Keşke kadınların duygularıyla hareket ediyor diye oy kullanamadığı ve kadında mantık aranmadığı dönemlere geri dönsek. Erkekler çüklerini sokacak sıcak bir delik bulma telaşıyla, kadınları mantıklı olduklarına ikna ettiler.
Kadınlar mantığını hep arka taraflara atar. O yüzden bir kadın seviyorum dese senin için ölürüm dese de inanmıyorum ya da ne derse desin inanasım gelmiyor. :D O yüzden hissettirmedikten sonra sözlerin bir anlamı yok :D
Dikkat ettiğim kadarıyla bir ilişkide erkekler, kadınlara oranla daha çok mantığıyla hareket ediyor. Duygularıyla hareket eden taraf ise daha çok kadınlar oluyor.
Daha çok ben😃 risk almayan taraf hangisiyse bence o taraf mantık kuruyor ki olması gereken de budur. Gelecek göremediğin biriyle birlikte olmanın anlamı yok.
Kişiliğe olgunluğa bağlı olan bisey. Ama teorik olarak incelicek olursak erkekler belli etmesede bizden daha duygusal ve biz akli başında kadinlar duygudan ziyade mantığıyla hareket ederiz. Bu erkekler icin de geçerli. Dediğim gibi tamamen olgunluğa ve düşünce yapısına bağlı.
Kadınlar tabi ki en az 10 yıllık plan yapıyorlar erkek direkt dalıyor kendini açıyor. Bir kere erkek tarafı ilk adımı atıyor, mantık olsa ilk adımı atmazlar. Kadınlar uyanık ve mantıklı davranan taraf. Üstelik kadınlar maddi çıkarlarını düşünüyor, erkeğin düşündüğü tek şey seks.
Bence seven taraf duygulariyla sevmeyen taraf mantigiyla hareket eder. Ben sanmıyorum seven birisinin kalbini degil de aklını sececegine. Cok sacma sevmek her seyin ustesinden gelir tabi karsilikli sevgi varsa ol
Cinsiyet ayrımı yapılmamalı bu durumda. Kişiden kişiye değişen bir durumdur bu. Kimi mantığı ile kimi duygularıyla haraket eder. Hatta bazısı ikisi arasında kalır ve zorlanır. Biraz daha incelenecek olursa bir erkek basta mantığı ile ilerliyorsa sonradan duygularını ön plana çıkarabilir. Cinsiyetten önce iki bireyinde insan olduğunu göz önünde bulundurmak lazim :)
Bence erkekler daha çok mantığıyla hareket ediyor. Kadınlar en ufak bir hatada anlık siniriyle "Bitti, ayrılıyoruz!" diyebiliyorlar. Erekler biraz daha sakin bu gibi durumlarda.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kişiye göre değişir Cins fark edeceğini sanmıyorum
En İyi Cevaplar