Tamam canım
Peki seçilenin bundan haberi var mı?
Yersiz ego çekici değil iticidir.
Kendini kandırıyordur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

ergen havası. he canım, deyip üstünde durmadan geçmek lazım. hayatın kadir inanır edalı tokatlarını yedikçe anlar nasılsa insanın toplamda ne kadar ettiğini. seçmenin seçilmenin herhangi bir üstünlük göstergesi olamayacağını. kaldı ki ne için neyi seçiyor olduğuna baksak bir daha dönüp bakmayacağımız bir şeyi seçmiş olduğunu görürüz böylesi bir şahsın.
Ama belki gerçekten kendi seçiyordur. Ben mesela arkadaş olacağım kişileri kendim seçerim. Kendim yazarım, kendim yanaşırım.
Muhtemelen hepimiz bu şekilde yapıyoruz önce gözlemleyip sonra iletişim kuruyoruz ama bunu açıkça söyleyen kişiler için ne düşünürsünüz diye sordum.
Soruyu hazırlarken çok fazla seçenek koyarak test gibi olmasını istememiştim ama paylaşımınız için teşekkür ederim.
Kadınlar seçilince havalara girip, red ediyorlar. Ego tatmini yapıyorlar. Asla kadınlara teklif etmem bu yüzden. Zaten onlar bana geliyor. Erkekler asla kadınlara teklif etmemeli, bırakın onlar gelsinler. Erkekler kadınları red etmeli ve peşinden koşturmalı. 😂😂
"Ben seçilmem seçerim" cümlesini genelde kibirli kadınlar söyler.
Çok haklılar.. Seçiyorlar fakat seçilmiyorlar.
Seçtikleri erkek tarafından "seçilmediklerini" ilişki 10 yıllık olduğu halde hala evlilik teklifi gelmeyince anlıyorlar. :D
Cevap
17Cevap
Yüksek derecede ve dengesiz öxgüvenin katmış olduğu, dangalaklık kişilik bozukluğu, ayrıca saygı ve aşırı terbiye eksikliği çözümü 10 adet soda rendelenmiş soğan, 2köri3 tutam beyaz karabiberle terbiyeye yatırmak, yüce jampol adına. D
Ben pesimden kosanlara dönüp bakmıyorum nerde benden uzak durmaya çalışan tipler var gidip onlardan hoşlanıyorum.
genelde g tü kalkık olurlar. kadınlara ise hiç yakısmaz kanımca. bence hayat hep orta nokta bulma sanatıdır. biraz esnemek vucut ruh için en iyisi.
bilmem
Seçtiğin kişi seni seçmiyorsa seçmek ne ise yarar 🤔 ya da seçildiğin zaman kabul etmezsen seçimler karşılıklı olsa daha iyi olur sanırım
Kendi kalitemize göre ya da hissiyatımıza göre karar vermemizi normal görüyorum
Seçenekler tarafsız şekilde düzenlenmiş gibi gelmedi bana hiç. Hepsi negatif. Bu yüzden sessiz kalmayı tercih ediyorum.
Soruyu hazırlarken üstünde çok düşünmedim biraz da yorumcuları teste tabii tutuyor gibi olmasın diye az seçenek koymuştum. Görüşünüz için teşekkürler.
neyin kafasını yaşıyorsun sen. ne içiyorsan söyle aynından istiyorum.
en sevdiğim..
beni seçmesi için herşeyi yaparım :)
Gun gelir onlar da seçilmek için sıraya girer.. hayat.
Buda kendini nimetten sayiyor. Hasbam derimm.
Kendini kandirmanin en egolu hali bence
Buram buram ego ve ergenlik koktu
Anında arama duvar örerim
Bence herkes birilerini seçiyor
Seda Sayan dinleyen bir barzodur 😀
beni de seç derim fghfdhgflkj
Öyle diyen uzak dursun
Secilenin bundan haberi var mı iyi cevapti 😂
ego kibir yani sende oylemisin
hırs=ego
Aferin diyorum.
Boş konuşuyor derim