Evimiz her zaman çok pis ve eşim çalıştığım halde hiç yardım etmiyor?

Ben evliyim ve 2.5 yaşında bebeğim var. Yoğun bir işte çalışıyorum. Gerçekten ciddi anlamda yoğun bir iş. Fakat her gün eve geldiğim zaman evin heryerini pis buluyorum. Temizlik yapılmamış, sabah yapılan kahvaltı kaldırılmamış öylece duruyor. O yorgun halimle eve geliyorum süpürge tutuyorum masayı silip kaldırıyorum. Titiz bir insan olarak tanımlamıyorum kendimi ama sadece temizlik ve düzen istiyorum. Eve geldiğim zaman yaşama isteğim kalmıyor. Heryer heryerde oluyor. Eşimle kaç defa konuştum ama olmuyor. Halledeceğim tamam diyip duruyor. Kaç sene oldu ve gerçekten umudum kalmadı. Bebeğim olmasa boşanmayı düşünüyorum ama ortada bebek var geleceğini düşünüyorum. Kendime zaman ayıramıyorum. Sabah iş akşam ev, fakat eve geldiğim zaman birde temizlikle uğraşıyorum. Eşim bıraktım artık kendimi ve bebeğimin üstünü başını, kendi üstünü başını bile toplamaz oldu, durum iyice kötü oldu. Gerçekten zerre umudum kalmadı yaşama isteğim kalmadı. Annem babam vefat etti seneler önce, benden tek istedikleri mutlu bir yuvaydı. Ben eşimin her istediğini yapıyorum hediyeler alıyorum yıldönümümüzü kutluyorum. Kendisinden hiçbir şey istemiyorum yemin ederim hiçbir şey istemiyorum sadece evine baksın yeter. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekli gerçekten konuşmak artık fayda etmiyor.

Evimiz her zaman çok pis ve eşim çalıştığım halde hiç yardım etmiyor?