Ne yapsam olmuyor.
Heteroseksüelin karşı cinse nasıl ergenliğinden itibaren bir şeyler duyuyorsa bende öyleyim.
Heteroseksüelin karşı cinse nasıl ergenliğinden itibaren bir şeyler duyuyorsa bende öyleyim.
Bu konuda başlık açmak istedim ama cinsellik konusunda başlık açmaya henüz yetkim yokmuş..
8 yaşında 1 kere, 11 yaşında da babamın ortağı tarafından bir çok kere tacize uğradım.
Cinselliğin ne olduğunu bilmiyordum, cinsel bilgim gazete sayfalarındaki kadınların iç çamaşırlı resimlerine kadardı, kimseye söyleyemedim çok korktum, babama söylersem babamı öldürürler diye düşünüyordum öyle korkutuldum.
İçimdeki travma ile yıllar geçti, tatlı bir çocukluğumdan yakışıklı bir adama dönüştüm hem kadın arkadaşlarım çok yakışıklı olduğumu söyledi hem arada erkek..
İçimde savaşan iki farklı sesle boğuştum yıllarca, biri -bunlar senin suçun değil, dünya dönüyor derken diğeri -nasıl yaparsın insanların yüzüne nasıl bakarsın diyordu, kadınlara ilgi duyduğum kadar sadece seks olarak bir erkekle birlikte olabilirim ama bir erkek bana asla yakışıklı ya da seksi gelmiyor. Aşık olmak sevmek gibi bir şey söz konusu değil, kadın için öyle değil deli gibi sever aşık olurum, nefesim olur eski filmlerdeki gibi her saniye o kadını düşünürüm ama her iki taraflada seks yaparım.
Artık alıştım, ben böyle miydim acaba? Yaşadıklarım mı beni bu duruma soktu? Bilmiyorum.. Sadece bildiğim yaşamak için fazla zamanımız yok, saat hep ileri giderken aslında hayatımızdan geri çalıyor.. Bir daha dünyaya gelme şansımız var mı ki? O halde içinden geldiği gibi hem kendine olan hem etrafındaki insanların sana olan saygılarını koru, insan olarak istediğini yaşa..
Hayır bu kesinlikle normal bir şey dir sonuçta ailen bu çocuk eşcinsel olsun demedi Allahın yaratışı
Kendini olduğun gibi kabul etmeli ama yanlış yapmakta kendine bir hak bulmamalı, dürtülerine hakim olmalısın. O zaman sadece bir insan olursun.
Gay olmak bir suç değil.
Cevap
9Cevap
İçine verilen bir his bunu söküp atamassın senin gibi olup ta bunu toplum yüzünden saklayan sahte kabadayılık ardına saklanan o kadar kişi var ki. Hisler tedavi edilemez. böyle hissederken de sırf topluma uyum sağlamak için bir şeyler yapma kendin için birşeyler yap.
Bu bir fıtri hata değildir, tamamen tercihtir. O nedenle aslında istedikten sonra değişmeyecek durum yoktur. Fakat böylesin diye de kimse yorum yapamaz, karışamaz
duygusal olarak erkeklere ilgi duyuyosan yapacak pek bişeyin yoktur zaten
sana göre nasıl bir his duygu
İçinden geldiği gibi yaşamaya bak
İşin zor Allah yardımcın olsun
Sorunun hastalık ama doğru birşey değil tedavisi var
Doktora gittin mi
Evet gittim yapabileceğimiz bir şeyin olmadığını bunun bir tedavisi olmadığını ve 1980 yılında Dünya Sağlık Örgütü hastalıklar listesinden çıkardığı şeyi tedavisi olmadığı ve papazların imamların din adamların bile maalesef ki Allah'dan geldiği bir şey olduğu ve kendini kabullenmelisin dedikleri verdiği doktor raporum mevcut.
evet senin suçun
açıklarsam bana inanmayacaksın çünkü sen bir şeyin doğruluğuna inanmaya karar vermişsin
bu senin kararın karar senin sen yaptın kimse bunun için seni zorlamadı
yolun yol değil
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar