BU İKİ KİTABI OKUYAN VARMI? HANGİSİNİ ÖNCE OKUMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ?

İki kitaptanda birer güzel söz ve kapaklarını paylasıyorum, biri 1998 nobel ödüllü diğeriyse epey beğenilmiş ve çok okunmuş bir kitap, ikisinden birini okuyacağım belki ilerde kalanınıda okurum,
körlük kitabı tamamen kurgu ancak epey sürükleyici diye duydum ve inceledim, ferrarisini satan bilge ise sanıyorum kişisel gelişim tarzında içinde bir avukatın başarı hikayesi barındırıyor. Kararsızım okuyanların zaten bir kararı muhakkak olcaktır ancak okumayanlarda icindeki alıntı kapak resmi ve duydukları kadarıyla bir yorum yaparsa sevinirim...
''Hiç değişmeyen bir başka şey de, bazılarının mutsuzluğunun başkalarının mutluluğu oluşudur.'' josé saramago
'Evin ne kadar büyük, araban ne kadar gösterişli olursa olsun, yaşamın sonunda yanında götüreceğin sadece vicdanındır. Vicdanını dinle..' robin s. sharma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sıralamam şu şekilde oldu: josé saramago'dan körlük ve listede olmayan bu kitapla bağlantılı ölüm bir varmiş bir yokmuş, arkasındanda ferrarisini satan bilge'yi okucam. Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim :)
BU İKİ KİTABI OKUYAN VARMI? HANGİSİNİ ÖNCE OKUMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ?