Ciddi ilişkide ayrılık sonrası toparlanma?

4 yıllık bir ilişkimiz oldu 20 gündür de ayrıyız daha öncesinde de anlaşmazlıklar oldu elbet ancak ufak tefek birikmişlikler üstüne saçma tavırlar ve söylemler sonucu bitti bu ilişkimiz

Çok sevdim çok değer verdim hayatımı tamamen ona adadım hayatımın merkezine koydum ve hayata geleceğe dair tek isteğim onunla mutlu huzurlu bir ömür geçirmekti

İkimizin de son 2 ayımızda yaptığımız ufak tefek hatalar ilişkide belimizi doğrultamadan üst üste geldi ve ayrılığa sebep oldu

Geçen hafta konuşmak istedim ve yazdım kendisine düzgünce o ise çok umursamaz bir şekilde inat etme diretme konuşmak istemiyorum rahat bırak beni dedi şok oldum yazdıklarına çünkü hiç öyle biri değildi umursamazdı ama terslemezdi de böyle hala da kabul edemiyorum

Şu 20 gündür kayboldum resmen mahvoldum hayat benim için bir anda tüm güzelliğini ve anlamını yitirdi sanki ve aklıma saçma sapan düşüncelerin gelmesini durduramıyorum

İnsanlar ciddi ilişkiden çıkıp nasıl yollarına devam ediyorlar ben ilk defs ciddi ilişki yaşadım ve sanki bunu hiç başaramayacakmışım gibi geliyor bu yükün bu duyguların hayallerin altında ezildim doğrulamıyorum

Benzer deneyimler yaşayıp tavsiye verebilecek varsa cidden çok mutlu olurum

Ciddi ilişkide ayrılık sonrası toparlanma?