“Kariyer iyi bir şeydir ancak soğuk bir gecede ona sarılıp uyuyamazsınız” diyen Marilyn Monroe mu haklı, “Kariyeriniz bir sabah uyandığınızda sizi sevmediğini asla söylemeyecek” diyen biri mi?
İkisi bir arada oluyor demeyin olmuyor. Kariyere sarılıp uyuyoruz 🥰
Kariyer bizim sahip olduğumuz bir şey. Bir sabah uyanıp bize artık seni sevmiyorum diyen bir insan bizim sahip olmadığımız, kendisinin sahip olduğu bir şeyin bittiğini söyler. Bize ait olan sevgi, bizim ona olan sevgimizdir. Bir sabah bize seni sevmiyorum diyen birine sevgimiz o an bitiyorsa zaten o sevgiye hiç sahip olmadık demektir. Mesele sahip olduğumuz sevgiye rağmen üzüntü yaşamamız ise Sahip olduğumuz kariyere rağmen konulmamız da söz konusu olabilir. Eminim bu da üzücü olacaktır. Ben duygusal adamım sanırım. İki üzüntü seçeneğim varsa, o üzüntü günü gelene kadar yaşadığım sevgiyi tercih ederim.
Kariyer peşinde mi koşuyorsun yoksa? Hayatta gerçekten saf bir duyguyla sevgin için atan bir kalbin sesini, dünyanın tüm mal varlığı karşısında değişmem.
Bugün 3 yaşında yeğenim geldi. Koltukta uzanıyordum. Başıma sarıldı, dayıcım seni çok seviyorum dedi yarım konuşan haliyle. Gel uzan dedim yanıma. Yattı. O an bir kere daha anladım. Sevginin verdiği mutluluğu hiç bir başarı veremiyor. En ufak ihtimali değerlendirmek lazım. Hayat çok kısa. İlk görüşümü bir daha oku. Belki hayat görüşün değişir.
Beklicem. şu an yeşil çayımı aldım , sigaramı sarıyorum , kendi özel alanlarım ile uğraşıyorum. ara vermek için sabırsızlanıyorum. aralarda görüşürüz :) hasta la vista.
En İyi Cevaplar