Çok yalnızım, kimseyle konuşmak bile istemiyorum... Nasıl geçecek bu hayat?

O kadar yalnızım ki gerçi yılın 365 günü böyleyim.Arkadaşım pek yok..Sınıfta 1 tane arkadaşım var oda aynı sırada oturuyoruz.Oda menfaatçinin teki.Bir çıkarı olur hep hiçbişeyi karşılıksız yapmaz.Bide çok takıntılı uğraşamıyorum onunla. Bıktım ondan.Her haltıma karışıyo.Yok neden somurtuyosun bilmem ne. küfür edesim geliyor.Alışverişe çıkıcam sende gel diyor. Gidiyorum bir sürü kıyafet alıyor kendine gözümün önünde. E bende sap gibi duruyorum yanında. Nefret ediyorum ondan.Lise son snftayım okul bitsin telefonlarına bile çıkmıcam onun.Öss yi düşünmüyor bile okumucam diyor. Ben öğretmen olmak istiyorum. kazanıcam hayallerim var dalga geçiyor benimle allahın cezası.Babası vefat etmişti geçen yıl.O yüzden kötü bişey söyleyemiyorum.Neyse 1 sevgilim vardı. aslında en iyi arkadaşım oydu. 1 sene boyunca gece gündüz konuşurduk..Benden başka kimseyle oda öyle knuşamazdı , beceremezdi.Çok güzel günlerim oldu onunla.Anam gibi üstüme titrerdi. Ama ne yazıkki benim durumum pek iyi değil.onun babası fabrika sahibi bilmem ne.. Bi süre sonra aramızdaki kulvar farkı ortaya çıktı.Biz artık ne yaparsak yapalım biz olamayız dedi gitti. 10 gün sonra 4 ay olucak.En son 4 ay önce gördüm. ve bidahada göremicem.hayat buna izin vermicek.Yağmurun altında akşam karanlıkta sarılmıştım.Kopamıyodum hiçbişekilde.kolum kolundan ayrılmak istemiyodu. sonra o gitti. son bakışı o yağmurda hala aklımda.Oda gittiğinden beri kimseyle konuşasım yok hayata küsmüş gibiyim.Herkes sahte herkes yabancı geliyo bana. hiç gülmüyorum. eskiden çok gülerdim ama.. Espri komedi herşey bendeydi.Hiçbişeydende zevk almıyorum. Herşey berbat. Sürekli gözlerim doluyor kimseyle konuşmakta istemiyorum çok çabuk sinirleniyorum . ama ayrılığı kabullendim onlada alakası yok. aslında ben çok yalnızım. Nasıl geçicek bu hayat?
Çok yalnızım, kimseyle konuşmak bile istemiyorum... Nasıl geçecek bu hayat?