Mutlu olamıyorum. Kendimle barışık değilim. Pasif hissediyorum? bir bakın lütfen?

Kafamdaki bu düşünceden kurtulamıyorum. Takıntı gibi bisey oldu. Çok sakin durgun biriyim. Istediğim karakterde biri olamıyorum. Zamanında çok ezildim. Pasif durumuna düştüm. Bu yıl değişmeye söz verdim. Kimseyle aramda bir sorun da yok 1 kişi dışında. Sürekli aklımda kavga kendimi savunma düşüncesi var. Insanlara sorduğumda hala bana çok sessizsin sakinsin diyolar. Ama ben böyle olmak istemiyorum. Çok safım ayrıca. Artık uyanık, çevik, atılgan, kendini her şekilde savunabilen, cesur, hırçın, sert biri olmak istiyorum. Harhangi bir kız gördüğümde bunla kavga edebilir miyim? O sorunlu olduğum kızla karşılaşınca laf atsa nasıl karşılık verebilirim? Biri dik baktığında bununla tartışsam bunu alt edebilir miyim? Sürekli aklımda bunlar var. Her an tetikte bekliyorum sanki. Ama yapabilir miyimde bilmiyorum. Az biraz korkaklık da var bilemiyorum. Nasıl cesur korkusuz kendini ezdirmeyen sert biri olabilirim? Karakterimle hiç barışık değilim. Odun gibi soğuk ruhsuz bir insanım değişmek istiyorum. Ve bu düşünceler derslerimede yansıyor artık
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Size dik dik bakıp sonrada siz bakınca ne bakiyon diyip kavga çıkarmaya çalışan kişiye naparsınız o an ne dersiniz?
Mutlu olamıyorum. Kendimle barışık değilim. Pasif hissediyorum? bir bakın lütfen?