Yapmam ama yapmak zorunda olursam ya da canım isterse yaparsam en ala'sınız yaparım dediğiniz ne var ?
Cevabın nedir?
4 yıllık bir sevgilim vardı şimdi baskasıyla cıkıyor ama umursamyrm tabi. fakat cıktıgı kız hala cocugn bnmle konustgmu sanıp hakkmda yalan uyduruyor. onları ayıracak bsy yapmam ama eger böyle devam ederse ayırmakla kalmam cocugun ondan nefret etmesni bile sağlarım. sonucta onnla 4 senem gecti cok ıyı tanıyorum atacagm her adımı ıyı bilirm 3 günlük kız bana bsy yapamaz
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsevdiğim adam evlenceği zaman o düğünü bozarım ama yapmam bunu yaparsmda alasını yaparm önce kendime çekerm onu snra o yüzüğü o parmktn attırırm ondan snrada bn onu atarm başımdn
01 Yorumla
+1 yılKolay kolay sinirlenmem, alttan alırım, affederim. Bir insanı silmem kolay kolay ama damarıma çok basarlarsa o patlama anına denk gelirlerse de çok fena olur. Sildim mi tam silerim. Karşımdakinin kalbini birbir parçaya ayırır, duygusal olarak paramparça ederim. Fiziksel şiddete karşıyım.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi söylemiyim okları üstüme çekmek istemem:)
111 Yorumla- +1 yıl
Hadi yaa :D
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
neyle ilgili bari onu söyle :(
- +1 yıl
Zamparalık :) ama bana göre değiş işte
- +1 yıl
Çapkınlık :D
- +1 yıl
Mevlana olsak yaranamıyoruz:))
- +1 yıl
Mevlana diyorusn isminde 'bar' geciyor,ve zampara(serseri,çapkın vs)sin :D ohh ya
- +1 yıl
Bar millet taktı gidicem sonunda:( Divisionbar proje ismi
- +1 yıl
beni alakadar etmez var mı?
var :D - +1 yıl
canın sağ olsun
- +1 yıl
:) seninde +
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
172
Cevap
209Cevap
Cinayet en anlamlisi ama seri katillik harika olur ama zengin olucaksin her turlu ekipmanin olucak adami alip ara sokaklara aticaksin kovaliyacaksin arkadasn kunai aticaksin. Katanayla bogazini kesip gogus kafesine imza atip times meydeydaninda falan sallandiracaksin evet piskopatim :)
00 YorumlaHava atmak :)
Sucuklu, sosili, peynirli yumurta :D
Ders çalışmak :/
Aslında bayağı şey varmış. Asla dememek lazım ama şu ders çalışma işine asla deyipte başıma gelse mi dedim :) hep başlarda olmak tamam ama neden 1.olmayalım. Arkadaş bizde bu son gün çalışma olayı genetik sanırsam. Kapasiteye göre notlar çıkıyor sonra tabi konular çoksa yetişmediği için kapasite bile çıkamayabiliyor :D00 Yorumla
+1 yılGerekmediği sürece kimsenin canını yakmam keyfim için çok can yaktım geçen yıllar ama artık öyle kötü bir huyum yok dizginledim kendimi her konuda yakmam ama yakarsam pis yakarım sayamayacağım kadar çok insan var yüzünde kolunda bacağında veya vücudunda imzamı taşıyan..
00 YorumlaSonum cehennem olur diye yapmadığım bir şey bu söyleyecek olduğum.
Kendimi öldürürüm , intihar ederim.
İsteyen piskoloji problemin var desin.
sadece şu dünyanın kahrını ve gözlerimizi körerten şeylerden kurtulmak istiyorum kısaca dünyanın kahrını çekmek istemiyorum.
Çok şükür aç değilim açıkda değilim.00 Yorumlayapmam ama bir dalarsam agzını burnunu kırarım adamın yorulana kadar döverim ragnar lotbrokun king horike daldıgı gibi dalarım acımama ölse bile dövmeye devam ederim ama yapmam gibi yaparsamda sonuc o olur
00 Yorumlaşimdiye kadar hiç aldatmadım ama istesem kimsenin ruhu duymaz :)
bir de yalan, bir ara çok güzel yalan söylüyordum sonra çeki düzen vereyim kendime dedim artık söylemiyorum ama istesem öyle bir yalan söylerim ki kendim bile inanırım :)00 Yorumla
+1 yılYemek. (Karnım açta aklıma ilk yemek geliyor. :D )
Cidden pek bu işlere elimi sokmam ama bir yaptım mı da alasını yaparım yani. Bana laf diyenler kalakalır öyle. :D İddialıyımdır. ;D05 Yorumla- +1 yıl
hımmm ne güzel ama bende acıktım şimdi :D
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
kızım pisliksin :D acıktım lan :D
- +1 yıl
Sağol canım öyle derler. ;D Bende çok açıııım... :D
- +1 yıl
+1 yılDilim çok fenadır. göstermem ama istediğimde çok pis romantik olabilirim. öyle birini kendime aşık etmiştim hatta :D ha birde kavga etmem kolay kolay ama ettiğim zamanda babamı gözüm görmez!
21 Yorumla- +1 yıl
Görmek isterim o dili
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. seri katil olmak çok araştırıyorum bu tip şeyleri çocukluğumdan beri ama yapamam yara görmeye bile dayanamıyorum bunu aşsam bile hemen gidip birilerine anlatırım ben :)
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her şey... Toplum, Din ve örf -Adetlere aykırı olduğundan yapmadığım her şeyin en alasını yapabilirim.
Ya zaten ben ne yapsam her zaman en iyi ve alaası oluyor ki :-)))00 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=tqyHBY-28Jg
başka söze gerek yok sanırım :)00 Yorumla Çok çabuk sinirlenmem kavgaya karsı bir insanım ama damarıma basarlarsa kendimi tutamayacagımı biliyorum. bir konuusur iki konusur üçüncüde en ala sekilde kavgamı yaparım :)
02 Yorumla- +1 yıl
al benden de o kadar
+1 yılKalıcı Dövme.. Kesinlikle hayatımda yapacağım son şey.. Ama bir gün yaptırmak istersem yaptıracağım şey belli.. Sağ koluma D.S.M.G -- Sol koluma N.Y.Y.Ş. Açılımını merak eden olursa söyleye bilirim sorun değil..
01 Yorumla- +1 yıl
Ben bene ben merak ediyoruummmm
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sakin biriyim, kavgadan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım..
Ama mecbur kalırsam karşımdaki kişinin bir anda tipini kaydırabilirim.. Savunma sporlarından E.B.M.A.S'a biraz ilgim var..00 Yorumlagitar çalmak 2 yıldır çalmıyorum, çalarsam en alasını çalarım, bir de içki içmek, çok deli içerdim, bırakalı 3 yıl oldu, ama bir içersem tam içerim
00 Yorumla
+1 yılCan yakmak. İnsanlara karşı hep iyiyimdir. Onlara iyi yaklaşırım. Ama onlarda ters teperse ve şanslarını zorlarlarsa hiç görmedikleri bir ben ile tanışabilirler. Vicdanımın esamesi kalmaz
02 Yorumla- +1 yıl
çok ağır :)
- +1 yıl
Doğrusu
+1 yılNe olabilir tabikide kavga susarım susarım alttan alırım ama öfkeylede kalkarsam kan dökmeden oturmam...
03 Yorumla- +1 yıl
Hım güzel cevap teşkrler :)
- +1 yıl
rica ederim sen teşekkürler :D
- +1 yıl
+1 yıloldum bittim gecelik ilişkilere karşıydım ama yaparsam alasını yaparım diyordum 3 sene önce hayat felsefemi kökten değiştirdim adeta kendime devrim yaptım.Gerçekten de şu anda alasını yapmaktayım 3 yıldır.
00 YorumlaHiçbir zaman kötü niyetli düşünmemişimdir ve davranmamışımdır. İki yüzlü değilim içim dışım bir..
Çevremdeki pezolar gibi değilim. Ama böyle devam ederlerse aynı şekilde karşılık verıcem ve senın deyiminle
en alasi ^_'00 YorumlaAşık olmadım ama olursam olduğum kişi çok şanslı olur :)
23 Yorumla- +1 yıl
sazan avı :D
+1 yılhiçbir şey.zoru hemen başaramam.imkansızı başaramamam ise zaman alır
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. kesinlikle evlilik =)
asla yapmam ( büyük konuşmuyorum harbı yapmam )
ama yaparsamda alası olur heralde :D12 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş tuttum bunu...
temizlik :) derin ev temizliğinden çok gıcık oluyorum her yer alt üst oluyor ama durur durur sonra feci yaparım :) söylene söylene haha :)
00 YorumlaBir insana işkence yapamam ama yaparsam alasini yaparım.. oyle guzel halleri var ki dusununce bile hoş geliyor..
01 YorumlaKavga diyebilirim..Genelde sakinim zor sinirlenirim ama bu sakinliğin arkasında uzun bir kickboks geçmişi var yine de uysal atın çiftesi pek olur misali.. asdfk
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılHer türlü gizemli ve yasak işi yapmak.
Karda yürüyüp izini belli etmemek ;)
Sanırım bir de istesem Binbir Surat olabilirim :)00 YorumlaEntrika. Bu zamana kadar hic arkadan dolap cevirmedim ama canim yanarsa ve gözüm dönerse filmlerde ki entrikalara tas cikartirim gibi geliyor. 😃
00 YorumlaKimseyle hiçbir konuda yarışa girmem.
Ama girsem kesin ben kazanırım da diyemem.
