Hayallerinizi anlatın buyrun. 🎤🤤

Açıkçası bence de mükemmel erkek yoktur ama zaten mükemmel de olsun istemem. Düşünsene her şeyde çok iyi. İnsan kendinden soğur bir süre sonra. Ben benden her şeyde aşırı derecede iyi olan biriyle yapamam doğrusu fhdhjd Benim de ona üstünlük kurduğum noktalar olmalı illa ki.
Şimdi gelelim kriterlere:
•Sempatik olmalı.
•Şaka yapmalı, şakadan anlamalı.
•Yemek yemeyi sevmeli, yapmayı da severse harika olur.
•Romantik olmamalı. (Benim gülesim geliyor.)
•Biraz sert ama yumuşak olmalı.(Dengeyi hayal edin işte 😄)
•Kumral veya esmer olmalı.
•Benden uzun olmalı.
•Eğitim seviyemiz aynı olursa daha iyi olur. (Kültürel açıdan bomboş olmamalı.)
•Eğlenceli bir kişilik olmali.(En önemli kriter shdhdh)
Evet, hazırsa kargolayabilirsiniz dhdhdhd
Aa ben :D padişahın kızını almak yürek ister djdjd kellemiz gitmesin sonra
Mükemmel erkek diye bir şey vardır. Her erkek mükemmeldir ama karşısına çıkan kişiye göre davranırlar.. Aşık olan erkek o kadın için mükemmel birisi olur. Mukemmelliğini gözler onune sermekten çekinmez. Ama kimse asık olmak istemiyor artık. Aşk çok fazla karıştırılıyor. Yoksa herkes ayrı mükemmel..
Aman sanki kadınlar mükemmelde, mükemmel erkek tanımı yapacağız. Önemli olan mükemmel olanı bulmak ve sevmek değil, birinin hayatına girince birlikte mükemmel olabilmek.
Hiç mükemmel olma çabasına girmedim. Her zaman olduğum gibi kaldım. Kimine mükemmel gelmiştir, kimine itici. Bu kadının aradığı mükemmelliğe ballı birazda. Kimse için kendimi değiştiremem.
Cevap
11Cevap
Gerçekte de var ama kadınlar kötüsünü seçer
Mükemmel erkekte mükemmel kadında bizim hayal ürünümüz.
Kimi çok seversek hatalarını ve kusurlarını görmediğimiz için en mükemmel o oluyor.
Mükemmeli arayanlar kaybeder. Dizi ve film aşklarına inanmayın adı üstünde kurgu :)
Ama bu benim mükemmel bir insan olduğumu değiştirmiyor 😝😝
Mükemmel kararı cinste hemcinsimin hayalinde var. Sos gibi bir şey bu da. Mukkemmel olmak değil mesele. Mesele asıl mükemmel sevgi verebilmektir. İki cinste beceriksiz bu konuda. Nedeni bir taraf fedakar diğer taraf çıkarcı olur her zaman ve sonuç bum.
Mükemel insan yoktur mükemel gören insan vardır sevdigini kendi gözünde mükemel görür
Kusursuz erkek yoktur kusursuz yapan kadın vardır aynı şekilde kusursuz kadın da yoktur kusursuz yapan erkek vardır.
evet mükemmel erkek kadın diye bir şey zaten yok mükemmel olduğu için birini severseniz o gerçek sevgi de olmuyor kusurlarıyla sevmek lazım tabi çekilecek olanı var çekilmeyecek olanı var
Ben anlatınca linç yiyorum jshds ama şöyle ucundan bahsedeyim yumuşak sevmiyorum maço ama sevdiği kadına kıyamayan kedi seven erkek mükemmel erkektir benim gözümde dahası var ama bu kadar yeter
Mükemmel erkeklerde mükemmel kadın ararlar kimseye ayak uyduramam o konuda istiyorsa o bana ayak uydursun
Vardır da işte Dostoyevskinin dediği gibi, "İyi adamlar yalnızlıktan ölüyor. İyi kadınlar ise kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken.”
Herşeyden önce adam olmalı, karakterli ve onurlu olmalı, sevdiğini gerçekten yürekten sevmeli bacaktan değil, ve gönlünde sadece bir sevgili olmalı.
Mükemmel erkekte , kadında yok ama %70 80 olumlu yanlar ağır basmalı..
Aynnen öyle ama bazen , çok nadiren çıkabiliyor şanslı kadınların karşısına
Mükemmel insan olmadığına göre mükemmel erkek de hayal ürünüdür.
Mükemmel erkekler var da göstermiyorlar kendilerini
İnsanın sevdiği gözüne kulağına komple mükemmel gelir.
Hayır var ben inanıyorum sadece hala ortada yok jsjsjsj
Kadınlar, mükemmel olma potansiyeli taşıyan erkeklere hayalet muamelesi yapınca, mükemmel erkek konsepti de hayal oluyor tabi...
Nazan öncel şarkisinin sonunda ne diyordu? Dünyayı kurtaran adam nerdeee...
Mükemmel insan yoktur diyelim. Ancak insan sevdiğini kusursuz görür.
Mükemmel mi bilmem ama hayal ettiğim gibi bir erkeğin dünya da bile var olduğuna dair inancım zayıflamaya başladı🥺 keşke onun gibi birisi olsaydı
Gerçekten merak ettim. Hayalindeki erkek nasıl?
Kadınların sadece* hayallerinde
Ben geldim ayağa kalkın.
Sensinn djdjb
Oww hayalerine ulaştım demek. Jdjdj
Erkekler mükemmel erkeği anlatsa süper olur
Aynen öyle
Mükemmel erkek yoktur
Hayaller işte 🤷🏻
Kesinlikle öyle
Hayaldi gerçek oldu
Aynen kardeş aynen
Evet