Mesela ben inancı çok düzgün, namazında niyazında, hiç yalan söylemeyen, dürüst, esprili birisini tanıyorum ve çok yakın arkadaşız. (sevgili değiliz) Binlerce ortak özelliğimiz var. Ona aşığım ve dinine bağlılığına hayranlığım da var. O tanıdığım en doğru insan. Onun sayesinde ben de doğru yolu buldum. Doğru yola onunla geldim ve onunla devam etmek istiyorum. Sürekli dua ediyorum çünkü böyle bir şeyin olmaması için bir sebep yok. Tek engel ailelerin ön yargısı... Ve bazı düşünceler.
Her gece dua ediyorum, ağlayarak yalvardığım çok oldu. Bazen içime umutsuzluk düşüyor, bazen çok kıskanıyorum onu diğerlerinden. Dişi sinekten bile kıskanır oldum. O da anlıyor kıskandığımı ama ses çıkartmıyor. Kıskanıyorum ama sabırla duama devam ediyorum ve bırakmayacağım.
Açıkçası Allah'a layık bir kul olduğumu düşünmüyorum bu yüzden kötü hissediyorum.
Duanın kabul olmama gibi bir şeyi var mıdır? Siz kendinizden örnek verir misiniz lütfen?
Her gece dua ediyorum, ağlayarak yalvardığım çok oldu. Bazen içime umutsuzluk düşüyor, bazen çok kıskanıyorum onu diğerlerinden. Dişi sinekten bile kıskanır oldum. O da anlıyor kıskandığımı ama ses çıkartmıyor. Kıskanıyorum ama sabırla duama devam ediyorum ve bırakmayacağım.
Açıkçası Allah'a layık bir kul olduğumu düşünmüyorum bu yüzden kötü hissediyorum.
Duanın kabul olmama gibi bir şeyi var mıdır? Siz kendinizden örnek verir misiniz lütfen?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer