arkadaşlar geçende zem zem suyu içtim dilek tut dediler tuttum kabul olur mu çok istiyorum olmasını çok dua ediorum böle bişe var mı?
Kabul olur
Kabul olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir arkadaş fazla içme zehırler agır metal var demiş ona cevabım... Kaburga kemiklerinin altına kadar, karnını zemzem ile doldurmak yani boğaza çıkıncaya kadar zemzem içmek, nifaktan kurtulmaya alamettir bol bol için hiç bir zararı yok.
... Zemzem içeni doyurur ve şifa bahşeder. Her hastaya bir şifadır. Zemzem her ne niyete içilirse, şifası onun içindir...
Bir bardak suyla dua mı kabul edılır dıyenler ALLAH'ın dua'yı nasıl kabul edecegıne senmi karar vereceksın.
Zem Zem ile dua kabul olmayacagını ya da dua edılmeyecegını bılmen gerek dıyen arkadasım neye dayanarak yazıyorsunuz bunları Allah bir şeyleri vesile eder Allah senın duayı nasıl nerde ne ıle edec egını bılmedıgınımı sanıyorsun unutmayınki Allah istemez ise dua da edemezsın dılek tutmakta bır nevi dua dır kimden istedıgını bılıyorsan eger
Gerçekleşecek dilek zemzem içmeni beklemez. Oturup beklemek yerine dileğin içîn kendin çabala. Zemzemi de fazla içme ağır metaller barındırır zehirleyebilir. Biliyorsundur da hatırlatayım dedim.
yok 2 tane içtim::) saol kendimde çabalıorumm zaten
zemzem suyu içilirken önce bir salat-ı enbiya okunur:sonra bu dua edilir ayakta içilir ve 3 yudumda "Alllaahümme innii es'elüke ilmen naafian ve rızgan vaasian ve şifaaen min külli daain ve sekaamin birahmetike yaa erhamer-raahimiin.
Manasi: Ey merhametlilerin en merhametlisi olan Allahım senden, menfaat veren (yararlı ) ilim, geniş rızık ve her derd ve hastalıktan şifa niyaz ederim..
ama ben bunu bilmiyodum kimse bana demedi:(
Cevap
8Cevap
sacma bence bır bardakla duan kabul olmasını beklersen bır damacana ıc hemen olsun once allaha sukur et bence kı o suyu ıcmek sana nasıp oldu namaz yok abdes yok zemzem ıceyım dılek tutayım oyle bır sey yok ya
nerden biliosun ya onları yapmadımı nerden bilosun ben gayet dualarımı güzel ve düzenli bir şekilde yapan 20 yaşında bir kızım tamam mı hacdan geldi içtm
Önemli olan Allahtan istemek bir şey olacaksa sadece sebebiyet vardır şans değil
inşallah
İnş
Senin dualarını Allah kabul eder , ne istiyorsan Allahdan isde
işte ben dilek tutarken hep ALLAHIM die başlarımm
ilk defa duyuyorum ama bu dilek tutma işine inanmıyorum. havuza para atmaca falan..
dilek sözcüğünü islamda yanlış buluyorum allahdan istersin en hayırlısı neyse ve hikmetli şeyler böyle saçma şeylerle bağdırdaşmayın allahdan isteyin ve olması için elinizden geleni yapın gerisini allaha bırakın
allahımdan isterim zaten ben hep
Onları havaalanlarında boşaltıp musluk suyu koyuyorlar.
tutulur
.
.
inşşalah canım ya
var diye biliyorum arkadaş çok güzel açıklamış.
yuhhh be zem zem suyu içiyosun dilekten bahsediyosun dua et bari
ya ne mlsuın allahtan istiosun bişe blmeden konuşmayın
sen cok biliyosun da dilek diliyosun
allahtan istiosun dua ederek tabi türkçe anlamıyon mu sen yaa
o zaman dilek deme bari ne öyle ağaca mendil asıp dilek dileme gibi
Allah kabul etsin diyelim o zaman
amin
Dilek tutmak İslam'la bağdaşmaz. Lütfen yapmayın.
bilmiyorum ama ben tutmazdım
Dilek tutulmaz dua edilir.
alakası bile yok
A: Kabul olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar