Jim Carrey ve karısı boşanma davasında hakim karşısına çıktıklarında karısı boşanmak istemeyen kocasıyla ilgili şunu söylüyor: Onu seviyorsunuz değil mi? İyi bir komedi film yıldızı. Hakim evet demiş. Senede bir defa film çeker. 90-100 dakika. İzlersiniz, gülesiniz, biter değil mi? Hakim evet demiş. Peki o filmde izlediğiniz komiklikler 24 saat evinizde olması durumunda sevebilir misiniz? O evde yaşayabilir misiniz? Hakim bu söz üzerine boşanma kararı vermiş. Yani güldürmenin de dozunu ayarlamak lazım. Aşırı dozdan gitmesin insanlar.
Ortası :) gerçekten her şeyde orta karar en iyisi. Her iki türden de sevgilim oldu biriyle saatlerce kitaplar üzerine konuşurduk dinlemeye bayılırdım ama eğlenemiyorduk diğeriyle çok fazla gülerdik her şeye gülerdik yanındayken keyfim yerine gelirdi ama ciddi bir şey konuşmak istediğimde muhabbeti baltalayıcı davranırdı bu da bir yerden sonra sıkmaya başladı.
ya o kadar karisik oldu ki bu mevzular.. her gun yeni bise cikariyolar yok gulene asik olurmus yok aglatana hayran kalirmis abi sallayin herkes farkli iste kim kime nasil asik olur kendi bileceee is :D
Düşündüren erkek namı değer “bad boy” olan erkekler gizemli olmaya çalıştıkları için ergen kızlara çekici gelir. Ama hormonları normale döndüğünde kızlar güldüren erkeklerin peşinden koşar. Bad boy erkeklerimize de başka av bulma zamanı gelir. Yani güldüren erkek 1-0 öndedir
Kadına göre değişir. Güldüren sempatik olsun, yakışıklı olsin yeter, ulan tipine edeyim kasları beni alır diyen olur, parası olsun ben tavım ya diyen tipler de var tabi. Ben de akıllı ve leb demeden çorumu anlayanı severim...
Pis , kanka, şerefsiz , arkadaşım , karaktersiz , yalancı ve sadakatsiz erkekleri cok sever iki gunde aşık olur ücuncu gunde evlenirler... sonra ortalik dul dolu...
Söz konusu kadınlar olduğuna göre cevap asla basit değildir. Bir milyon farklı çeşit özelliği olan erkeği sever. Duygu durumları neye ihtiyaç duyuyorsa erkek öyle olmak zorunda. 😂 😂
Güldürenlere hoşlantı duyarlar ama yaş ilerleyince düşündüren erkekleri severler bence. Güldüren erkekler daha çok bad boy olur :) düşündürenler genelde sessiz sakin olurlar diye düşünüyorum :)
Bu devirde genelde cüzdana bakar olmuş bazı kızlar, yani beyinleri pek olmadığından boş boş güldüreni severler. Üstüne alınan o kızlardandır ;) İlginç bir strateji...
Ama şu gerçek kızı takmayan benimsemeyen umursamayan erkeklerin peşinden giden kız oranı türkiyede%70 çünkü kız daki ego ve gurur yediremieyince kendine erkeğin pesinden gidiyor 😅😅
En İyi Cevaplar