Sevgilime hakaretler edip ayrıldım sonu ne olur

bir saat önce sevgilmden ayrıldım. üni okuyor ve ilk gün üni de çeklmiş resmleri var ama başka kişi tarafndan çeklp okul sitesine konmuş. bnde gördüm onları sonra hemen hakaretler ettm bna bundan neden bahsetmedn buraya kadarmş herşey bitti diye. haklıyken suçlu düştüm ama. açklama yaptı ama kabl etmedm. 3 senelk ilşkiyi biranlk kızgınlıkla bitrdm.ama çok seviyorm biliyorm o da seviyor. sormadan etmedn bitrdn dedi. özür diledm kabl etmedi. pşman oldum açıkcası sevıyorm onu. ona da dedm affet filan. ama bn oyuncak değilm dedi. bi kaç dk öncesine kadr hatam yok diyen çocuk bunları dedi. bitirdn mi bni dedim evet bitirdm ilk sen bitrdin dedi ağır geldi bu yaptığın oyuncak değilm sürekli ne bu dedi.. of çok kötüyüm. bitti ya ni artık. mesaj atmıyorm. bna dönmez mi sinirleri yatışınca yoksa dedği gibi bitirr mi 3 seneyi aklında biranda. bn bitiremem hala sevıorm ama o bu sefer kırgın kabl etmıo.sizce ne olur affeder mi döner mi geri
Güncellemeler
+1 yıl
facebook ta hala ilişki durumunu değiştrmedi hala beraber çektğimz fotolARMz duruyo. sadece face şifrelermz değiştrdik.resmleri silmk veya silmemek bna kalmş dedi. e ne dmek bu ama bitrdn mi sende diye sorduğmda evet bitti dedi
Sevgilime hakaretler edip ayrıldım sonu ne olur