Sevgilime çok küfür ettim ayrıldık dönermi ki küfür yiyen insan:( açıklamayı oku..

normalde hiç küfür etmem.. bigün mesajlarını okudum telefonundan.. kız arkadaşı üç dört erkekle konuşuyor evli adamlarla sevgili oluyor vesaire hafif biri olduğunu anladım. ondan sonra onunla çıkıp eğlenmesini istemedim arkadaşlığına mesafe koymasını istedim.. tamam dedi ama ondan sonra onunla gec saate kadar dışarı çıkmalar eğlenmeye gitmeler vesaire.. merak edip aradığımda kıskançlık yaptığımda umursamamalar.. böyle bir kız için sürekli kavga ettik beni saymadı en son beni arkadaşlarım yanında küçük düşürüyosun dedi. bende küfürler ettmeye ciddi olup değer verende hata değer vermiceksin böle ucuz kızlarla çıkıcaksın ilk fırsatta arkadaşın gibi bir kız bulup kullanıp atıcam dedim ve aynende öyle bir kız buldum ertesi gün beni onunla gördü ama ben o kıza daha o gün ben birisini seviyorum arkadaş olalım dedim birlikteyken.. durum böyle karışık... sizce bana döner mi?
Sevgilime çok küfür ettim ayrıldık dönermi ki küfür yiyen insan:( açıklamayı oku..