Reşit olmanın yani 18 i doldurmanın birçok avantajı var peki siz ilk ne yaptınız?
Şahsen kan bağışı yaptım.
Şahsen kan bağışı yaptım.
17 mi doldurup 18 den gun aldigim da ilk yaptigim; ehliyet sinavimdan gecip, ehliyetimi almakti, Annemle birlikte gitmistik sinava, annem ya da bir yerde bekliyordu. Benim kaldigimi dusunmus, yuzumdeki kayitsiz ve manasiz ifadeden, oysa ben cok heyecanliydim, tek sebep buydu. Annem ben arabadan inince, ne oldu... gectin mi? diye sormustu bende "Evet ann" demistim.:)) Birde ilk dogru duzgun birseyler paylastigim erkek arkadasim omustu, bu yastayken;)
evlendim 17 de evlenecektim baba imzası gerekiyordu 1 yıl daha bekledim ama değdi aynı adamla 20 yıldır gül gibi geçiniyoruz :)
biraz erken oldu ama netice olarak güzel oldu
Ayrı eve çıktım evi ben tuttum kira fatura arkadaşlarla beraber ödedik ev güzelleşince onları topuklattım sonra meslek sahibi oldum kimyagerlik yapıyorum hayat güzel😎😎😎
şimdi bu soru sorulurmu türk gençliğine. anladın sen onu.
not: ben gitmedim 18 den önce tatmıştım zaten :D
Cevap
10Cevap
Öğrenci kredi kartı çıkarttım işim gücüm para pul arkadaş gidim bende bir hayr işlim barii tebrikler bu arda duyarlı insansınn :)
:( haklısın yaa bende bağışlıcam yarn
Daha hiç avantajını göremedim şahsen. Oy kullanacak olmanın dışında herhangi bir avantajı yok bana göre.
Ehliyete yazılmıştım kimliğimi uzatıp rahat rahat cluba girmiştim.
Prtide sarhos oldum kavga cikardim arkadaslar bir guzel dovduler beni sagolsunlar kendime geldim ama hastanedeyde :D
öyle bir kaygım olmadı ha 17 ha 18 değişen bir şey yoktu
Uzun zaman geçti aradan hatırlamıyorum. bir ayağım çukura dayandı.
18 yaşıma girdiğim gün ehliyet kursuna yazılmıştım.
Ahahahahah kimliğimi paşa gibi uzatip otelde kaldım.ertesi gün. Gerisi bende kalsın ahahhaha
Bunun icin 18 yil beklemene gerek yoktu
Vardı
Hiç bir şey yapmadım.
özellikte resit olmayı beklediğim birşey yoktu.:D
Gece kulübüne gitmiştim :D
Ehliyete yazıldıydım :)
Ehliyete yazıldıydım 👎👎
Ehliyet kursuna yazıldım👍👍
küpe ve dövme.3 sene beklemiştim onlar için :D
Arkadaşlarla fetiş yapmıştım 🙈
Ehliyet tabi ki araba hastasıyım ben :))
ehliyete başvurdum 2 gün sonra
anamın mektep gelini :d
ehliyet almak
Banka soydum.
ehliyet
.
Hiçbirşey :/
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar