Olabilir, bakımını yapan sert erkekler de var.
Olamaz, bakımlı erkekler daha ılımlıdır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bakımla alakası yok ki sertliğin , her şeyiyle bakım zengin erkeğin uygulayabileceği bir şey , fakir kendine saygı duymaz , pek bakmaz bakmak istese anca nivea krem , kolonya ve traş 😀😀 bütün mafya babalarından tut , tüm zengin erkekler gayet bakım yaptırır hem de kadın kuaförlerine gidip manikür pedikür yaptıranlarınıda duyduk
maço erkek deyince akla neden kaba saba pis kıllı ter kokulu , saçı başı karışmış tırnakları pislik içinde pejmürde kıyafetli adamlar geliyor ki? bir erkeğin dış görünümünden ya da kişisel bakımından o erkeğin kadınıyla olan ilişki diyaloğunu algılayamaz kimse..
bu ne abi. ben şu sağdaki ni alır eve dekor olarak götürürüm. hadi soldaki neyse öyle tip çokta sağdaki konsept çekim tarzı bişeydir bu ney LAAAĞĞĞNN BU NEY
Neden olmasın bakımlı olmak bir erkeğin yumuşak olduğu anlamına gelmez sevgilim mesela yüz temizleme köpüğü filan kullanır çok hoşuma gidiyor bu huyu 😍
Cevap
72Cevap
Ben, her gün duş alırım ve gerekli bakımlarımı yaparım deodorantımı kullanınrım, peeling yaparım haftanın 3 günü, eğer metroseksüel deniliyorsa evet ben öyleyim.
Metroseksüel dedigin.. Maço zıt Iki özellik asla olamaz. Kisisel bakımdan cok daha fazlasidir metroseksüel ve maco erkek kisisel bakımından oteye gitmez.
Cok karisik yazmisim bune lan. 🤣😂
Oluyorlar, hani şu kafelerde nargile kovalayan çakma Burak Özçivitler var ya. Heh işte onlardan. Benden uzak Allah’a yakın.
Metroseksüel ayrımı saçma geliyor bana. İnsan olan zaten bakımlı olur. Maço kavramı da saçma. Salt insan olamadık bir türlü.
Saç sakal ve yüz bakımı yapıyorum. Sağlıklı beslenip sporda yapıyorum. İkili ilişkilerimde ise kıskanç ve sert olabiliyorum.
Maço olan erkek entel dantel işler yapmaz.
Entellikten kastım aktivistlik değil tabi ki öyle kaş aldırma makyaj gibi şeyler.
Maçolardan nefret ediyorum hayat enerjini bitiriyorlar
Benim için en makbul olan erkek tipidir. Ben onlara şey diyorum. Maçoseksüel. 😊😊
Olabilir ama metroseksüel bir adamla olmaktansa sadece bakımlı bir adamla olmayı tercih ederim.
Ben çok tanıyorum A şıkkı gibilerini
TVye de çok çıkar bunlardan
Bakımlılık ve metroseksüellik arasında uzunca bir dağ vardır
Erkek bakımlı olmalı
Tabi biraz maço olacaksın 😎😎👑👑👑
Bakımlı olmak ayri metroseksuel olmak ayri bakimli bir insan maco olabilir
maçoluğu bırakın metroseksüel ve hanımcı olun çoğu kadın için 9999999999999999999999999999999999999999-0 öndesiniz
Parası çok olursa olabilir herhalde. Çünkü diğer erkekler üzerinde bir yaptırımı bir üstünlüğü olmalı.
Bakımdan kastın kişisel temizlik ve bakım değil mi bunları her insan yapmalı zaten bunu yaparkende sert yapıda olabilirsin ikisi birbirinden ayrı konular
Bakımlı erkekler sert olamaz diye bir şey yok ama fotoğrafını paylaştıkların erkeksi değil, kadınsı duruyorlar.
Erkek erkektir kadında kadın
Bırakın bu hetoro metro falanı filanı
Böyle diye diye cinsiyet türemesi ysanıyor hayvanlar gibi
Metroseksüel diye bakımlı bir erkek olamaz!
İb*ne diyemedikleri için, bu isim türedi hepsi bu!
Şimdikiler öyle yapıyor sonra da erkeğiz diye geziyorlar
Bir erkek bakımlıysa kendine olan saygısındadır. kendine saygısı olanın da herkese saygısı olur...
Olur ama resimdekiler metrosexüelden çok homosexüele benziyor.
Erkek bakimi, belli limiti gecmez.. Kiz gibi bakim yapmamali..
Olabilir benim baba mesela adam acaip bakımlı hayret kalırsın ama cinayetten ceza yattı 18 sene 😂
Olur etekli erkek cok erkeklerin yüz karası
Kafamda beliren tipleme ''köz getir''ciler.
Nargile cafelerde bu tarz erkekler bolca mevcut alın sizin olsun ben almıyım
Olabilir olmasına da bana çok yapmacık itici geliyolar
Ay o mini etegi giymiceksin yırtarım o ağzını 🤣🤣🤣
ikiside biraz farklı şeyler bence. Birde bakımdan kastınız ne krem falan mı sürecek? Yoksa kişisel temizlik mi onu çözemedim tam
Metroseksüel deyince niye aklınıza hemen çiçek gelmiş gibi resim koymuşsunuz acaba?
saçmalamayın ya zaten maço maço diyerek hacivat kılıklı nargileci tipleri başımıza sardınız.
bilemedim şimdi olabilir mi? :-/
Bence olabilir. Çünkü örnekleri var.
bir erkek ne isterse başarabilir
Abartmadığı sürece olabilir...
Maço erkeği rabbim ıslah etsin🙏🏻 😅
Örnek 1: özcan deniz 😁😁😁
Olabilir nedennolmasin
Çok komik olur ya hiç hayal edemiyorum ahah
Olabilir
Maçoluk bakimsizlikta alakali değildir
Olabilir bakımsız erkek kalmadı zaten
Olmasin bir zahmet ya
Olabilir neden olmasın
Nasıl oluyor o merak ettim
Olabilir. Neden olmasin?
olursa resimdeki gibi olur anca
Olabilir, görüntüsü metroysa kişiliği maçodur.
Odun erkek var uyarsa
Bu ikisinin birleşimine biz kro diyoruz. :)
metroluğu abartmazsa olur..
Olabilir yani neden olmasın ki
Bizden herşey olur 😃😃
Bilmem kulağa değişik geldi
naylon tipler hic bisey olmaz onlardan
Nayır nolamaz ellerine sağlık
Var ya seri köz getir diyen tipler
Erkek erkek gibi olur
En azından ülkemizde zor bulunur diyelim.
Bakım yapmakla ne alakası var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar