Arkadaşlar merhaba. Ben uzun süredir bu işlere ilgili ve meraklı birisiyim. Nedeni insanlardan soğumuş olmam olabilir. Önce şeytana sarmıştım sonra cine döndüm gerçi birbirlerini ayıran tek özellik inançları neyse. Ben yaklaşık 1,5 haftadır cin çağırma duası ve ayinlerini yerine getiriyordum dün gece 2,13 sularında sonunda başardım ve aramızda aynen şöyle bir konuşma geçti ;
“İşte geldim, buyur.” Dedi. Ben de:
“Bu işe merak ettiğim için yaptım ama adın ne?” diye sordum. BANA:
“Sildovyenna” dedi.(isminden kâfir olduğu belli)
“Müslüman mısın?” dedim.
”Senin kadar” dedi.
”Dediklerimi yaparsan seninle devamlı görüşürüz” dedi. Onların ne olduğunu sorduğumda:
”Her gün namazını eksik kılacaksın, ailenden ayrılacaksın ve dediklerimi insanlara karşı uygulayacaksın.” Dedi. Ben ”bu Allah’a karşı yanlış olur, yapamam.’ dedim. Gelen kişi bana:
”Zaten 7 gün kıldığın 2 rekât namazı Allah için değil benim için kıldın o zaman Allah aklına gelmedi dedi, üzerime kustu ve gitti. Hala etkisinden kurtulamadım ve elbiselerim onun kustuğu salya ile kokuyor. Belli ki gelen kâfir cin idi.”
Yalanlayacak arkadaşlar lütfen okumadan gidin. Ben burda kimseyi tanımıyorum. Kızları etkileyecek hava atacak olsaydım profilimi gizli yapmazdım ki bu kadar küçük ve aciz birisi değilim. Şimdi soruyorum size ne yapacağım ben? Kafir bir cin dost istemiyordum. Çağırdığım da bir daha o gelecek diye korkuyorum. Ne yapacağım ben elim kolum bağlı. Birazda olayın travmasındayım..
“İşte geldim, buyur.” Dedi. Ben de:
“Bu işe merak ettiğim için yaptım ama adın ne?” diye sordum. BANA:
“Sildovyenna” dedi.(isminden kâfir olduğu belli)
“Müslüman mısın?” dedim.
”Senin kadar” dedi.
”Dediklerimi yaparsan seninle devamlı görüşürüz” dedi. Onların ne olduğunu sorduğumda:
”Her gün namazını eksik kılacaksın, ailenden ayrılacaksın ve dediklerimi insanlara karşı uygulayacaksın.” Dedi. Ben ”bu Allah’a karşı yanlış olur, yapamam.’ dedim. Gelen kişi bana:
”Zaten 7 gün kıldığın 2 rekât namazı Allah için değil benim için kıldın o zaman Allah aklına gelmedi dedi, üzerime kustu ve gitti. Hala etkisinden kurtulamadım ve elbiselerim onun kustuğu salya ile kokuyor. Belli ki gelen kâfir cin idi.”
Yalanlayacak arkadaşlar lütfen okumadan gidin. Ben burda kimseyi tanımıyorum. Kızları etkileyecek hava atacak olsaydım profilimi gizli yapmazdım ki bu kadar küçük ve aciz birisi değilim. Şimdi soruyorum size ne yapacağım ben? Kafir bir cin dost istemiyordum. Çağırdığım da bir daha o gelecek diye korkuyorum. Ne yapacağım ben elim kolum bağlı. Birazda olayın travmasındayım..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer