👉evet sevgili arkadaşlarım dostlarım sizlerle paylaşmak istediğim bişey var... -Çok değer verdiğim arkadaşım dostum dediğim bir insanı kaybettim , tam sekiz aydır yoğun bakımdaydı , her şey sekiz ay önce başladı ani bir rahatsızlık ve ardından hemen hastaneye götürdük tetkikler , testler , film , tomografi derken olayın rengi belli oldu kalp büyümesi tek çaresi varmış nakil olması gerekliymiş neyse bozma moralini dedik destek olduk yapay kalp, pil falan derken beyine kan pıhtısı attı ve uzun bir savaşın ardından maalesef kaybettik , oda annesini kaybetmiş 7yaşındaymış anne 32 aynı hastalıktan kalp büyümesi ne gariptir ki annesinin öldüğü yaşta 32 yaşında aramızdan ayrıldı iki çocuğu ve bir eşi vardı hayat ne garip bir varsın bir yoksun kabrine koyduk iki kürek toprak nasip oldu babası perişan, eşi yerle yeksan , kardeşlerin gözü yaşlı hayat böyle film gibi işte ister kader deyin ister keder sevdiklerinize sahip çıkın ve onları üzmeyin hayat çok kısa arkadaşlar hepinize saygılar sevgiler...
Başsağlığı ve sabır diliyorum.. Böyle zamanlarda herşeyin ne kadar boş olduğunu anlıyor tabi insan.. Kırmayalım, kırılmayalım boş şeylere kafa görüp kendimizi üzmeyelim desekte hayat akıp giderken kendimizi tekrar kaptırıyoruz.. Mekanı cennet olur inşallah..
Allah rahmet etsin, rabbim geride kalanlara da sabir versin. Hepimizin gidecegi son durak orasi kacarimiz yok, allah herkese hayirli ölüm nasip etsin.🙏🙏
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı.
Başınız sağolsun. Ailesine sabır dilerim. Hayatım gerçeklerinden ama insanı derinden etkiliyor böyle durumlar. İyi kötü yaşıyoruz işte ne zaman başımıza ne gelecek bilmeden. Sevdiklerimizin kıymetini bilmeliyiz
Başın saolsun gardaş alllah günahlarını affettin ailesine de sabır versin kaderden öte yol yok ölümün ne zaman geleceği belli değil ona göre hayata devam etmek lazım
Cok uzuldum 😌😌🙁 aAllah rahmet eylesin.. Evet hepsine katiliyorum paylastiklarinizin. #Insan dunyaya sadece yemek, içmek, koynuna birini alıp yatmiş olmak için gelmiş olamaz. Daha önemli sebeplerimiz olmali dunyaya gelip yaşıyor olmamizin** #Bugunun tekrari yok# 🙁😔😕
Evren yaratılırken Tanrı ilahi planını yaptı. Her şeyin işleyişini başlattı. Eğer önceden her şey belliyse, dua etmek neden? Senin dua ettiğin herhangi bir şey senin hayatını değişirirken, sen başkalarının hayatına olumlu ya da olumsuz dokunduğunda o insanların hayatları da bozulacak... Dua etmek kaderi değiştiriyorsa kader diye bir şey yoktur. Kader diye bir şey varsa dua yoktur.
Kaderinizi ben verdim yönetimini size bıraktım diyor Allah.. Ama din ucubeleri bunu hiç kabul etmiyor ve kişilerin kaderlerini kendileri çizmeye kalkıyor.. Bu böyle devam ederse ülke insanı Yahudinin köpeği olacak..
Iyiler erken ölüyor bence. Kötüler çok uzun süre ayakta. Onları Allah bile yanına istemiyor belkide. Mekanı cennet olsun, tabi genetik de çok önemli her konuda...
En İyi Cevaplar