"Mükemmel kadın ilk teklife evet demez, mükemmel erkekse ikinci şansı vermez." Sözüne katılıyor musunuz? Ben mükemmel değilim herhalde evet cevabını alana kadar 😀 mücadele ederim.

Mukemmellik kusursuzluk Allah in zati sifatidir ve kullarina bu ozelligi vermemustir. Ne kadar okusan ne kadar bilsen ne kadar gezsen de yine de kusurlusundur. Cok bilen cok yanilirmis. Madem Evet dememek mukemmel kadin olmaksa kendimden baskasini giremiyorum cunku yillardir hayatima kimse almis degilim.
Adamsın çok güzel açıklama
@DELİKANLIPRENS Tesekkurler
Rica ederim dogruları söylemenize sevindim
Mükemmel kadın ilkde evet demezmiymiş Allah Allah ben mükemmel değilim o zaman yoksa mükemmel adam bulduğuma mi sevineyim yoksa mükemmel olmadıma mi üzeleyim bilemedim yoksa Aaaaaman ben mükemmelin mükemmelliyim diye kendi kendime havaya mi gireyim 🤓
İki taraftan biri illa ki karakterinden ödün veriyor. Birbirlerini bulsalar bile sonradan değişiyor. Tek yolu evlenmek desem boşanmalar arttı. Ne olacak bu çivisi çıkmış dünyanın hali
eğer mükemmel olsa ilk seferde karşındakinin en doğru kişi olduğunu anlayıp reddetmez yine kadınlar suçlu😅
Cevap
39Cevap
Olmalı ama nasıl denk gelecek. İşte o pek mümkün değil. Olsa çok güzel çift olur. Herkes gıpta eder ama dünyanın düzeni tam tersi
Birbirini tamamlayan kadın ve erkek birlikte olur çünkü birbirlerinde mükemmellik aramazlar😊
Hiç öyle kaliplarim yok istiyorsam ilkinde evet derim erkek olsamda hic gurur yapmam vallahi:))
Bazi ciftler mükemmel görünüyor ınsan baktikca imreniyor bence birlikte olabilirler
Bana bir mükemmel kadın göster deneyelim bir bakalim nasıl olaak..😂
Kesinlikle olur. Neden olmasin 😇 ama mükemmel insan yoktur iyi kalpli, iyi ahlaklı seçilecek adam gibi ve mesleği olan adam vardır. İlerde arayacağım tip. d
Mukemmellikten cok nisbet yapar gibi olmus.. 😀 mükemmel insanin varligina inanmiyorum
Mükemmellikden kasıt görselde ki mesajlarsa eğer bu mükemmellik değil ego. Egolu insanlar birlik de olamaz. Ego ve mükemmellik ayrı şeyler.
kaptan marval ve superman bile olamamis beraber baska mukemmel var mı be😂
olamaz. dünyanın kanunu bu. zıt kutuplar hep birbirini ceker.
Öyle mükemmel erkek yok 😀 Bu yüzden kadınlar daha avantajlı
Mükemmellik ilk teklifte reddetmek veya ikinci bir şansı vermemekle ölçülemez..
Mümkün değil. Sürekli karşılıklı hata bulup dururlar
mükemmel erkek kadın mı var
mükemmel değilim
mükemmeli aramıyorum.
Mükemmel var mı ki? Bence mükemmel sıkıcıdır. Eksikleri olan biri olsa uğraştırır :)
Mükemmel insan yoktur.
Çok garip bu mükemellikse ozaman ben şahaneyim ya da bu durumu yaşayan taraflar şahane insanlar
Katılmıyorum mükemmel kadında ilk seferde evet diyebilir. Mükemmel erkek 2. Şansı vermeli
Hayır olabilirler bence
İnşallah o mükemmel kadını tez zamanda bulurum çünkü mükemmel erkeğim :)
Mükemmel kadın yoktur mükemmel erkekte yoktur birbirlerinin kusurlarını görmezden gelen çift vardır
Olmuyor boşuna uğraşmayı n 😂😎
Kimse mükemmel değildir diyerek şuraya bir yerlere kusçam
mükemmel insan yoktur. insanları o küçük beyinlerinizle bir kalıba sokmaya çalışmaktan vazgeçin.
buna verilecek en iyisi iki cambaz bir ipte oynamaz
olamaz. cunki ikiside yönetmek ister. bu çatışmaya dönüşür.
Denesinler belki olurlar 🙂
Kadin erkek zit iki taraftir.
Mükemmellik asla olmaz. Iki tarafta azda olsa mükemmelligi tamamlayabilirsede oda kisilerin birbirlerini kendi yerlerine koyarak düsünüp haraket etmeliler...
Ne alaka erkekler kendini ağırdan satmaya artistlik taslıyor
Hiçkimse mükemmel değildir sadece bize öyle gelir sevince aşık olunca.
Mükemmel kadın ya da erkek yoktur o yüzden birlikte olamazlar :)
Olur. Örnek; ben❤aşkım 😃 mikemmeliz😃
Tadı olmaz fakat illaha bir eksiği vardır eksiksiz biri olamaz
Mükemmel insan diye bir şey yoktur
Olamaz iki tarafında birbirini dengelemesi lazım
Bunlar hep sap kalir iste boyle..
Peygamberler dışında mükemmel insan olmayacağından dediğin şey hiçbir zaman olmayacaktır.
Mükemmel insan evladı yoktur.
Çocuk güzel laf koymuş. Aferin
eksik olmadığı sürece, keyfi olmaz..
Mükemmeller birbirni nasıl beğensin laf😂😂😂
İkisi bir arada olmuyor :)
#emre00
Neden hocam 🤔
@Hayatgercek Hocam bı traf mutlaka sorunlu oluyor dünyanın kanunu boyle
Dünyanın kanunu bu değil. İki muhteşem bir araya gelince zaten sıkıntı çıkması imkansız gibi birşey. Çünkü mükemmellik, idare etmeyi ve hoşgörü, aynı zamanda özveriyide yanında getirir
@Hayatgercek Hadı ına tamam da ıkı muhteşem nasıl araya geliyor
Bunun zaten imkansız gibi birşey olduğunu belirttim hocam. Olsa ama çok zor
@Hayatgercek Ben en basşnda dedim
Olmuyor demişsiniz ama nedeni belirtmediginiz için dahil olmak zorunda kaldım zaten yorumunuza😄
@Hayatgercek Sorun yok tabi ki söylemek istersiniz 😁
😄😊peki hocam teşekkür ederim bu kısa sohbet için. İyi geceler
@Hayatgercek iyi geceler hocam
Seven erkek mücadele eder.
Mükemmel erkek ya da kadın yoktur.
Mükemmel insan var mı ya 😂😒😒
Vip çift neden olmasın 😅
Bu sözü ilk defa duydum, çok haklı buldum 😊
Mükemmel diye bir şey yoktur
Mükemmel diye birsey yok.
Galiba öyle.. Mükemmeller düşünsün. 😂
mükemmel insan yokdur bu sözde saçmalık