Valla bişey diyeyim mi size? Erkeklerin adı çıkmış... Sanki kadın arzulamıyor... Yemin ederim yalan söylemiyorum samimi olduğum bir restaurant’a gitmiştim tek başıma oturdum yemek söyledim o ara tabi yalanım yok bakımlı gitmiştim yan masalarda yanında erkeği, kocası neyse kaç masada bayan varsa göz çapkınlığı yapıyordu Hem de 1 değil 2 değil 3-4 taneydi ayrı ayrı masalarda... Hele birisi kocası yoktu annesi vardı yanında çocuğu da vardı gözünü hiç ayırmadı... Şu kadınlar var ya bakmayın siz erkeğin adı çıkmış çapkına yemin ediyorum bizden daha betersiniz ama herşey sizin içinizde erkek gibi acemi değilsiniz o konuda...
Karakter meselesi Mesela elde ettiğim bir erkeğin benim gözümde bir değeri ne yazikki istemsizce kalmıyor. Flört ediyorken herşey güzel iş ad konmaya gelince ve ad konunca birden soguyorum. Bu yüzden de 1 sevgilim oldu. Daha da buluşmayı dusunmuyorum.
İş okul harici evde kaldığımız zamanlar o kadar dolu ve güzel vakit geçiriyoz ki tv hiç aklımıza gelmez hiç açmayız.. Sohbet, muhabbet, espiri , müzik , dans, şarkı , parti, kızlar toplantısı, gezme , arada bir sinema gecesi... buna benzer şeylerle o kadar yoğun ve güzel vakit geçiriyoz ki hep birlikteyken...
Erkekler delik olsun farketmez derdinde, kadınlar daha seçici kaslı, zengin, kültürlü, p*ç, efendi, söz dinleyen aynı zamanda maço, espirili ama ağırbaşlı, penisi büyük olan. sakallı aynı zamanda sakalsız olmalı, kıllı ve kılsız olmalı, boyu 185+ olmalı, sürprizler yapmalı ama cıvıtmamalı. benim annemi sevmeli ama ben onunkini sevmemeliyim. vsvsvsvs.
Erkekler bu konuda daha başarılı , Biz kızlar baktık olmuyorsa... bak şimdi birine kur yaparsın karşındaki cevap vermiyorsa yeni aşklara yelken açarsın ama erkekler öyle değil elinde var 0 mantığıyla elindekinin kıymetini bilirler sonuç olarak erkekler diyorum ben😅
Erkekler kimi tanisam çapkın gözü hep dışarda 10 erkeğin 10 nudami böyle olur kardeşim malesefki babamda öyle kndimi öldürmek bile istiorum bu durum yüzden lütfen karşınızdaki insanlara değer verip saygı gösterin
Genelleme erkeklerde dile vuruyo çapkınlık uygulama yapıp tuttuğunu koparan bir arkadaş görmedim illa elde edemediği bir kız olur ki bu birden fazla ama kızlarda öyle değil kafasına koyduğu erkek onun 🤣
kızlar diyorum çünkü erkeklerin sapık tacizci ve şerefsiz olarak adlandirdiklari için pek şansımız yok maddi durumu olupta tanıdığı kızlar varsa ve yakında ikamet ediyorsa erkek her türlü alır...
@onur_46 evet doğru söylediniz ama herkes insan 1 değil. Napsan. Bende böyle zeki, karizmatik ve komik erkek beğenen bayanları severim.. ama hiç bana denk gelmezler..
Soru sahibine bildirim gidiyor mu böyle konuşunca? Hadi ya :) sabah sabah gıcıklık yapma keyfisi :) ben burdan almayadaki tüm akrabalara selam söylerim şimdi :)
En İyi Cevaplar