Dışarıdan çok güçlü ve başarılı görünüyorum ama aslında çok mutsuzum. Yıllardır antidepresan kullanıyorum. Bir kez intihar ettim. Kimsenin beni tam anlamıyla anlamadığını, sevmediğini düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin :(
Cevabın nedir?
+1 yılsenin durumundakilerin en büyük hatası kendisi gibi insanlara yakınlaşmaları
bu tip sorunları olmayan sağlıklı kişilerle yakınlaş
senin durumundaki insanları hayatından çıkart
sen aynı durumdaki insanlarla yakınlaştıkça, herkes aynı diye düşündükçe, hayatını değiştirmek için harcadığın efor azalıcaktır
ilk olarak normal olmadığını kabullen, ama iyileşeceğine de inan
kendine hedefler koy
misal ilk olarak anti-depresanları yavaş yavaş azaltmak
kendine hobiler bulmak (tabiki zararsız hobiler)
hobileri genelde kimse önemsemez ama bence psikolojini en önemli dayanağıdır hobiler, hobisi olmayan insanın psikolojisi düzgün olamaz...
yaşın daha genç, eğer bu saatten sonra adımlarını dikkatli atarsan
hayatını mahvedecek hatalar yapmazsan her geçen zaman senin lehine olur
şunu bil hayat genelde dönem dönemdir
16-25 yaş arası dönemin sorunları bellidir
sen 25-35 dönemine geldiğinde bir önceki dönemin sorunlarını artık hiç ama hiç önemsemeyeceksin, yeter ki 25-35 döneminin sorunlarını yaşayıp tekrardan kendine yeni dertler açma... sen bir önceki dönemden tecrübeli olduğun için ileride bunu avantaja bile çevirebilirsin...
umudunu kaybetme, kaybettiğin anlarda tutunacak ZARARSIZ dallar bul
bir süre sonra tutunmayı bırakacaksın
başkaları sana tutunmaya başladığı zaman iyileştiğinden iyice emin olup çok daha mutlu olacaksın...01 Yorumla
Soran+1 yılhobilerim var. haftasonlarini hobilerime ayiriyorum. sosyallesiyorum, insanlarla konusuyorum ve seviliyorum da (en azindan sirin bulunuyorum diyim) ama iste bizi izole eden atmosferin icindeki yalniz mutsuz bireyler oldugumu dusundukten sonra hersey bos geliyor. asil problem bu. dusuncemi de degistiremiyorum..
En İyi Cevaplar
+1 yılherşeyden önce antidepresandan vazgeçmelisin.
- güçlü görünmeye çalışmaktan vazgeç.
- içinden gelen, seni mutlu edeceğine inandığın neyse yargılamadan yap.
- insanların senin hakkında ne düşündüklerini önemsemek yerine ne yaşadığını önemse.
- hayatını, hayatındaki insanlara endeksleme.
- hayattan çok yüksek beklentiler içinde olma. beklentilerin alçak tutki elde ettiklerin seni mutlu etsin.
- sürekli geçmişinde yaşadığın kötü olayları düşünerek kendini yıpratma.
- sürekli gelecek kaygısı içine girme. bırak kendini biraz anı yaşı. (su akar yolunu bulur.)
uzun güzel bir tatile git. ama ne olursa olsun o haplardan kurtul.217 Yorumla
Soran+1 yılo haplarin beni ayakta tuttuguna inaniyorum ama. onlarsiz bir hicmisim gibi hissediyorum. guclu gorunmeye calismaktan ziyade sanirim gucsuz gorunmemeye calisiyorum. ama icimde boyle degil durum..
- +1 yıl
çevrenden mutalaka yardım almalısın. kendine yakın gördüğün insanlarla bunu paylaşamaya çekinme. tek başına mutlu olamazsın. ve seni ayakta tuttuğunu zannettiğin ilaçlar sana daha ciddi zararlar veriyor. psikoloklar ilaç tedavisini mümkün olmadıkça desteklemezler. ve o ilaçların asıl amacı kısa süreli kullanmlardır. sen kenidini onlara bağımlı kılmamalısın. ben de kısa süreli kullandım ve bıraktım.
- +1 yıl
yeni insanlarla tanışmaktan çekinme... bırak dönsün dünya sen keyfine bak..
Soran+1 yılben 4 yildir kullaniyorum ve doktorum birakmami istemiyor su an icin. ama terapiye sik gidemiyorum psikiyatristim sehir disinda oldugu icin.. cevremdekilere anlatmayi hic denemedim. buraya bile yazarken dusundum. ama bir yerden baslamam gerek tabii
- +1 yıl
kesinlikle doktorunu değiştirmelisin.
bu kadar zamanda senin çevrenden yardım alman gerektiğini o sana söylemeliydi zaten.
sana daha detaylı birşeyler yazmak isterdim ama.hakkında birşey bilmeden fazla yorum yapamıyorum.
Soran+1 yılbildiklerini yazsan bile yeter zaten..
- +1 yıl
sevgilin var mı ?
Soran+1 yılyok..
- +1 yıl
kaç yaşındasın okuyomusun? çalışıyomusun? ikisini de mi yapmıyosun? çalışıyorsan ne işle meşgulsun ? kesinlikle net ve doğru cevap verki yardımcı olayım.
Soran+1 yıl23 yasindayim okuyorum.
- +1 yıl
o haplarla derlerine nasıl adapte oluyorsun peki ?
alkol kullanıyor musun? kullanıyorsan ne sıklıkta ?
cinsel deneyimin oldumu (bakire misin?) ? ( gizli kullanıcı olmana dayanarak sordum)
üzerinde aile baskısı var mı? yani rahat yaşayabiliyor musun?
Soran+1 yılaslinda adaptasyonumu artiriyor. ilacin faydalarini goruyorum. alkol eskiden cok aliyordum ama su anda bir ek ilac daha almaya basladim. aksamlari aldigim icin alkol almiyorum cok fazla. sadece arada belki bi bira. rahatca yasiyorum. aile baskisi vardi ama artik kalkti.
- +1 yıl
sana geçmişinden sürekli aklına gelen ve seni rahatsız eden önemli şeyler var mı diye sarmam lazım (:
Soran+1 yılcoook. yasak hayat bu konusmayi bence buradan devam ettirmeyelim. mesaj atayim ben sana yarin sabah. simdi uyumam, sabah da erken kalkip vizelere calismam gerek. ama bu konusmayi mutlaka devam ettirip cozelim olur mu?
- +1 yıl
olur tabiki faydam dokunursa sevinirim.
Soran+1 yılcok tesekkurler. iyi geceler
- +1 yıl
rica ederim. iyi geceler. tatlı rüyalar. güzel şeyler düşün yatarken...
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle düşünme.Herkesin hayatında mutsuz olduğu bir dönem vardır ve oluyordur bu duyguların normaldir.Hayat düz bir çizgi değildir hayat inişli ve çıkışlıdır.İlaç kullanman çözüm değildir çünki ilaç sadece duygularını uyuşturur.Belki biriyle konuşmalısın ve belki çoğunuz bir rehberle veya piskologla konusmanin saçma olduğu ve konuştukça hiç bir şeyin çözülmediğine inanıyorsunuz ve haklısınız ama o zaman ilaçlar yardım etmiyorsa eğer konuşmak yardim etmiyorsa o zaman sen kendine yardim etmelisin.Hepimiz çaresiz kaldığımızda en yakın yoldan gitmek isteriz ve en kısa yol zahten intihardir.Ben olsam beni mutsuz eden hayatımda beni mutsuz eden etkenleri ortalıktan çıkarırım.Ailemin içinde beni huzursuz eden arkadaşlıklarım içinde beni kullanan vs gibi etkenleri hayatımdan çıkarırım ve sonra belki yeni bir işe girmelisin veya yeni bir ortama.Yanlızlıktan sakin korkma .Neden biliyormusun ? Bir çok kişi bunu inkar eder ama bir çoğumuz çok yanlızız.Sadece hiç kimse bununla yüzleşmek istemiyor.Ben olsam değişime kendimden başlarım.İnşallah hayat ışığını yeniden bulursun ve en azindan arada bir mutlu olursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılmesajin cok yardimci oldu, tesekkur ederim. ben yalnizligimla yuzlestim iste, ama nasil basa cikacagimi bilememistim. sanirim bir yerde kontagi cevirip deh demek gerekiyor. bunu yapabildigim gun devam edecegim umarim.. tekrar tesekkurler
- +1 yıl
Rica ederim :).Yardımcı olmak beni mutlu ediyor.İnşallah herşey gönlünce olur.
Gizli Üye(30-35)+1 yılayni dert bendede var, initahar .. daha denemedim :) ama dusundum cok oldu, mesela şu an , dun , hergun her daka aklimdan gecer hatta bazen insanalri oldurmeyi bile dusundum ama yaapabilcem birsey deyil , kimsenin seni sevmedini asslaa dusunme once kendini sev, anti deprsantalrida kulanmayi birak, biraaz arkadaslarilla gez,*asla kendini bir baskasindan daha asada gorme, sen mukkemelsin, :) aslinda herkes yanliz :) mantikli dusununce, dogarkende yanliziz olurkende :) ama kendine haksizlik yapma, kendini sevmeyi bil
16 Yorumla
Soran+1 yılmukemmel degilim ama fena da degilim. oyle asagilik kompleksinde filan degilim. cok emrah modunda anlattim sanirim kendimi :) sadece yasamayi gereksiz goruyorum. yalniziz madem, madem kimse kimseyi tam anlamiyor, niye yasiyalim ki, diyorum. ama ayni fikirde olan birinin oldugunu bilmek iyi hissettirdi. peki o kadar intihari dusunup de uygulamamanin nedeni neydi?
Cevap sahibi+1 yılhayir asalik kompleksinde analtmadin, sadece intihara kalkisip kendini yanliz gormen, belki senin kadar kotu hisetmedim kendimi, banada gereksiz gelio yasamk, ama daha yapmak istedim cok sey var, ve geridde birakcakalrimi dunusyorum, ailemle iyi deyilim, onlar deyil, ben kardeslerimi dusnuyorum, ben olmasam kim onlara adam gibi bakar diye dunusyorum aileme guvenim yok, onlardan beklentimde ama daha genciz :) ne olicani bilemyiz, ileri uumutla bakiyorum, ne kadar guclu gorunsemde cok zayifim :)
Soran+1 yılcok sukur ailemle sorunum yok hatta bana cok deger verirler ama lanet olasi tanim major depresyon. kokune kiran girsin, mutlu olamiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılanti depresanlari almayi birak, bendede var ama almiyorum o ilaclari, tek sorunum ailem, ve zaten insanin baska ne sorunu olabilir ki ? bence sen hayatini yasmaya bak :) durduk yere birseylere kalkisma , deymez, mesela bak lsite yap hayata yapmak isetey bilcen seylerden :D ve sonra plan yap gelecinle ilgili , olmasi imkansiz olanlari bile hayalemek cok guzel :)
Soran+1 yıldeniycem sagol :)
Cevap sahibi+1 yılumarim hersey duzelir ve ise yarar :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
20Cevap
+1 yıluzman birilerinden yardım al istersen ama bu ilaçla tedavi edilecek bi şekilde olmasın.manevi tedaviye ihtiyacın var.ayrıca kimsenin seni anlaamasını sevmesini bekleme.kendine yeterli ol sadece.o zaman mutsuz olmazsın.her zaman da full mutlu olmayı bekleme bence.kendini az da olsa iyi hissediyosan tamamdır.beklentiler insanı mutsuzluğa götürür.aktivitelere katıl kendinle ilgilen.mutsuz hissedeceğin şarkıları bile dinleme.hadi öldün diyelim,insanlar seni daha mı iyi anlayacak?
10 YorumlaTöbe töbe ne intiharı ya delimisin.. İlk önce şu antidepresan denilen saçmalığı bırak pozitif ol daha yaşın kaç senin ? Bu hissettiklerin sana öyle geldiği içindir kimse yanlız değildir, şurda seni dinleyen cevap veren bizler bile bi nevi arkadaşın sayılırız. Çok özel değilse neden böyle düşündüğünü anlatta bilelim :( ? aşk acısımı başka bişimi ? Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer sağlığına bile şükret, git bi hastanenin acil servisine ibret al ve kendine gel... !
