Cok tembelim yardim edin

Merhaba,ben 1 yıldır evliyim.esim titiz biridir.bense cok tembel.amacsiz biriyim.sanki bisey beni tutuyor.evim temizken ben temizken cok rahatliyorum ama sanki bisey beni tutuyor hic is yapasim gelmiyor.esim de rahatsiz bu durumda biliyorum.hep oturuyorum sonra yaparim diyip duruyorum sonra da isi yetistirmeye calisiyorum olmuyo sonunda ornegin misafirlerim gelcejse evim temiz bende guzel olmak istiyorum ama tembel oldugum icin evimi temizliyorum kendimse hizmetci gibi karsiliyorum insanlari kiloluyum kendimi de hic begenmiyorum hep yapcam duzelcem diyorum ama yapmiyorum...lutfen yardim edin..
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica kendine bakan zayif guzel gorunen kadinlari gordukce icim gidiyor ben niye boyle degilim diye cok uzuluyorum.hayatdan iyice soguyorum ne giysi almak geliyo icimden ne de resim falan cektirmek istiyorum insanlar bana baktiklarinda uzuluyorum Ustelik su anda esimin memleketine yerlestik onun akrabalari falan parmakla gosteriyorlar beni iyi bakmis sana diye benim bir de rahatsizligim var kadin hastaligiyla ilgili kilo alip veremiyosun insulin direncin dusuyor uykun geliyo hep napcam bilmiyor
Cok tembelim yardim edin