Ben rekabet insanı değilim ya benim derdim kendimle.00 Yorumla
+1 yılüşengeçliğim yüzünden aöfde okuyorum ama zamanında çabalasaydım en iyisini yapardım şimdi güzel bir iş sahibi olabilirdim
00 YorumlaKendimi rezil etmek
Kalabalıkta çok fazla sohbete katılmam ama katıldığımda da yerin dibine geçmeden susmam00 Yorumla
+1 yılBirini kırmak olabilir... Kimseyi kırmayı sevmiyorum ama biri beni kırmaya çalışırsa alasını yaparım.
00 YorumlaKendimi fiziki olarak savunmak.Bu konuda fazla tepki vermem ama eğer kafama takarsam çok fena intikam alırım, ALasını yaparım.
00 Yorumlaben genelde bı ıs yapıyosam en ıyısını yapmaya calısırım :/
yapıyoruz barı bısıye benzesın deysın dusuncesı ıle :D00 Yorumla
+1 yılkimseyi küçük düşürmek ya da ağzını burnunu kırmak istemem ama beni çok sinirlendirdiklerinde artık yaşamıyolar :)
00 Yorumla
+1 yılkolay kolay insanları hayatımdan çıkarmam ama bir kere o noktaya gelirsem, bir daha geri dönüşü olmaz. burnum düşse, eğilip almam.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılintikam almam ama kırarsam insanın kalbini çok pis kırarım o denli sabır aklımı aşınca gazabım haşin olur benim o yüzden adım patavatsıza çıkmıştır
00 Yorumla garip ama resim yapmayı pek sevmem öyle ilgim yoktur ama bir yoğulaşırsam karşımdakinin aynısını yaparım... bütün mesele çabuk sıkılmak demekki.
00 YorumlaKolay kolay giyinip süslenmem ama yaparsam en alasını yaparm bir bakan bir daha bakar :))
10 Yorumla
+1 yılAldatmam ama canımı yakarsa öyle bir aldatırım ki ren geyiğine çeviririm.
11 Yorumlaen alasını yaparım dediğim bir şeyse onu kesin yapmışımdır
14 Yorumla
+1 yılKolay kolay kimseyi sevmem, benim sevgim değerli, ama sevdimmi de ölümüne kadar severim.
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yasa beeee
+1 yılYapmam dediklerim sigara ve alkol 18 yaşındayım ağzımı sürmedim :) yapsam en alasını yaparım demiyorum ama
10 Yorumla
+1 yılben çektğim acıları başkasına çektirmem buna ne derseniz deyin mesela parasızlık çocuğum çekmesini iistmem kız arkadaşsızlık değilm mi? beniçm çocum çekmesin. ne anlarsanı istemem.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılCanim istediginde... yaa benim icin canim istemiyor..:/
11 Yorumla
+1 yılen alasını yapacağım şeyi neden yapmıyım? yapamıyorumdur
bu kişinin egosu10 YorumlaNutellanın hepsini yemem ama başlarsam fena olur afgah :D
10 Yorumlasevgılım olsa da; sahıl kenarında sımıt & cay ıle guneısn batısını ızlemek. :) ^_^
00 Yorumla
+1 yılFal bakmam. Ama bakarsam ne soylersem cıkıyor. ( o yuzden bakmıyorum psikolojim bozuldu artık cunku)
00 Yorumla
+1 yılBu siralar en alasini yaptigim is insanlari dinlemek dinlemekten gicik alsamda mecbur kaliyorum:)
00 YorumlaŞimdiki çalıştığım yerden çıkıp kendi işimi yapmak.. Çok uyuşuğum bu konuda...
00 Yorumlayalandan cok güzel aglarim. ama yapmiyorum bosuna milleti üzmemek icin :)
00 Yorumla
+1 yılherşeyi... herşeyin en alasını yaparım ama istersem, enerjim ve hevesim olmalı...
00 Yorumla
+1 yılHalay. Valla çekersem durduramaz kimse :P :D
( not hiç halay çekmedim :D )00 Yorumla
+1 yılİftira atmam ama yaparsamda kişi kendinden bile şüphe eder gerektiğinde iyi oyuncu olabiliyorum.
01 YorumlaPsikiyatr kesinlikle olmam ama, olursam da en âlâsı olurum, ilaç manyağı yaparım:P
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılmükemmel derecede zarif elbiseler.. inşaAllah yakında olacak :)
00 Yorumla Bilgisayar Mühendisi olmam (olamam) ama olursam da benden iyi adam tanımam
00 Yorumlabir erkegi bastan cikarmak gibi mesela. ama yapmaya niyetim yok :D
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir insana zarar vermem ama yapacak olursam katliam çıkarırım :)
00 Yorumla- Devamını Gör (321)
Devamını Gör(366)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Yapmam ama yaparsam en alasını yaparım dediğiniz neler var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne