Ne kadar Özgür isen, O kadar yalnızsındır. Soru detayındaki gibi bir kişiliğin de, kimseye ihtiyacı olmaması özgürlüğü ile doğru orantılıdır. Sonuç olarak : Yalnızdır..
"Her şeyi kendi başına" demek iddialı bi' cümle oluyor. Yalnız olması, ortamın "kadınlar" hakkındaki hükümlerine göre değişiyor. Lakin birçok şeyi kendi başına halledebilmesi "güçlü" denilmesini hak ediyor.
Sosyopattır , komplexlidir , neden böyle bir tabusu olsun ki. Bir şeyi başarabilecek konumda olsan da neden yardım istemeyesin. Neden tek başına güç gösterisi yapmak zorunda kalsın. Yardım almak , destek görmek sizi güçsüz yapmaz. Aksine tek başına olacağından daha güçlü ve dayanıklı kılar. Daha sabırlı ve dirayetli yapar. Her kadın değil , her insan yalnızdır biraz bence
Bence hem güçlüdür, hem yanlızdır. Ama bu yanlızlık kötü birşey değil. Kendi çaresine bakabilecek ve deneyim sahibi olacak. ;) Artı olarak, karşı cinsle tanışırsa ve bu özelliklerini ortaya koyarsa süper olur :)
Benim fikrim yalnızdır şahsen bir erkeğin yalnızlığı güçsüzlüğü bir kadının yalnızlığı gücü getirir. Psikolojik etkenler kadinlarda daha az hasara sebeb olurken erkeklerde ise daha yıkıcı olabiliyor. Yanliz kalan kadın ayaklarinin üzerinde durmaya başlar, erkek ise ruhsal sorunlar yaşar çünkü doğa erkeğe genel olarak sürü liderliğini benimsetmiștir.
En İyi Cevaplar