Misafirliğe gittiğimde herkesin evi yerli yerince, yeni toplanmış gibi duruyor bu her zaman böyle midir? Sizin ev hep toplu mu? Ne kadar toplasam da dağınık görünüme sahip, ben mi beceriksizim?
Evim hep dağınık, beceriksiz miyim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dağınıklığı kimse sevmez. Bir şeyi düzene sokmak zaman alır ancak düzeninizi bir tutturdunuz mu hayatınızı devam ettirmeniz son derece kolaylaşır. Kelimenin tam anlamıyla düzenli bir insan olabilmeniz için hem yaşam alanınızı hem de zamanınızı iyi organize etmeli, oluşturduğunuz tüm randevuların ve verdiğiniz sözlerin kaydını tuttuğunuza emin olmalısınız. Organize olmuş bir çalışma hayatının da düzeninize olumlu katkısı olacağı kesin. Bu sayede hem daha etkin olabilecek hem de işlerinizi kısa sürede halledebileceksiniz. Organize olmak stres ve kaygı düzeyinizi azaltacak, günlük işlerinizi kontrollü bir biçimde gerçekleştirmenize olanak tanıyacaktır.
yani evini toplamak seni becerikli yapmayacağına göre... o zaman resim çizemeyen ya da şarkı söyleyemeyen insanlara da beceriksiz demeliyiz. böyle bir yaklaşım saçma olur
Düzenli olmak diye bir şey var, ondandır. Ben mesela düzenliyimdir aşırı titiz değilim yani temizlik hastalığı gibi değil fakat temizlik önemli bir durum benim için.
Beceriksiz değil, eringeçsiniz. Büyük ihtimal ile baştan savma birşeyler yapıyorsunuz. Heh böyle oldu diyip bırakıyorsunuz. Ama evin eşyaların birbirleriyle uyumunu farklı bakış açılarından gözetleyin.