sakın lan.
48 Yorumla- +1 yıl
Sen bence bu işleri bırak, doktorculuk oynamak sana göre değil. Bir doğru yoktur, birden fazla doğru vardır. Tek kendini doğru belleyip, milleti yanlış çıkarmaya ise kimsenin hakkı yoktur. Başkaları ile bu kadar ilgilendiğine göre, başı boş yaşıyorsun demektir. İlk kendini düzelt. Bu sitede kaç defa olsun ''gebereyim de kurtulayım'' tarzı sorular açtığını gördüm. Kendi psikolojini düz çizgiye bağladıktan sonra, o bu şu ile ilgilenirsin. Hadi evladım.
- +1 yıl
senın piskolojın neden bozuk söyler misin bana
- +1 yıl
Tamam sensin . Supreme1 hepinizi döver ayık olun ! . :D ahaha :D
Farklı görünmek, dikkat çekmek için yapıyorlar. Bizim apartmanın biraz ilerisinde ki parkta sabah akşam eşofmanla dolanıp, fosforlu ayakkabı giyen ve gelen geçene laf atan bir sürü(!) vardı mesela tam senin tanıma uyan tiplerdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpolat alemdar diye bir mafya sadece canlandırma oda sedat pekeri canladırıyorlar ve o eskisi gibi mafya muhabbetleri yok bizde zamanında dediğin gibi mafya muhabbetleri vardı fakat şimdi sadece ekmek paramıza bakıyoruz ve kimseyi biz buyuz diye zarar vermedik çünkü dedemizden aldık biz bu dersleri . ve senin o dediğin insanlar silahın mermisini görünce abi diyen insanlar onun için hiç takma onları onlarda horoz yüreği bile yoktur :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Ergenlik şeysi.
https://www.youtube.com/watch?v=1feRIyfQlas
10 YorumlaErkek adam dedin mi koluna faça çeker sonra şemame oynar tiner çeker. :))
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂😃
lisede sessiz ve sinsi olduğum için bir iki hoca psikopat demişti sonra adım öyle kaldı. ilk başlarda rahatsız olmuştum sonra alıştım. sonra sayko demeye başladılar. bende psikopat olmadan psikopat damgası yemiştim. garip bir durum.
10 Yorumlapsikopatlar nasıl oluyo peki özellikleri nedir berduscum?
11 YorumlaKıvanç nasıl görünürse öyle görünürler ! :D
TV'de psikopat yeni tipleme kim ?
Karakter meselesi canım :)))
Sizler derseniz off bitiyorum yakışıklı çart curt bunlarda model alır ! :D20 Yorumla
+1 yılkendin bile berdus diye nick almışsın millete nedir bu anormal gözükme cabaları diosun :)
33 Yorumla- +1 yıl
malesef bizim toplum öyle :) kibar olmak ayıp, kaba olmak normal
- +1 yıl
Evet kabalıktan hoşlanan hastalıklı insanlar da var. Soran uzun zamandır dinlemiyordum Ekrem Düzgünoğlunu sağ ol adamın sesi king neredesin kaç zamandır diyordum 2012'de o da bana sormuş :D
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Psikolopat kuğul görülmek için yapılan moda gibi bir şeyb
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Aynen efendi ol en iyisi gerektigind kavga et 15 yaşamda bende tedavi görüyodum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 340 cevap paylaştı. Dikkat çekemeyen arkadaşların başvurduğu eski bir yoldu hala kaldığını bilmiyordum :)
10 Yorumla
+1 yılpsıkolojıye gore psıkopat gorunenler gercekten korkak ınsnalarmıs.
kımse onalra zarar vermesın dıye tırnaklarını gostererek kendılerını koruma gudusu ıle yasarlar. erkeklere de hıc yaksımıyor10 Yorumlaözenti malesef sebebi şu bazı kızlar hatta çoğu kız böyle pasif değilde ters agresif adamlardan hoslanıyorlar inkar edilsede yok işte sert olsun falan biliyonuz işte vs vs :D
10 Yorumla
+1 yılbenden korkssunlar bana bişey ypamasınlar söyle yaparım böyle yaparım zatne cogu boş cıkıyo üzerine yürüdünmü kacıyo aman abş yapma sanki adam olmuşlar
10 Yorumlaevet haklısın...onlar toplumda kendilerine yer edinememiş umursanmayan insanlar oldukları için bu yola başvurarak kendilerine bir yer edinmeye çalışan zavallılardır...
20 Yorumla
+1 yılYahu okuldan kaçamaz bebeler gelip psikopat tavırlar sergileyince benim de sinirlerim bozuluyor açıkçası
10 Yorumla
+1 yılben normal görünmye çalıştıkça psikopat görünüyorum ne zamanki kendimi ve duygularımı bastırıyorum ozaman normal görünüyorum herşey burada gizli
10 Yorumla
+1 yılben herkese günaydın deyip ihtiyarlara otobüste yer verenlerdenim...
10 YorumlaAyannnn bugün 5 kişinin kafasını patlattık 50 kişinin arasına daldım haniyyy :D :D :D
10 Yorumla
+1 yılanlayamıyorum ben artık insanları o bakımdan yorum yapmam yanlış olur hayırlısı
10 Yorumla
+1 yılben psikopatım diyen kendi ezikliğini psikopatım die atlatcağını sanıyo..
10 Yorumlayeri gelince en ala psikopatım keserm uleynnnnn mazlumu getirin bana
10 Yorumla
+1 yılbi de yazıyolar falan sağ sola ben psikopatım diye söylüyolar falan sürekli. çok saçma. kendilerini küçük düşüyorlar bence. anlamak zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhööttt desen kaçarlar pabcumun pskopatları bunlar :D
10 YorumlaDelidir ne yapsa yeridir, yanaşmayalım mantığı herhalde.
01 YorumlaKızların salaklığı işte..Onlara veriyosunz ya
22 Yorumlabak bak atarlara bak, sinire strese bak :D
24 Yorumlabak bu çok iyi karaoke nerde ?
12 YorumlaGörünmüyorum öyleyim :)
11 Yorumla
+1 yıldemı bende anlamıyorum bn bızaat oleyım yane :)
12 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum dovuyorum onları ben :)
ibretlik bir tespite imza atmışsın :))
18 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. ben onlara insan bile demiyorum
20 Yorumla
+1 yılÖzellikle bayanlar. İticiler.
10 Yorumlaezikliklerini o şekilde bastırmaya çalışıyolar
10 Yorumla
+1 yılpsikopat birine manyaksın sen dersen gebertir
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılhay ağzına sağlık hacı 5 yıldız
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılsizin içindir siz öyle seviyorsunuz yaa
22 Yorumla- +1 yıl
neden yattın hastanede sorunlar nelerdir yanii merak ettim
Ne psikopatlar gördük gül gül öldük.
20 Yorumla
+1 yılDikkat cekme cabalari
10 YorumlaHEPSİ ÖZENTİ MAALESEF
10 Yorumlakim olmak isterki psikopat asla olmam
10 Yorumlasuç suçç bnde hiç anlamıyorm
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasabiyim.
diyeceklerim bu kadar10 Yorumla