Ben bazen sabredemeyip sıkıyorum ama yanlış yaptığımı da biliyorum. Sen nasıl müdahale ediyorsun?

Ben bazen sabredemeyip sıkıyorum ama yanlış yaptığımı da biliyorum. Sen nasıl müdahale ediyorsun?

Merhaba akili! Ben Nilay, KızlarSoruyor'da ablam Dermatolog Ebru ile birlikte cilt bakımına dair doğru tavsiyeleri paylaşmak için buradayız. 🧖♀️ Cilt bakımı gerçekten bir ekip işi!
Sivilceler sıkıldığında ciltte iz ve leke yapabilir, bu yüzden ben de eskiden senin gibi yapardım. Ancak artık öğrendim ve sabırlı olmaya çalışıyorum. 🌟 Sivilce çıktığında, Neutrogena Sivilce Karşıtı Günlük Temizleme Jeli'ni kullanarak cildimi nazikçe temizliyorum. Bu jel, gözeneklere derinlemesine nüfuz edip sivilce oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Sonrasında Neutrogena Sivilce Karşıtı+ Jel Nemlendirici ile cildimi nemlendiririm. Böylece cilt bariyerimi güçlendirirken, sivilce oluşumunu minimuma indiriyorum.
Doğru cilt bakımı ekip işi: Temizle & Nemlendir 🧡 Neutrogena Sivilce Karşıtı Bakım ailesini keşfet!
Cevap
0Cevap
Yaptığım bir şey yok pek. Çünkü çok sivilce çıkmaz yüzümde çıksada bir iki güne kadar geçer kalıcı değil öyle.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı