İlk soru: Kompozit nedir?
Basit ve bir o kadar geniş bir konu olan kompozit kavramı ile ilgili sadece nedir bunu öğrenmek istiyorum demiş.
İkinci soru: 32 bitlik bir sistemde bir tamsayının boyutu nedir?
Üçüncü sorusu: Diyelim ki değişkenini 2 olarak belirlediğiniz bir ‘Var’ değeri olsun. İlk satıra ‘var++’ yazdığınızda karşınıza ne çıkar? Bir sonraki satıra ‘++var’ yazarsanız ne görürsünüz? ‘Var’ son değeri ne olur?
Dördüncü soru: Null Pointer nedir?
Beşinci soru: Çok büyük, ağır ve çok çok hızlı hareket eden bir nesneyi nasıl güvenli bir şekilde yavaşlatırsın?
Altıncı soru: Bir elektrik kablosunu, yukarıdan düşen keskin ve sivri nesneden korumak için nasıl tasarlarsın?
Yedinci soru: Bir ucundan duvara sabitlenmiş ve yere paralel duran bir kiriş düşün. Kütlesi=m ve uzuluğulu=L şeklinde ifade edilsin. Bu kiriş bir kuvvet uygulayan yüke=w maruz kalırsa, L/4 uzunluğundaki momentum değeri kaç olur?
Sekizinci soru: Titreyen bir yüzeye son derece hassas bir malzemeyi nasıl yerleştirirsin?
Dokuzuncu soru: Rakamlardan oluşan bağlantılı bir listedeki bir döngüyü nasıl bulursun?
Onuncu soru: Diziler ve yığınlarla ilgili pek çok veri yapısı bulunuyor. Neden hepsini tek bir kişi yapamıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer