Uzun bir ilişkiden sonra ayrılık sendromu... Tecrübesi olanlar yardım etsin lütfen, sıkılmadan okuyun..

3 senelik ilişkim vardı. 1 ay öncesine kadar... Benim ilk elini tuttuğum ilk öptüğüm ilk sarıldığım sevgilimdi. O daha önceden yaşamış öpme falan ama en uzun ilişkisi 1 aydı. Ben saf iyi temiz bir kızım çok fedakarlık yaptım bu ilişki için. İkimiz de çok kıskancız ama o aşırı kıskanç, aşırı sinirli ( ailesine karşı da) ama iyiliğine çok iyi çok düşünceli beni benden çok düşünen biriydi,ama çok ta bencil aslında. Daha önceden birçok kez ayrıldık bazen o bazen ben dönerdik dayanamayıp. Bu ayrılığımızdan önce soğuma aldatma yoktu heyecan vardı aşk vardı. Çocuk, evlilik hayallerimiz o kadar güzeldi ki bana kız bebek almıştı ona sarılıp uyumam için. Ailesi zaten beni çok beğeniyor çok seviyordu. Ben ona kimsenin onun için uğraşmayacağı süprizler yapardım uzun yazılar yazardım. O da bana sevgililer gününde tektaşla ve kendi yazısıyla süpriz yaptı ( yazısıı berbat :D). Ayrılığımızın sebebi ise zıtlaştık bir konuda ve bana küfür etti bende özür dilemesini bekledim mesaj atmadım bir kaç gün sonra ayrıldık mı dediğimde tersledi evet ayrıldık dedi. Kendi kendime karar vermeme kızmış. Yarınkisi gün tektaşı verdim o da aldı. Ben senin için hiç kızlarla konuşmadım hep sadık kaldım ama artık eski halime dönücem dedi ( eskiden kızlarla en fazla bir ay çıkıp ayrılan başka kıza koşan kış düşkünü bir tipti ben onu adam etmiştim). Kimseyle öpüşme kimseye uyma dedi bana. Bende teşekkür ettim bana yaşattığı mutlu şeyler için. Sonra sarıldım sarıldı ve yollar ayrıldı .. Bir daha hiç konuşmadık. Eskiden ayrılıklarımızda dayanamayıp yalvarırdım ama daha beter olurdu. Şimdi ise umursamaz gibi yapıyorum ama yine elde var sıfır. Ona çok ihtiyacım var sevgisine aşkına sarılmasına. Ama artık ben bir adım atamam çünkü çok fedakarlıklar yaptım. Onun erkek olarak beni koruması vazgeçmemesi gerekirdi değil mi? O ise aksine durumlar paylaşıyor ; Geçmişimi sildim, Farzet bu aşkı yaşamadık, seni aramıyor seni sormuyorsam vazgeçmişimdir, benden başkalrını da tanı gör ebeninkini diye durumlar paylaşıyor. Kendini rahatlatmaya mı bana acı çektirmeye mi çalışıyor anlamıyorum. Benden gerçekten vazgeçtiğini düşünsem kendi yoluma bakıcam ama yapamıyorum çok seviyorum. Hep takip ediyorum sanal ortamdan dediği gibi eski haline döndü. Kızları ekliyor hep konuşuyordur da.Geçen gün karşılaştık daha da özledim. Ne yapmalıyım? Özler mi? Pişman olur mu döner mi? Çıkmaz yolda gibiyim.
Uzun bir ilişkiden sonra ayrılık sendromu... Tecrübesi olanlar yardım etsin lütfen, sıkılmadan okuyun..