Çok para kazanıp parayı bulan insanlar neden değişirler?
Bir çok şeyi kolaylıkla almak, güzel giyinmek, lüks yaşamak insanı neden değiştirir? Siz bir gün çok para kazanırsanız ve lüks yaşarsanız değişmeyeceğinize inanıyor musunuz?
Çok para kazanıp parayı bulan insanlar neden değişirler?
Parayı bulduktan sonra insanlara küçümseyerek bakan , kendilerini beğenen insanların zaten asıl kişilikleri bu. Sadece bu kişiliklerinin ortaya çıkması için paranın gücüne ihtiyaçları var. Parayı buldukları an belki babalarını bile tanımazlar. Paraya ilah gözüyle bakıyor onlar. ben elime ne kadar geçerse geçsin kardeşlerim için ya da yardıma muhtaçlar için harcarım. Paraya zerre değer vermem. Param olmasın ama azıcık huzurum olsun bana yeter.
Bu karakter meselesi. Karakteri bozukmus ama para olmayınca belli olmuyormuş parayı buluncada karaktersizligini, serefsizligini, sonra görme olmayı artik nasil adlandirirsan ortaya çıkarmış sadece. Benim çok param olsun istemem lüks yaşamayı da istemem ihtiyaçlarımi ve hobilerimi karşılayacak kadar param olsa yeter
bir yerde okumustum. para kisinin ozguvenini artiriormus. buna bagli olarak libido da artiomus. zengin erkeklerin daha sadakatsiz olmasinin sebebi buymus mesela piyangodan ikramiye kazanan erkekler ilk arabasini sonra karisini degistirirmis😃
Çünki satılık insanlar. Bir kağıt veya bir çok kağıt parçası onları değiştirebilecek kadar güçlü. Yoklukan. Hayatta bir çok imtahanlar vardır. Değişenler o imtahanı geçemeyenlerdir.
En İyi Cevaplar