Eşim beni aldattı ama asla kabul etmiyor, konuyu sürekli kapatmaya çalışıyor ve konuşmayalım bunları diyor ama asla aldatmadım diyor inanmadığımı söylüyorum inatla reddediyor boşanmaya karar verdim ve seni kaybetmek istemiyorum diyor kaybetmek istemeyen bir insan neden başka bir kadınla birlikte olur ki ( farklı kadınlarla 3 kere diye tahmin ediyorum) soruyorum ben mi yetersizim senin için ya da neden yaptın diyorum hayır yetersiz değilsin ben bişey yapmadım deyip duruyor erkekler siz daha iyi bilirsiniz cevap bekliyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşinin sürekli inkar etmesi, suçluluk duygusundan, yüzleşmekten kaçınmasından veya yaptıklarını kabul ettiğinde ilişkiyi tamamen kaybedeceğinden korkmasından kaynaklanıyor olabilir. İnsanlar bazen hatalarını kabul etmek yerine savunmaya geçerek durumu geçiştirmeye çalışırlar.
01 Yorumla
Soran1 yılSavunması sadece ben bişey yapmadım konuyu sürekli kapatmaya çalışıyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılSana karşı aşkı bitmemiştir, başka birisi ona yüz verirse kim olursa olsun her erkek yüz buldu mu aldatır eşini asla unutma, ama bu seni sevmediği anlamina gelmez, erkekler duygusal aldatma yapmaz tensel aldatma yapar ki onu da yapmış olsa çok üzerine düşme, eş bulamazsın sonra.
017 Yorumla
Soran1 yılEş bulmak hayat amacım değil
Cevap sahibi1 yılAldattığına dair kanıtın nedir tam olarak? Gözlerinle dışarda mi gördün mesajlari mi nedir?
Soran1 yılMasaj salonuna gitmiş
Cevap sahibi1 yılE bu aldatmak değil ki, bir arkadaşı ısrar etmiş ve zorla bile gitmiş olabilir yani?
Soran1 yılÇok şakacısın gerçekten eşimle arkadaş olsanız çok iyi anlaşırsınız 😂
Cevap sahibi1 yılSen masaj salonuna gittigini nereden ogrendin?
Soran1 yılTelefonunda silmeyi unutmuş kayıtlı olmayan bi numara vardı kaydedince masaj salonu olduğunu öğrendim bende mutlu sonlu
Cevap sahibi1 yılYa hu, bir arkadaşı vermiştir kaydet diye, ya da arkadaşı arayacagim kaydet demiştir olmuştur da olmuştur niye günahını aliyorsun ki? Hep en kötüsü olacak değil ya, bu kadar mı güvensizsin eşine karşı?
Soran1 yılYa sen ne yapmaya çalışıyorsun ki hadi bi kere gitti 3 kere zorla mı gitti sen öğrensen bunları inanırdın heralde ama aklı başında olan hiç kimse bunun böyle olmadığını bilir
Cevap sahibi1 yılBenim eşim gitmiş olsaydı ve gözümle bile görsem telefonunda orada o karşı cinsle birlikte olmadığını düşünürüm ta ki gözlerimle görene kadar, asla hem de. bence biraz olumlu düşün evlisin ne güzel tadını çıkar
Soran1 yılYa sen evlilik hayali falan kuruyorsun heralde evliliği bu kadar sevdiğine göre
Cevap sahibi1 yılEvet kuruyorum, aldatılmayı da göze alıyorum, ilk sen değilsin aldatilan abartma bunu
Soran1 yılSana hayatında mutluluklar dilerim ben sevgiye aç bir insan değilim kocam olmadan da gayet mutlu devam ederim hayatıma sen aldatmayı kabul edebilirsin ama ben etmiyorum
Cevap sahibi1 yılAldatmayı kabul ederim demiyorum ki asla aldatmam, ben aldatılmayı kabul ederim diyorum
Soran1 yılAldatılmak da aynı şey ne kadar yıkıcı bilemezsin
Cevap sahibi1 yılEşinden uzaklaş uzun bir süre, vicdan yapıp itiraf edecektir, eğer etmezse bil ki yapmamıştır.
Yaptığını söylerse de ayrıl o zaman
Soran1 yılEtmez iki çocuğumuz var ayrılmayı göze alamıyor
1 yılOlay şu ben sana anlatayım bi b*k yedi yakalanmayacagını düşündü şimdi üstünü kapatmaya çalışıyor evli kalırsan da yine yapar büyük ihtimalle seven adam aldatmaz zaten
012 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısın çünkü o süreçte ben ailemin yanındaydım o ailesinin yanındaydı 3 ay ayrı kaldık geriye dönük telefonuna bakacağımı düşünmedi ve ortaya çıktı
- 1 yıl
Dediğim gibi olmuş o zaman
Soran1 yılAma yani aptal olmadığımı inanmadığımı biliyor neden kabul etmiyor
- 1 yıl
Kabul ederse boşanınca kanıt olarak kullanırsın diye bide kaybetme korkusu
Soran1 yılBak işte kaybetmek istemeyen bir insan neden yapar aklım almıyor hadi yakalamadım diyelim nasıl bir kaybetme korkusu bu korkan insan yapmaz yapamaz
- 1 yıl
Ya zaten yapan adam gözden çıkarmıştır da sonradan işte bi korku basmıştır
Soran1 yılHaklısın bende onu çıkardım zaten ama henüz kendisi tam olarak bilmiyor affetmeye çalıştığımı sanıyor
- 1 yıl
Iste o zekayla aldatıyor bide komik😄
Soran1 yılBence de
- 1 yıl
Geçmiş olsun ne diyim o zaman
Soran1 yılTeşekkür ederim 😁
- 1 yıl
😊😊
1 yılSen güvenli garanti limansın , toplumda aile erkeği imajını destekliyorsun , dışardaki kadınlara karşı evliyim buna bulaşma diyebiliyor , kaybetme korkusu da tamamen kişisel yani senle ilgili değil seven birisi asla aldatmaz
015 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın bence de aldatmaz ama aldattıysan bunun sorumluluğunu da alması gerekiyor
- 1 yıl
Niye alsın ki adalet diyor ki avukattan alıntı bu ; sadece yasal yolla elde edilen ilişki görüntüsü , aynı odada otel kaydı , müşterek eve yabancı kişiyi alma kanıttır
- 1 yıl
Sorumluluk alsa boşanacaksınız istemez ki erkek niye istesin çocuklara bakan evi düzenleyen kadın var sonuna kadar inkar et diye atasözü bile var bunların
Soran1 yılGittiği yer masaj salonu dışardan bakınca normal bir yer gibi görünüyor ama değil aratıp bilgi aldırdım arkadaşım gitti oraya ve mutlu sonlu masaj salonu olduğunu öğrendim
Soran1 yılBu durumda yaptığına dair kanıt olarak bişey sunamıyorum
- 1 yıl
Masaja gittim der
Soran1 yılEvet avukatım bunu delil saymazlar dedi yapmamış olabilir bilmeden gittim diyebilir dedi daha hızlı sonuç için kanıt gerekir dedi ve eşim asla ayrılmayı kabul etmiyor zaten yaptığını da kabul etmiyor
- 1 yıl
Tonga’ya düşürmen gerek şimdi yemez zaten uyandı mevzuya biraz zaman geçince bir kadın ayarlayıp ayartman lazım hıyarı
Soran1 yılBunun için sence ne kadar süre gerekir bilmiyorum ve inan görmek bile istemiyorum dövesim geliyor adamı
- 1 yıl
Cinsellik seviyorsa max 3 ay
Soran1 yılBakalım bekliyorum 3 ay da sanmıyorum bişey yapamaz çünkü Home Office çalışıyor Türkiye ye gelirsem o zaman yapabilir Haziran da gelicem bakalım neler olacak
- 1 yıl
Şimdi inanmış gibi yap arabasına dinleme cihazı koy o sırada fake hesapla ufaktan ilişki başlatmaya başla ama doğal şekilde takip ettiği bir sayfaya yorum yapıyordur muhakkak yorumun altına gül ay ne eğlencelisin tanımak isterdim seni kendini öven kadına bayılır erkekler dm ye. Çek ama ağırdan al falan masaj salonuna gittiğine göre vizyonsuz basit bir mal kolay kanar ilerde de buluşma yerini ayarlayan sen olacaksın tabiki kameralı kayıtlı
Soran1 yılYurt dışında yaşıyoruz biz evden çalıştığı için dışarı pek çıkmaz genelde evcil Tr ye geldiğimiz de yapmış zaten bunu aracına dinleme cihazı koyamam çünkü kiralıyor genelde ben ailemin yanına gidiyorum o da ailesinin evinde kalıyor yaparsa Tr de yapabilir ama yorum mantıklı deniycem
- 1 yıl
Normal ya kendini özgür hissetmek istemiş gaza geldi muhtemelen hangisi yapmıyor ki boşanmayacaksan boşuna uğraşma kapat üstünü geç şimdi Türkiye’ye dön falan zor çekilmez
Soran1 yılBoşancam ya böyle devam edemem
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
1 yılBazi insanlar cok eslidir. Bunu kendi de kabul etmez. Tek esli biriyle evlenir. onu da kaybetmek istemez. Ama cok esliliginden de vazgecmek istemez.
Sizi kaybetmemek icin elinden geleni yapacaktir. Siz affettikten sonra ortalik durulunca devam eder aldatmaya.
Karakter meselesi.19 Yorumla
Soran1 yılİnanır mısın 6 yıldır evliyiz ve bir kere bile şüphe duymadım ona karşı ama ilk fırsatını bulduğu anda yaptı bunu
- 1 yıl
Inanirim. Zor degil inanmak. Ne yazik ki, bazi erkekler boyle.
Yakin zamanda yasadigim birsey, kamp seklinde bir aktivitede evli adamin birisi (ben de evliyim) beni bir bar'a davet etti. Hatun kaldirirmisiz. Ben gelmeyeyim dedim. Bar'a gidecegi gun kamp alanina esi ve kizi ziyarete geldi pat diye. Adam mutluluktan havalara uctu beni ziyarete gelmisler diye ( gercekten mutlu oldu ). Tabi kampta esi ve kizinin kalmasi mumkun degil. Onlar ziyaretten sonra gitti. Adam aksam dedigi bara gitti hatun kaldirmaya. Yani bu kafayi anlaman mumkun degil.
Bunun gibi sayisiz hikaye var sahit oldugum. Affederseniz yine yapar. Affettiginizde yapmayacak adam en bastan hic yapmazdi. Bosuna omrunuzden daha fazla zaman goturmesine izin vermeyin.
Soran1 yılKıyamadığım çocuklarım bir oğlum ve kızım var daha çok küçükler
- 1 yıl
Mutsuz bir evlilikte buyumeleri ile anne babasi ayri olarak buyumeleri arasinda bir zorluk farki yok benim dusunceme gore. Ama cocuklar benim degil, hayat benim degil.
Siz durumu iyi degerlendirip size en uygun karari verirsiniz zaten. Gecmis olsun ve kolay gelsin.
Soran1 yılBen devam etmek istemiyorum ama çocuklar babalarını çok seviyorlar ve ayrılırsam sene de en fazla 3 ya da 4 kere geörüşebilirler çünkü ben yurt dışındayım ayrılınca geri dönmek istiyorum
- 1 yıl
Ben de yurt disindayim. Kac kere geri donmek istedim. Birkac defa geri donmek icin calisma yaptim. Ama ben olsam su sartlarda cocuklarimi Turkiyeye goturmezdim.
Hele uzun zamandir yurt disindaysaniz, Ulkenin sizi uzecek seylerini unutmak kolay oluyor.
3 - 4 defa gorseler de yeter bence. Ayni evin icinde sizi somurturken, babalarinin aldattigini bilmeseler bile enerjisinden aurasindan bir sekilde hissederken daha guzel olmaz.
Soran1 yılAma orada kalmam da çok zor olacak iki çocuk ve çalışma hayatı tek başıma hiç kimsem yok ailem vs destekçim yok anlayacağınız bundan dolayı kalmaya korkuyorum ama çocuklarımın geleceğini de düşünmek zorundayım bu yüzden ikilem de kalıyorum
- 1 yıl
Kolayliklar diliyorum. Kalmak da zor gitmek te :)
Soran1 yılEvet öyle teşekkür ederim
1 yılBacim ayrıl allah askına ıhanetın neresını affedeceksın uc ayrı kadınla olmuş dıyorsun once Allah sonra sen şahitsin olanlara o kabul etse ne etmese ne etmesın sen bılıyorsun eminsın kaybetmek ıstemıyormus yapmasaydı ozaman.
06 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama kanıtım yok işte avukatım delil olarak bişeyler bulursan dava o kadar çabuk sonuçlanır dedi
- 1 yıl
Kanıtlamak ıcın bi kac yol var ımkansız degıl.
Soran1 yılNasıl?
- 1 yıl
Ses kaydetme cihazi ındırebılırsın ne bılıyım takıp edebılırsın yanı ıllaki bı yolu vardır
Soran1 yılEski telefonu bende şu an ve bildirim vs geliyor sadece WhatsApp yok Instagram aramalar düşüyor kendi Apple hesabını silmediği için mail falan hepsi var ama şu an hareket yok
- 1 yıl
İllaki hareket olur takıp etmeye devam et
1 yılFarklı kadınlar ilgisini çekmiş ve birlikte olmuş. Duygusal birliktelik yaşadığını sanmıyorum. Libido kurbanı. Hep inkar ful inkar
11 Yorumla
Soran1 yılEvet değil duygusal sonrasında hiç bi şekilde görüştüğünü düşünmüyorum ama sonuç değişmiyor aldatıldım
1 yılYüzüne yetersiz değilsin diyemediği için
yasak 🍎 olayı10 Yorumla- Diğer konusunda 527 cevap paylaştı.
1 yılbi kere yapan her zaman yapar ondan bı cacık olmaz sana gonlunu almak için bir kaç hediye çiçek alır devam eder
00 Yorumla Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. Yapacaksın inkar edeceksin Stratejisi en nefret ettiğim şey yaptıysan yaptım bitti nokta!
057 Yorumla
Soran1 yılO kadar haklısın ki madem itiraf edemeyeceksin yapmayacaksın o zaman
Soran1 yılBence de ama yakalayacağımı düşünmedi onunla kalacak sandı
Soran1 yılDiyo ki sadece masaj için gittim peki madem sadece masaj için neden bana söylemedin kötü niyetin olmasa söylersin
Soran1 yıl😂 evet mutlu sonlu olandan
Soran1 yılEşim evden çalışıyor kimseyle tanışabilecek bir ortamı yok bu yüzden bu tür yere ihtiyaç duymuş olabilir bana da öyle tuhaf geliyor ve iğrenç buluyorum bu yüzden tiksiniyorum
Soran1 yılBilmiyorum ki ne yaptığını ya da neler yapıldığını orada
Soran1 yılEvet ama bilmediğim sadece oral mı ya da başka şeyler de mi yapıyorlar
Soran1 yılParası var köpek o zaman daha fazlası da olabilir
Soran1 yılHislerime güvenmeli miyim sizce?
Soran1 yılHislerim tamamen yaptığı yönünde hemde şüphesiz ama kanıtım yok
Soran1 yılYapsa da bir an önce kurtulsam
Soran1 yılPişmanlık duymaz mı hiç gitmemden ödü kopuyor ayrılık sözüne bile katlanamıyor
Soran1 yılHayır aslında çok soğudum ona bakınca bile mutsuz oluyorum
Soran1 yılKendime yediremiyorum
Soran1 yıl6 yıldır evliyiz 2 çocuğumuz var
- 1 yıl
Allah bağışlasın bak akıl vermek haddime değil bende şu an boşanma aşamasındayım o açtı davayı sebebi aldatma falan değil ben bırak onu aldatmayı bi kadınla münasebeti kendime ihanet sayarım onu asla yapmam karakterime ters tabi şimdi durum farklı çünkü kadın beni gözden çıkarmış
Arada çocuğun var eyer düzeltilecek Birşeyse bence yapma yinede sana kalmış çünkü çocuklar Birgün nefret edecektir ikinizden de
Soran1 yılNeden nefret etsinler ki çocuklarım huzurlu bir yuva olmayınca bence daha çok nefret ederler ayrı ayrı daha iyi davranacağımızdan şüphem yok
Soran1 yılBundan emin olamam ki yeminler vs ediyo ama sıkışınca bence eder bu konuda güvenmiyorum o kesinlikle ayrılmak istemiyor ama ben devam edemiyorum sürekli kendimi bu konuyu açarken buluyorum her gün nerdeyse her dakika bunu düşünüyorum
Soran1 yılHayır yok hatta acaba ben mi yanlış düşünüyorum diye ona da sordum asla yok diyor zaten bişey yapmadım seninle bir ilgisi kesinlikle yok diyor
Soran1 yılYapmadım ben bişey yapmadım kadın teklif etti ben kabul etmedim senle ilgisi yok zaten sırf masaj için gittim dediği başka hiçbir şey yok ve sürekli konuyu kapatmak istiyor
Soran1 yılNormaline de gitmiş normal olmayana da bende bu yüzden eminim zaten
Soran1 yılGebersin pislik
Soran1 yılKendi öz saygımı yitirmişim gibi hissediyorum kaldığım her gün
Soran1 yılKendisi ben yapsam nasıl hissedersin sorusuna dayanamıyor benim yaşadığıma dayanmamı bekliyor iğrenç bir durum ve his benim için sorgulama sebebim de sadece çocuklarım
Soran1 yılYaşasın bundan sonra istediği insanla layık olduğu hayatı
Soran1 yılÇok zor inan devam etmek isterdim çocuklarım için ama bilmiyorum aşmaya çalışıyorum ama aşamıyorum da zaman ne gösterir bakalım
Soran1 yılTeşekkür ederim ☺️
Soran1 yılÖyle haklısın sana da mutlu bir hayat diliyorum iyi geceler ☺️
Soran1 yılUmarım huzuru bulursun o zaman ☺️
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kötü bir durum 3 defa olması demek ki senden memnun değil ne olursa olsun aldatmaması gerekiyordu
016 Yorumla
Soran1 yıl3 ay farklı yerlerdeydik bence tamamen heyecan arayışı
Soran1 yılBence de olmaması gerekirdi
Soran1 yılAyrılcam
Soran1 yılKonuştum ama avukatım delilleri toplaman senin adına daha iyi olur dava çabuk biter dedi şu an affetmeye çalıştığımı düşünüyor
Soran1 yılSadece gittiğine dair var tabi orası dışardan Hama’m gibi göstermişler çok profesyonel internette isim farklı gittiğinde farklı bir isimle karşılaşıyorsun bende bir arkadaşımı gönderdim o söyledi öyle bir yer olduğunu tabi bu gittim ama sadece masaj için gittim diyor teklif etmişler bu kabul etmemiş yersen
Soran1 yılBu yüzden devam ediyorum şu an
Soran1 yılUmarım
Soran1 yılTeşekkür ederim ☺️
1 yılSen farkedince kaybetmekten gidecek birisinin kalmamasindan korkmustur ama sakın affetme gene yapar
05 Yorumla
Soran1 yılAffetmeyi düşünmüyorum ama anlamaya çalışıyorum neden diye
- 1 yıl
Ablam nedenini soyliyim ben o halde sana
- 1 yıl
Bu arkadaş gerçek bir aşk beslemiyor sana karşı zaten diğer türlü farklı kadınlarla falan olmazdı bu kişi daha önce (senle tanışmadan önce dahi ) birden fazla kız ile görüşüyordü ve bu yüzden hayatında sen olmana rağmen bunu devam ettirmek ona normal geliyor
Soran1 yılOlabilir o zaman neden gitmeme izin vermiyor
- 1 yıl
Ablam gitmene niye izin versin zor günde etrafında kimse kalmayınca seninle idare etmek var kafasında
Gizli Üye(30-35)1 yılyetersizlik konusunda düşün ya da bakımsız mısın ya da ilgisizmisin ya da asık surat ne biliyim bir çok sebeb
118 Yorumla
Soran1 yılHayır hiç biri oradaki kadınlardan çok daha güzel ve bakımlıyım asla da ilgisiz bi kadın değilim
Cevap sahibi1 yılyanlış anlamanızı istemem ama özel konularda mesafelmisiniz
Soran1 yılHayır değilim
Cevap sahibi1 yıltemizlik mi ne bu adamın derdi ya da alışmış öyle
Soran1 yılAnlayamıyorum işte defalarca sordum sorun ne neden yani diye ama hiç bir sorun yok zaten kabul etmiyor ki hiç bişey yapmadım sadece masaj için geldim ben buraya demiş yersen ama 3 kere gitti yani hadi bi kere dedin diyelim demez bence kimse ama diğerleri neden?
Cevap sahibi1 yılvalla adet olmuş resmen seninkine ben kadın olsam silerdim
Soran1 yıl6 yıldır evliyiz bir kere şüpheye düşmedim şimdiye kadar bi yaptı tam yaptı yani
Cevap sahibi1 yılaltı yılda az değil düşüncelerin ne
ne yapmayı planlıyosun
Soran1 yılTabiiki ayrılmayı ama şu an tam kanıtım yok kanıt toplamaya çalışıyorum bir avukatla görüştüm kanıtların olursa elinde daha çabuk sonuç alırız diye şimdilik affetmeye çalışıyorum diye düşünüyo
Cevap sahibi1 yılçok doğru ve mantıklı bu süreçte mental olarak derylrşmek istersen burdayım konuşabilşriz
Soran1 yılTeşekkür ederim ama bu yeterli
Cevap sahibi1 yılrica ederim umarım düzelşr
Soran1 yılDüzelmesini değil tekrar etmesini ve yakalanmasını istiyorum
Cevap sahibi1 yılumarım istediğin gibi olur sabur diliyorum sana
Soran1 yılUmarım tekrar teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılrica ederim düşüncelerimi fikrimi söyledim elimden bir şey gelmedi bu konuda biraz müzdaribim
Soran1 yılKimsenin yapabileceği bir şey yok
Cevap sahibi1 yılnasılsın
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. iş üstünde bile yakalansan inkat edicen bilmiyonmu sen o kuralı
00 Yorumla
1 yılbence birakma sana cok asık seni incitmemek için bunu yapıyo kıymetini bil
01 Yorumla
Soran1 yılCiddi misin ironi mi yapıyorsun
1 yılİnkar etmese tamamen kaybedecek seni
010 Yorumla
Soran1 yılEtse de kaybetti ama
- 1 yıl
Evet ama sansını deniyir
Soran1 yılDenesin bakalım delil tam olarak yok elimde ama bulduğum ilk anda bitecek
- 1 yıl
Çok geçmiş olsun inşallah mutlu olursunuz
Soran1 yılİnşallah teşekkür ederim ☺️
- 1 yıl
Rica ederim sizin gibi çicekleri solduruyorlar
Soran1 yılKendi solar anca ben kendime yeterim kimsenin soldurmasına izin vermem
- 1 yıl
Helal olsun sizlere
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim
Hangi erkek kabul ederki yok diyecek
06 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama bildiğim halde de inkar edemezsin
Soran1 yılBozulmasını istemiyorsan yapmayacaksın
Soran1 yılDelil toplayıp ayrılmak
- Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılYapmadı diyorsa yapmamıştır
01 Yorumla
Soran1 yılTabi tabi
1 yılSenin nasıl haberin oldu nasıl eminsin bu kadar
07 Yorumla
Soran1 yılMutlu sonlu masaj salonlarına gitmiş çünkü 3 kere yapmayacak adam gitmez çünkü öyle bir yere sadece masaj için gitmiş normal yerler yokmuş gibi
- 1 yıl
Sen nerden bilşyorsun
Soran1 yılTelefonunda kayıtlı olmayan bir numara vardı kaydettim ve masaj salonu çıktı Instagram hesapları da kayıtlıydı ordan buldum
- 1 yıl
Bizim bi ablada böyle yakaladı eşini
Soran1 yılO da mı ful inkar
- 1 yıl
Evettt
Soran1 yılNeden ya popon yemiyorsa yapma abi
- Diğer konusunda 774 cevap paylaştı.
1 yılSende bas onu gerekeni yap
012 Yorumla
Soran1 yılşu an aşırı dikkatli ve bir süre bişey yapamaz yakalarsam zaten direkt olarak kanıt toplıycam şu an kanıtım tam anlamıyla yok
- 1 yıl
O yüzden unutmuş gibi yap sen üstüne düştükçe o daha çok dikkatli olur.
Soran1 yılBen yanındayken götü yemez zaten benim olmadığım zamanı fırsat bulmuş yazın 3 ay farklı yerlerdeydik babam rahatsızdı yanında kalmak zorunda kaldım
- 1 yıl
Hiç yaşanmamış gibi davran ve yaz olduğu gibi biraz uzaklaş evden ama bir süre hicbrisey yokmuş gibi davrandiktan sonra yap
Soran1 yılAma bu kez herşeyi sileceğinden eminim kanıt nasıl bulucam
- 1 yıl
Haber vermeden gelebilirsin mesela ya da çevresinde bir tanıdığın sana haber verecek biri olabilir
Soran1 yılOlabilir
- 1 yıl
Düşün bir sürü yolu var bu işin
Soran1 yılZaten yalanların er geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır
- 1 yıl
Her zaman olmaz
Soran1 yılBen bulurum bir yolunu
- 1 yıl
Hadi bakalım
1 yılDünyanın sonu mu oldu
00 YorumlaDiğer konusunda 8b cevap paylaştı. Yalan soylemeyi beceremedigimiz doğru
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru
1 yılBi de kabul mü edicekti olm
01 Yorumla
Soran1 yılBence etmeli çünkü kazanacağı hiç bir durum yok her türlü bitecek
1 yılsen nasıl emin oldun
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi