Mafyavari kabadayı erkekler mi daha çok itici yoksa pısırık korkak erkekle mi? Hangisi ile kesinlikle ilişki yürütmem dersiniz?Kabadayı erkek VS ezik pısırık erkek
Mafyavari erkekler mi kızların gözünde daha çok iticidir yoksa pısırık korkak erkekler mi?
tartışmasız mafyavari erkekler her konuda, hatta sadece ilişkide değil sokakta, televizyonda, pazarda, işte çok itici ve anlaşılması zor tiplerdir. kesinlikle ilişki söz konusu olduğunda en müptezeli bile bir iki sene dayanıp ayrılıyor. :)
pısırık korkak derken neyi kastettin anlamadım? öyle bir insan yok. ama eşine kendisine veya çevresindekilere bir zarar geleceğini tahmin edip olaydan uzaklaşmaksa eğer korkaklık anlayışın, onu düzeltmeni öneririm :) ha ama kastın alıngan, küsek, tembel, çıtkırıldım, kaprisli erkekler ise evet onlar da çok itici ama özenti mafyatik krolar kadar değiller...
aman diyim, bu düşünceden hemen kurtul. bir insan sebepsiz yere bir bayana laf, hakaret atıyorsa sebebi o bayana laf atmak için değil yanındakilerin ona vereceği tepkiyi ölçmek, kendi egosunu tatmin etmek içindir. hani iki gram aklıyla bu ortamın erkeği benim hesabı yapar. orman kanunlarıyla büyütüldüğü için sosyal ortamda başka türlü varlığını kanıtlayamaz.
günümüzde tamamen psikolojik bir rahatsızlıktır bu. sen de eğer karşılık verirsen o hasta ruhlunun isteğini yerine getirmiş olursun. onun veya senin başına birşey gelirse sevgilinden olursun. başka hiçbirşeye yaramaz. ha olay laf atmak değil de başka bir mevzuda, konu hakkında tartışmaksa, işte o zaman sevdiğin insanı desteklemek, korumak adına konuya dahil olabilirsin. bu normal tabi. zira ortada bir neden bir sebep vardır.
Hümanist yaklaşım güzel hoş Ama bu yaştan sonra bana uymaz Ben kaldıramam öyle bir şey 🤦♂️ örnekte bahsettiğim gibi olay başıma gelirse ben de sessiz kalırsam kederden utançtan ölür giderim herhalde. Kaba kuvvet yanlısı biri değilim ama gerekiyorsa kullanmaktan da çekinmem
bu yaştan sonra mı :) e biz ölelim o zaman. asıl bu yaşlar seni böyle cesur konuşturuyor. ileride ne kadar yanlış düşünmüşüm diyeceksin. peki bide şöyle düşün. biri eşine karına ya da arkadaşına laf attı. sen de gidip cevap verdin ve dayak yedin, hatta sakat kaldın. ne olacak peki? daha kötü keder utanç duymaz mısın? gençliğin bir laf atma olayı yüzünden yok olup gitti... ya da daha kötüsü hapse düştün. sevdiğin de elinden gitti. tabiki de hoş bişey değil ama çözümü bu değil. ha bana kalsa bu sokakta millete laf atan denyoları tek tek toplayıp hepsini birden telef etsinler :) ama o da olmuyor maalesef.
İkisininde itici olduğu aşikar bir gerçek Ama en çok hangisi itici onun cevabını arıyorum ben. Yani ikisini kıyaslamak o kadar da absürt bir şey değil.
Büyük konuşmayım Allah korusun başıma gelmesin.. ama ikiside birbirinden kötü ikisinide istemem şahsen :) yinede eğer illa seçim yapmam gerekiyorsa pısırıkla olmaz yapamam saygı duyamam öyle birine saygı olmayıncada yürümez zaten 😂
En pısırık para babası da en kavgacı zengin çocuğu da kadınların gözünde ideal erkektir mazluma şefkatli zalime isyankar oldum da kaç kız yüzüme baktı. Geçiniz bunları geçiniz.
Çekingen erkekleri taktir ederim çünkü daha kirlenmemislerdir pısırık erkeklerden ben bile nefret ederim cunku sevdikleri insanlari bile korumaktan acizdirler..
En İyi Cevaplar