Temizlik yapilmayan ev/aile sorunlari beni cok yoruyor /evlenmek cözüm mü?

Annem ve babam. hic bir is yapmiyor. Babam calisiyor ama bazen evde. annem ev hanimi. Saat 12 de kalkiyor. Kahvalti. Yedigi yeri silip süpürmeden kuran okuyor.(burda asla kuran okumasina birsey demiyorum) sonra disari cikiyor alisverise birseyde almiyor eve. kendine soda bile ekmek bu yani. Sonra eve geliyor belki camasir yikiyor. Oda haftada bir veya iki ve özenmiyorda camasirlar kurudukdan sonra sanki bin yildir giyilmis giyisi gibi eski duruyor. Yumusatici sebeti kulanilmaya kulanilmaya toz kaplamis. Evi asla temizlemiyor. Her ikiside. (Evde villeda bile yok. Islak ben ayda bir bez ile siliyorum) . ben haftanin 5 günü okula gidiyorum cumartesi günleri aksam 18 e kadar calisiyorum. Zamanim olmuyor. Eve geliyorum yemek yok. Annem ayda bir yemek yapiyor. Diyorum anne niye yemek yapmiyon diye oda her gün etmi yapayim sana diyor orda mutfak diyor. O gün ev yemegi yapmis ne hikmetse kardesim oh be sonunda ev yemegi dedi resmen. Her gün makarna yapiyor kendine. ben yemek yapmaya calisiyorum ona ve bana ama bende ögrenciyim. Milletin evine bakiyorum her taraf piril piril arkadaslarimin evine bazen habersiz gidiyorum okuldan sonra kiz eve bir geliyor ev mis gibi. Her taraf tertemiz. Kadin ne zaman görsem yemek yapmis. Hani okuldan zaten ac geliyorsun insan annesinden biraz birsey bekliyor. bizimki orda mutfak diyor. Evde herkez teredür etmeden osduruyor hele babam. utanmadan bile gülüyor. koltuklar kokuyor. Toz alan zaten yok benden ve 13 yasindaki kardesim disi. 1 cm toz oluyor tvde üstünde. banyo les gibi lavabo sümük macun cesme kir ve su lekeleri dolu. Ben temizliyorum hem bunlari. Tuvaleti bile. Kardesim bile tiksiniyor bu evden. Annem hep baskalarin evinin ne kadar temiz oldugunu söyler. Birsey dedigim zaman siz batiriyorsunuz diyor. Ben bikdim. Millet annesin temizliginden bikar ben temizlik yapmasini istiyorum. tabi ilk basda yazdigim gibi babamda evde kaldigi zaman haftanin 3 günü evde yardim edebilir. Kahvaltisini eder öküz gibi tv karsina oturur bütü
Temizlik yapilmayan ev/aile sorunlari beni cok yoruyor /evlenmek cözüm mü?