Devlet hastanelerinde Minnesota Çokyönlü Kişilik Envanteri (MMPI) uygulanıyor mu?

Bu test bliyorsunuz ki işe alımlarda, terfilerde vb. kullanılıyor. Bunun yanısıra psikolojik rahatsızlıkların belirlenmesinde de kullanılıyor. Toplam 566 sorudan meydana geliyor. Ben şahsen herhangi bir psikolojik rahatsızlığım varsa ortaya çıksın, ona yönelik terapi alayım istiyorum. Hastalık hastası olduğumdan şüpheleniyorum.
Devlet hastanelerinde uygulanıyorsa hangi durumlarda uygulanıyor? Özel psikologlar online olarak yapabiliyor ama online test bile 75 TL'den başlıyor. Ehliyet alırken uygulanan kişilik testi MMPI mi? Konu ile ilgili bilgisi-deneyimi olan bilgi verebilir mi? Bu testi devlet hastanesinde yaptırabilmiş olanlar İstanbul Anadolu Yakası'nda hangi hastaneye gittiğini de yazabilir mi? Çünkü biliyorsunuz, devlet hastanelerinin ve doktorların hizmet standartları kesinlikle eşit değil. Bilgisi deneyimi olan yardımcı olabilir mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Devlet hastanelerinde Minnesota Çokyönlü Kişilik Envanteri (MMPI) uygulanıyor mu?