Cunku bu sadece teoride boyledir.. pratikte onlari iplemeyen ve aglatan erkekleri heyecan verici bulurlar.. iyi erkekleri sıkıcı bulurlar partner olarak.. ve kanki olurlar.. serseri adamlar icin beni kullandi atti böhüeeeeaaa diye kendilerini aslinda cok mutlu edecek aile babasi profili olan iyi erkeklerin omzunda aglarlar.. pek azi bu baglamda zekidir ve duzgun bir erkekle tanisinca havasina populwritesine arabasina vs bakmadan o erkegi elde eder veya kabul eder ve evlenir.. gerci biz de ayniyiz erkekler olarak.. nerede havali guzel ve bizi umursamayan kadin var onlarin pesinde kopek olur ve ayaklarimizi altinda ezdigimiz kır çiceklerinin ya farkina bile varmayiz veya onlari sallamayiz.. oysa ki cok havali olmayip da kendi halinde ama bizi delice sevmis ve omrunu vermeye hazir pek cok kizi harcamisizdir.. bir kizi cok sevseniz bile aptal asik haline gelmeyi .. o gormesin bilmesin. Biraz cool olun zorlansaniz bile.. ben sensiz ölürüm ühüü olayina girmeyin.. kizi boyle kendinize baglarsiniz anca.. o serseri adamla saf temiz hımbıl ask cocugunun tam ortasinda bir tavriniz olsun. Ve kiza bastan asik olmayin.. tutun kendinizi. Sonradan asik olun.. ki kizin karsisinda zavalli asik olmayin..
Klasik Türk kızı davranışıdır. Tüm erkeklerde gönül eğlendirir sevişir gezer tozar flört eder. Hatta efendi olarak gördüğü erkekle de flört ederken başkasıyla birlikte olur taaa ki evlenme zili çalana kadar. O zaman hanimiş o yedekte tuttuğum efendi adamlar der. Aramaya koyulur ki burada efendi adam efendi olduğu için karakterinden ödün vermez kıza gönlünü açar ki aslında açmamak gerek. Anı değerlendirmesi gerekir.
Çünkü zoru seviyoruz kim bizi üzerse daha çok bağlanıyoruz. Iyi erkek üzmez verdiğin değere karşılık verir yani zorluk çıkarmaz.. Zor kazanılan herşey daha cazip gelir. Tabi bunu irademiz disinda hislerimizle seciyoruz."Bu kotu bu zor ben bunu seveyim" diye ozellikle secmiyoruz. Genelleme yaptım ama benim gibi düşünenler vardir.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kızlar yalançı zeka karakter diyip prim kasıyolar ama baktıkları tek şey tip 😂
Hocam bu konuda biraz empati yapmak şart. Mesela senin karşıma çok çirkin, kilolu, yüzü fiziği kötü biri gelsin ama gelgelelim bu kız altın kalpli ve pırlanta gibi olsun, gerçekten böyle bir kızı sever beğenir misin? Bu iş sevgi işi gönül işi, insan sadece sevdiğinin kusurlarını örter görmezden gelir. Onun haricinde ne kadar iyi efendi olursa olsun yine de kusurludur. Ama sevgi unsuru olunca olmazlar olur, akan sular durulur. Dünyada bütün güzellikler onda vücut bulur. Sözün özü:
Uzun hikaye bu beyler. Evet oluyor böyle şeyler ama kızlarda tek taraflı hatalı değil. Bu bahsettiğiniz hemcinslerimiz adı üstünde kötü. Yani yalan-dolan, kaçak Gökçek işler mevcut. Gerektiğinde evliya gibi konuşur. Gerektiğine biraz fırlamadır. Ama hiçbirinden tam yoktur. E gençken insan işte tutuluyor böyle salaklara sonra uğraş dur. Ha 30 a varmış olanda var böyle. Ha kızların hatası yok mu. Bir bayan demiş yukarıda. Atik ve utangaç olmayan diyor. Yalnız utangaç değil hanım efendi bahsettikleriniz. Genelde sokakta görsede belki sevdiği vardır deyip veya edepten konuşmayan insalar. Ha neden cesaretsizmi, cesaretizde değil. Aile terbiyesi. Elbette konuşulan yer vardır ama ilk gördüğümde tamam budur demiyor kimse. Hele bir 30 lara yaklaşın anlarsınız. Yani ilk bahsedilen kötü erkek örnekleri olmadıkları için.
Ben kültüre zekaya ve kendi ayakları üzerinde duran önyargısız erkekleri severim biz işbirliği yapıcaz birbirimizi sevicez birbirimizden utanmıyıcaz tip olması çok önemli değil ama iki tarafta maddi olarak geçinmek için çalışmak zorunda parayı şu öder bu öder hesabı yapılmamalı önyargısız ve saygılı ama yerine göre eğlenceli olmalı ama odun ve maço erkeklerden nefret ederim.
Kızlar düzgün erkek falan istemezler dostum. O sadece laftadır. Serseriden kazık yedikleri zaman çevresindekiler onu suçlayıp "hata sende, bilerek seçtin" demesinler diye "ben iyi birini arıyordum, o kötü çıktı, nereden bileyim" numarası yaparlar.
Bütün kızlar tezini kanıtlar şekilde yorumlamışlar neredeyse, sonrada demişler erkeklerde böyle erkekler öyle değil bu bir, ayrıca ben kadınların kötü muamele gördüğünde ilk olarak seçtiği eşine bakıyorum ve sonra tekdiğim tek kelime var kendi düşen ağlamaz. İçimde zerre merhamet duygusu olmuyor sebebini bende bilmiyorum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Öncelikle arkadaşlar her düzgün erkek adam olsun diyene hiç inanmayın kızların hiç birisi düzgün adamlara zerre bakmaz şansı bırak bakmaz bile kardeş yani sen dünyanın en iyi insanı ol yakışıklı ol paran olsun bir hiçsin paran olsa da yakışıklı olsanda bakmıyorlar bu ucubeler her zaman için içi boş macerası yüksek sürekli bel altı muhabbeti yapan tiplere layık sosyal medyada yazan siyah yazılara inanmayın hiç bir kız düzgün adama bakmaz kardeşim bakmaz ihtiyarla sevgili olan bir kız topluluğundan Allah için ne beklersin her kız da aynı her erkekte aynı babacim yazarken konuşurken herkes Melek içinde ki öfke nefret şeytana bağlıyor işi o yüzden kimse düzgün biri yazıp durmasın sadece komik geliyor kanka
İyi erkekler pek kızlarla konuşmadığından, kızla nasıl konuşulacağını bilmiyor. Kadınlar ise ruhunu okşayabilecek birini arıyor ve konuşkan ve özgüvenli erkeği tercih etmelerindeki ana sebep budur.
Bu konuda ne kadar da hak versem, genel anlamda bir erkeğin çapkın olmasına rağmen onun peşinden koşan kızın ne kadar beyinden yoksun olduğu ortada.
Biz değil gönül koşuyor peşlerinden... o yüzden adımız serseri severe çıkıyor... Aşık oluyorsun sonuçta söz geçmiyor kalbe beyne... Aynı şekilde erkeklerde öyledir, efendi kızı sevmezler nerde ırıspı var ona tutulurlar...
Kişiliğini saklayıp ağzı iyi laf yapan kişi dolu... durumun tam tersi erkeğin iyisini tavlayan kötü kız dolu... niyetler saklı ise netcen kardeşim... yinede birçok kişi önce şekle bakar... hoca boşa dememiş... YE Kürküm yeaah die
Karaktersiz kızlar şerefsiz erkeklere gidiyor kimse yalan konuşmasın bu heryerde böyledir yok beni aldattı yok bilmem ne yaptı sevgili olurken diklat etmiyorsunuz bir bakın ALLAH korkusu var mı yok mu?
Bilmiyorum ki bende ayni hatayi yaptim sehrin en pislik adamiyla ciktim arkadaslarim uyardigi halde yaptim bunu inanmadim kimseye sonra ogrendim pisliklerini en son babam soyledi ne kadar pislik oldugunu sonra biraktim zor kurtuldum ondan
adam sevdiğinden başkasını gormez malûm kızımızda bunun gösterdiği aşırı ilgiden dolayı sıkılır kötü erkeklerin peşine gider yani sonuç at gibi giden it gibi döner.
Tek kızlar için geçerli değil bu. Erkeklerde aynı. Heyecan, farklılık, çeşitli ve süren fantaziler, sevgi dozunda inişler çıkışlar, her şey. Farklı olsun. Mülayim olunca bunları yapamazsın herhalde
hayatmı bana bayat benmi hayata bayatım hayat bana bayat değilse ben neden hayata bayatım ben hayata bayat değilsem hayat bana neden bayat bu 4 sorunun cevabını istiyorum lütfen
sizin dışardan kötü gibi gördüğünüz veya zannetiğiniz biri tercih eden kişi için öyle olmayabilir. bir de ikisi arasındaki duygusal bağlantı yollarını herkes göremez. sevgi değişik bir olay.
Sebebi az çok belli ama tek taraflı değil her iki taraf için de düşünmek gerek. Aykırı tipler cezbedici olurlar, anın cazibesine kapılırar fakat akıl başa geldiğinde düzgün insan arar insanoğlu.
Egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar tüm kızları örnek göstermiyorum senin sevgine, iyi niyetine bakmazlar seni kullanırlar bunla tatmin olurlar misal; Hayriye: Benim sevgilim bana bakan çocuğa kafa atmış tatlı öküzüm benim ayyyy yerim seni
Nedeni çok basit kadınlar kolayı sevmez. Bağıra bağıra seni sskicem diyenlere vermez aksine umursamayan kadınlara değer göstermeyen tipleri severler çünkü bak bu böyle bir adam ama benimle 😉
Bu soruya yanıt bulduğumuzda toplumsal sorunların çoğunu çözmüş olacagiz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler neden iş evlenmeye gelince helal süt emmiş ev işlerinde hamarat vs vs diye kendi tanımlarınca ''düzgün'' kız arayıp evlilikten önce g*tü göbeği açan kızlarla b*klar yiyorsa o yüzden
En İyi Cevaplar