İlk önce su kelimeyi kullanabilirsin "Eğer benim hatam var ise özür dilerim" buyuk ihtimal hala trip atacaktir ancak bir yandan da dusunecektir. Sonra ise seninle konusmak istiyorum de redderse neden trip attigini ogrenene kadar seni rahat birakmayacagim de, yine redderse sana ses yukseltirse ordan uzaklas, hicbir sey demeden.. ordan uzaklasinca o istemsizce kendisini suclu hissedecektir. Bu sefer de bu sana doner sen ona trip atma moduna girecektir. Eger durumdan cok pisman ise seninle konusmak isteyecektir :)
Onlara hic yaklasmamak en iyisidir benim ilişki anlayışım kacan kovalanir oyunu oynamak degil hayat denen zorlu yolds el rle tutusup yan yana beraber yurumektir sacma sapan tripler atan kizlar inşaallah yarın uyandigimda hepsi ölür
Ya hayrı bu trip meselesi. Trip ne desek bir Allah ın kulu açıklayamaz. Karşınızdaki üzülüyordur, kiriliyordur, sinirleniyordur, memnun olmuyordur. Öküzlük yaptık demiyorsunuz da kizlar trip atiyor diyorsunuz.
Aga ben bile bir kız olarak trip atan kızlardan kaçıyorum. Regl ayağına bir hafta cama kafa atan kara sinek misali dolanıyoruz çoğumuz ortada ama her şeye de trip atılmaz. Erkeklere en büyük eziyet :D
Bi kız trip atıyosa seks istiyodur bi otel ayarlayın akşam çağırın baş başa kalacağımız bi ortam kuralım diyin zaten anlar ondan sonra ön sevişme ve mutlu son bu kadar basit yani kısacası bi kız artık sıkılıyorsa onu sikin kızlar bunu sever.
Umursamazsan cidden aşırı üzersin ama fazla da ilgi gösterme şımarır sadece yaptığın şey eğer büyük bir sorun değilse bunda bu kadar abartılacsk bir şey olmadğndan falan bahsett
En İyi Cevaplar