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 yıl oldu ailemden,dostlarımdan,şehrimden ayrıyım.şu an yaşadığım yerde yalnızım.yalnız yemek yiyorum,yalnız yaşıyorum.bütün gün uyuyorum.konuşacak hiç kimsem yok.bu zamana kadar ne intihar düşündüm,nede antidepresan kullandım.yanındakilerin degerini bil.kendine iyi bi dost bul.ne bilim git bı köpek al.şunun farkına varırsan mutlu olursun dünya senin etrafında dönmüyor.ailen ve yakın dostların hariç kimsenin seni sevmesine gerek yok.ailen seni mutlaka seviyodur.sen anlayamazsın.
24 Yorumla
Soran+1 yılyakin bir dostum yok ki. arkadaslarim cok ama dostum zaten yok. ailem beni seviyor. ne bileyim, doyumsuzum belki de.
Cevap sahibi+1 yılumursamaz ol.hiç bişeyi takma.antidepresanları bırak.arkadaşlarınla makara yap.hayatı makaraya al. Başka türlü güçlü olamazsın.
Soran+1 yılo zaman insan degil ot olurum ki. ot olup mutlu olmak mi, insan olup cok sorgulamak mi? :/
Cevap sahibi+1 yılot olmak gülüp gecmek değil.antidepresnla kafanı uyusturmaktır.zorluklar zamanla gecer sonra bı yenisı gelır.oda geçer.sen ya aglarsın yenilirsin,ya gülersin dimdik durursun,yada antidepresanla,intiharla herşeyi daha berbat edersin.
Öncelikle neden mutsuz olduğunu söyle.Seni mutsuzluğa iten ney ise onu düzeltmeye uğraş yoksa hep böyle devam edersin.
Eğer sebepsiz mutsuz isen yoldan çıkmışsın demektir.Dini şeylere yönel ne bileyim Kuranı oku bitir mesela.Sırf dinde okumak zorunlu olarak bakma , normal kitap olarak bak öyle oku.10 Yorumlakimseye kendini anlatmaya çalışma bence. önce sen kendin anla.. ki bu zamanda kimse kimseyi anlamak için ugrasmıyo. yalnızlıga gelince.. ahh be dostum sahte arkadasların olacagına yalnızlık cok daha iyi.. hem yalnızlık degerli bişeydir. başta çok zor oluyo ama alışıyosun sonra... takma bu kadar kendinle aradaş olursun snde.
00 Yorumla
+1 yılhanımefendi bence çevrenizi yaşantınızı değiştirecek bir yapılanma içine girin. Şunuda iyi bilinki kimseye kendinizi anlatmak inandırmak sevdirmek zorunda değilsiniz. Bunun için harcayacağınız çabayı kendinizi mutlu etmek için harcayın. Sizi seven böyle sevsin.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Bi psikolojik yardım al ve insanların seni ne konuda anlamalarını istediğini anlat karşındakine..Benim ruh halimi anlasınlar olayına girmek yanlış olur..İntihar falanda sakın deneme bir daha..Allahın verdiği canı almak senin haddine değil.
10 YorumlaAynı durum ben de de oluyor.Ama hap kullanmamaya calışıyoruım. Hap berbat birşey. intihar ne ya ? Zaten ölecegiz. bu kadar kendini yormamalısın. Sigaraya başladım .Zamanımı öne alıyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılsigarayi zaten uzun zamandir kullaniyorum. bende bi de astim var. iki kat one aliyorum zamani :))
Soran+1 yılarkadaslarim var tabii de dostum yok. geyik muhabbeti yaptigim kisileri dosttan saymiyorum. sadece vakit gecirmek icin varlar gibime geliyor. dedigin, deger veren bir arkadassa hayir oyle bir arkadasim yok ama..
psikolojik sıkıntıların devam ediyor demektir.
İlaç kullanmaya devam et. ani kararlar verme .
Kendine zaman tanı hiçbirşey bir anda düzelmez.00 Yorumla20 yaş küsür bunalımına hoş geldiniz. bekleme salonu 20 mt ilerdedir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
ah bu duvarlar insanı yer bitirir.gerçekten güçlü ve başarılı tanımına uymak için adımlar at.her şey yavaş ilerlese de senin olacak
00 Yorumla
+1 yılerkeler sen gibi dışarıya cok güçlü başarılı kızları bu kız cok güçlü başarılı
birde güzelsen bana bakmaz diye teklif etmezler yanına yaklaşmazlar o yüzden
derler ki ALLAH çirkin bahtı versin00 Yorumla
+1 yılBelliki bulunduğum ortam kasmış seni, yeni arkadaşlıklar kur..
02 Yorumla
Soran+1 yılo onemli etmenlerden biri keslinlikle. bulundugum ortamin yas ortalamasi 18 yaa saka gibi. ben 23 yasindayim. bazen ben ne yapiyorum burada bile diyorum. neysee
- +1 yıl
Yeni ortamalara geç, Hayatında değişiklik yap, yeni iş, yeni eş, yeni ev vs.. biraz olgunlarla takıl. Gençlere bakma.. Ben şahsen 18 yaşınadyım ama benden büyüklerle takılıyorum buda beni kasıyor.. İşte yaşıtını bulman lazım..
yengeç burcu musun? ayrıca dışarıdan yardım almalısın bence o kadar güçlü görünmene gerek yok
114 Yorumla
Soran+1 yılyengec degilim ama su grubuyum. nokta atisi yaptin :/
Soran+1 yılkaynaklari ben de biliyorum. ama cozemedikten sonra. -soz meclisten disari-... sen yengec burcusun galiba?
Soran+1 yılben de balik. memnun oldum :)
Soran+1 yılben de sonradan uyudum zaten. gunaydin. :) iyi huylu olurlar da iyimser olurlar mi bilmem :)
Soran+1 yılbenim yukselenim de balik ama :)) yeah. tell me about it :)
Soran+1 yılo anlamda soylememistim. tell me about it: sorma yaaa gibi cevirebiliriz :)
Soran+1 yılben oyle aglak zirlak biriyim icerden. ama disardan bakinca yanima yanastirmiyorum pek. yani ben oyle olsun diye ugrasmiyorum ama arkadaslarim soyluyorlar. senle gelp konusmak istiyorduk ama oyle sert bir yapin var ki gelip gelmemek konusunda emin olamadik diyorlar. artik dovecek gibi mi bakiyorum nedir :) onun haricinde de iste kendi halimde biriyim yaa :)
+1 yılbu saate kadar kötü gitmiş olabilir
bundan sonra talihin açılacak!00 Yorumla
+1 yılpsikolojik sorunlarin var demek ki doktora gorunmen iyi olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman senin gibi birini bul ve de birbirinizi dinleyip ve anlayıp anlaşın.Güzel fikir yaa.Ben de aynısını yapayım.Tabi ilaç kullanmadım ya da intihar etmedim ama kısmen senin gibi düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılara ara oluyordur muhtemelen. normal bunlar. ilaçlarını düzenli kullan. stresten uzak dur. sosyalleş. içkiden uzak dur. geçer geçer meraklanma.
00 Yorumla
+1 yıltasavvufi hayata yönel
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. biz anlıyoruz..
ama intihar çok günah bilesin..00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. nie sevilmioyrsun? aç bakalım
115 Yorumla
Soran+1 yılkimsenin beni anlamayacagini dusunerek insanlara hayatimda yer vermiyorum. dolayisiyla da sevilmiyorum. bir yandan da sevip kaybetme korkusuyla insanlari yanima yaklastirmiyorum. dolayisiyla yine sevilmiyorum. hem mutsuzum bu sekilde hem de caresiz anlayacagin :/
Soran+1 yılmantikli oldugunu soylemedim. bir cesit savunma mekanizmasi sadece
Soran+1 yılevet dersler. ay gormemisim. trip atma :/
Soran+1 yıliplenmemek.
Soran+1 yılingilizce mutercim tercumanlik senin?
Soran+1 yılbugun ikinci kez karsilasiyoruz. sanirim sendin bi yorumda kim oldugumu ogrenmek isteyen :)
Soran+1 yılmerak iyidir diyip giciklik yapmicam. tamam soyleyecegim ama sorunun gizliligini kaldiramam. ne yapsak ki? :)
Soran+1 yılkizmasana. bunu demeni bekliyordum ben de :)
+1 yılHayat birden değişir.
00 YorumlaSevmeselerde olur öyle dusun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes yanlız bu hayatta dert etme
00 Yorumla
+1 yılHobilerini arttır.
10 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Dışarıdan çok güçlü ve başarılı görünüyorum ama aslında çok mutsuzum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler