Bencil, egoist, ben merkezci. Enerjik, hatta k kadar enerjik ki eğer spor veya hareketli bir aktivite ile atamazlarsa hırçınlaşırlar. Kendilerine güvenirler, cesur ve atılgandırlar. Dolayısıyla sabırsızlardır. İlişki kurmak kolaydır onlarla ama dengesiz ruhlarını anlamak zor, evet bu benim 😄
Kimse hayatımızda bizim için fedakarlık yapanlardan daha önemli değil. O masum sevginle kendine şunu sor, onun için o mutlu olsun diye nelerden vazgeçtim? elde edilmesi zor bir ruhumuz var, aslanlardan astrolojide bizi ayıran özelliklerden birisi de bu:duygusal bozukluk
Görselin aksine koç burcu bencil ve egoisttir. Kendini düşünür başkası umrunda olmaz. Yıllar önce bir sevgilim vardı ondan biliyorum. Kendini kaf dağının zirvesinde sanıyordu.
@Dontcome emin ol insanlık meselesi bu. Burçlardan gelmiyor bazı şerefsizlikler. Benim burcum boğa normalde sadakati getiriyor ancak benim burcumdan olup da sadakatsiz olan çok insan var. Bazen o kişi kendi burcunun ona verdiği özelliğe başka nedenlerle karşı geliyor aynı böyle çapkınlığın daha tatlı geldiği o kızdan o kıza atlamanın hevesiyle dolan erkeklerde rastlandığı gibi. Bunlar burç değil emin ol. Başka bir koç burcu belki senin kaderinde vardır.
En İyi Cevaplar