Boynuzlu kızlar toplaşın :(((
Bir erkek neden aldatır ve aldattıgını inkar eder?
Bir erkek neden aldatır ve aldattıgını inkar eder?
Bir erkek senden sıkıldıgı senı sevmediği ama senınle konuşmak hoşuna gittiği için ayrılmak istiyorum diyemez. Gider başka kız aramaya başlar başka aşk bulmaya başlar ve siz onu yakaladıgınızda ya ben senı sevıyorum aşkım der ve sizde yersiniz aynı anda 2 3 kızla konusurz çünkü o aldatırkenki macerayı heyecanı sever. Seven adam aldatmaz. Erkek aldatır ve aldatırsa inkar eder açık açık aldattım diyemez bahane üretmeye başlar o kızla sevgılı olmam ıcın sılah dayadılar kafama diyen bile vardır. Aldatmanın bahanesi olmaz. Tamamen kişilik meselesi aldatana 2. şans verenler var sevıyosunuz ama aynı hatayı kaç kez yapacaksınız akıllı durun az
gerçekten sevmediği için aldatır neden inkar eder çok aşırı gerçek sevmez ama sende cebimde dur gitme diye inkar eder ayrıca aldatan erkek tek bir kişiyle yapamayan erkektir
boşuna gizlenme buldum seni:) link
gizli yapılan şeyler inkar edilmeye adaydır sevmediği için aldatır karşılık bulamadığı şeyleri şeyleri yaşamak için aldatır ilgisiz davranırsın aldatır ama ne yaparsa yapsın aldatmasının en temelinde kendi kişiliksizliği yatar bunun erkekle alakası yoktur sadece ilişkilede alakası yoktur arkadaşlarınada kazık atar sevdiklerinide üzer ahlak yoksunu bir insandır o aldatanlar.
Kızlar erkek aldattı hıç kendınıze sordunuzmu bu benı neden aldattı ? sadece benı aldattı dıyorsun ama bırde neden aldattgı var ? Bıraz kendınızı sorgulayınız :D
Cevap
14Cevap
Vermezsin aldatır
Verirsin aldatır
sevmezsin aldatır
seversin aldatır
ilgilenmezsin aldatır
ilgilenirsin aldatır
aptaldır aldatır
capkındır aldatır
sevmiyordur aldatır
daha guzelını bulmustur aldatır
okadar cok neden var ki
Hepsi inkar ediyor hepsi aynı benimki de inkar etti :) gülüyorum sadece
Hiç yapmadığım birşey için neden aldatırım diye düşünmedim. Ama yapacak olursam herhalde hayatıma heyecanlı birşey katmıyordur
Bi kız kuyruk sallamıştır uçkuru düşmüştür ve aldatmıştır..! Olay bu kadar basit..!
kabul edilmez buda kızı delirtir, kızın bu hali tatlıdır bence
şerefsiz ve adi olduğu için aldatır. öylelerine sırf yakışıklı diye aldanmayacaksın. bizim bir sevgilimiz yok adamlar 3-4 tane sıraya diziyor.
lan şunlara erkek diyip durmayın. erkeklik sıfatını karalamayın
benim şerefsiz sevgilim hem beni aldattı ama gidip o kızlarla gezip yatmadı sadece facebooktan ve telden beninle konuşurken onlarla konuşmuş ben niye yaptın böle bişi diyince sonuçta buluşup yatmadım konuştum dedi yüzsüz insan.
ben şahsen sevgilim beni tatmin etmezse aldatırım...bence bütün erkekler bunu yapar
çünkü mal çünkü salak çünkü aptal yani bu yüzden
Birde inkar etmiyormu deli ediyor iste
Aldattacağım sevgilim bile yok :D
Onun bunun çocuğudur.
benide alsanıza arnıza
Aradığını bulmak için aldatır.
Sıkılmıştır ?
Ayy bilmem kii
hangi don yaa ?
çünkü adı erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar