Her ikisinin dileği de kabul olur. Kaleci topu tutar ama top çizgiyi geçtikten sonra tuttuğu için gol olur. Sayın Musk siz hikayede kalecinşn topu tutmak istediğini söylemiştiniz, golü engellemek istediğini değil. 😎
İnsanın her istediği ne bu hayatta ne öbür hayatta olacaktır. Yaşadığın kadarını hak edersin. Yoksa herkes cennetlik olurdu. Kaleci topu tutsa oyuncu golü atardı. Çıkılmaz bir varsayım sonuçta. 😃
kalecinin veya forvet oyuncusunun dediği kabul oluyorsa cenette her istediğimiz olmadığı anlamına gelecektir.. dolayısıyla cennet olmayacaktır. Hepsi illüzyondur
Birisi şuna söylesin füzeyi dik oturtmak için yıllarını harcayan binlerce insanın aklına başvuran kişi. Tüm ilimlerin yaratım gücünün sonsuzluğun mutlak sahibinin sistemine ukalalık davranışı sergiliyor.
Bak 2 tane patron iş başvurusu yapanlara sıra ile birer soru soruyormuş neyse bir kişi kalmış ilk patron soruyu sormuş havada gider yolcuları taşır pilot kullanır demiş Iş başvurusu yapan cevap vermiş uçak diye patronda ucak ama airbus mu boeing mi bilemedin demiş ıkinci patron sormuş karada gider yolcuları taşır şoför kullanır demiş adam cevap vermiş otobüs diye Ikinci patron otobüs ama mercedes mi man mi hangisi bilemedin demiş. Adam gitmeden ben bir soru sorabilirmiyim demiş hay hay demiş patronlar. Adam sormuş genelde kadınlarda olur tuvalete gidip çiş yaptıkları organ demiş patron hemen a. m demiş adam da a. m ama ananin a. mimi karının a. mimi hangisi demiş 😂😂😂😂
İyi olmaya çalışıyorum, fena değilim. aslında hiç iyi değilim ruhsuzum, uykusuzum, dengesizim ve yorgunum. hersey o kadar boktan ve saçma ki hayatımda giden bir tane normal şey yok. tam mutlu oldum derken, hayat yeni senaryolar sunuyor önüme başa sarıyorum tektar omuzlarındaki yük her gün daha da artıyor ama bi şekilde geçip gidiyoruz işte, en iyisi mi iyi diyelim iyi olsun be abi.
Askim vazgeçme o zaman barbienin her b'ku yapıldı olan ken'e oldu :( sen de çiğköfte ve marul ikilisi gibi bir ilişki bul ki dilden dile mideden mideye dolansın