Günaydınnn. Elon Musk iş görüşmelerinde yalnızca bir soru soruyormuş. Soruya cevabınız kabul olup olmayacağınızı belirliyor. Cevabınız nedir? :D

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Her ikisinin dileği de kabul olur. Kaleci topu tutar ama top çizgiyi geçtikten sonra tuttuğu için gol olur. Sayın Musk siz hikayede kalecinşn topu tutmak istediğini söylemiştiniz, golü engellemek istediğini değil. 😎
🤯 Elon musk koltuğunu devreder diyorum
İnsanın her istediği ne bu hayatta ne öbür hayatta olacaktır. Yaşadığın kadarını hak edersin. Yoksa herkes cennetlik olurdu. Kaleci topu tutsa oyuncu golü atardı. Çıkılmaz bir varsayım sonuçta. 😃
Şutu çeken kaleciyle birlikte topu kaleye sokar derdim 😏 hem kaleci topu tutmuş olur hem de şutu çeken gol atmış olur diyerek cevaplardım😅.
Athenanın kızı mısın be kadın? Beğendim bu yorumu ahabhahahs
#eniyigörüş için teşekkürler 🥰
Ne demek askim
Cennet diye bir şey yok bence simülasyon evrende yaşıyoruz der işi alırdım 😂
Hahshagsgw mantıklıı
Elon'da zaten simülasyon teorisine inanıyor kesin üst düzey yönetici olarak alırdı 😂
Koltuğunu devrederdi ya ahahhahahs
Cevap
25Cevap
Beni işe alırdı
kalecinin veya forvet oyuncusunun dediği kabul oluyorsa cenette her istediğimiz olmadığı anlamına gelecektir.. dolayısıyla cennet olmayacaktır. Hepsi illüzyondur
Oha doğru
Sadece kendi fikrim
Her istediğimiz oluyorsa o zaman kalecinin de istediği olmuş oluyor şut çeken futbolcununda bu durumda hangisi olduğumun bir önemi yok
Askim olay o zaten ahahshshhas
İşe alındım o halde;)
😅🙄
Nau nau bir şey anladıysam zenci olayım🤔😆
Hahshagshahshas nau nau
Evet canım aynen öyle
Yep
Yeap, ı çok kullanırdım eskiden yaşam savaşı unutturuyor bir çok şeyi😒
:((((
Hepimiz canlı cenazesinde seni kim ne öldürdü bakim😣
Cenazeyizde olacaktı
Insanlar öldürdü askim
Kıyamam be😒
İnsan değilimi zaten en iyisinin boyu devrilsin.
Dövimmi hepsini✊👊
Döv askim
Tamam bitanem
Aferin askim
👍👍👍
Aşkına bir eig verirsin artık öyle görüşe bir like ile mi geçiştiriyorsun aşkını😆
Anaaa hemcinslerine vermişsin ama🙄😔çok teeesüf çok aşk olsun😆
Askim hemcinslerim üst seviye onlara daha çok asigim üzgünüm :(
Peki canın sağolsun ne yapalım😣
:( Başka zaman askik
Tamam anlaştık✌🌹
Amber-Johnny davasında Amber taraftarı olan her kimse o benim gözümde Amber'dan farksız. Elon Musk da keza benim için öyle. Trash..,
Yani onun işine ihtiyacım yok
Buyrun hanımefendi düşmüş sanırım 💁🏻♀️👑
(´。• ᵕ •。`) tesekkür ederim hanfendi
Rica ederim hanımefendi 💕
Ateist adam bu soruyu mu soruyormuş 😂
Kim hazırlıyor bu haberleri bilmiyorum ama azıcık araştırsalar bari ya
Gülmek için yapılmış bir edit aslında ahshahshhas
Buna gülen de ne bileyim ya 😏
:D kahkaha atılmaz ama gülümsersin ya hani.. Öyle iştw
Muhteşem anlatımından dolayı sağ ol. Sen güldün degıl mı bu olaya
Evet anlatım, güldüm :D
Tahmin ettim 😂
Cennet bir ütopyadır diyerekten işe alınırım
Mantıklı?
Birisi şuna söylesin füzeyi dik oturtmak için yıllarını harcayan binlerce insanın aklına başvuran kişi. Tüm ilimlerin yaratım gücünün sonsuzluğun mutlak sahibinin sistemine ukalalık davranışı sergiliyor.
O masaya oturmam cevaplamamda.
Dediğin hakkında en ufak fikrim yok ama ok
boş ver kardeşim sorduğu soruya mantıksal farklı bakış açısıyla düşünce belirtsende boşluklar dolmaz. Ok demek daha iyi.
Abi ne saçmaladın ya tamam en entel sensin
Anana baban kaç gol attı derdim böyle sorumu olur bide patron olacaksın deyyus derdim 😂😂
Haklı isyan ahahshhahs
Bak 2 tane patron iş başvurusu yapanlara sıra ile birer soru soruyormuş neyse bir kişi kalmış ilk patron soruyu sormuş havada gider yolcuları taşır pilot kullanır demiş
Iş başvurusu yapan cevap vermiş uçak diye patronda ucak ama airbus mu boeing mi bilemedin demiş ıkinci patron sormuş karada gider yolcuları taşır şoför kullanır demiş adam cevap vermiş otobüs diye
Ikinci patron otobüs ama mercedes mi man mi hangisi bilemedin demiş. Adam gitmeden ben bir soru sorabilirmiyim demiş hay hay demiş patronlar. Adam sormuş genelde kadınlarda olur tuvalete gidip çiş yaptıkları organ demiş patron hemen a. m demiş adam da a. m ama ananin a. mimi karının a. mimi hangisi demiş 😂😂😂😂
Ahshhashhas hiç hoş değil.. Hahshahzhahs
Tokat yiyecem galiba
😭
Ya özür dilerim
Siliyim mi görüşünü
Ahhahahs özür dileme
Tamam istersen tokat at😊
Tokat seven erkekler neden böyle
Bilmem bende seviyorum
Neden böylesiniz
Yazdım size
Cennette top oynamak yasak değil mi cam falan kirilsa parasını kim ödeyecek derdim belkide 😂😂
HAHAHAHAHAS
İşte elon mask farkı kaleciyle birlikte elon maski da içeri sokarım
işi allaha havale eder türk mılletı allah bılır der
Olması gereken yani
Olsun bu cevabı görünce alırdı işe bence
Hayırlı olsun abicim
İyi olmaya çalışıyorum, fena değilim. aslında hiç iyi değilim ruhsuzum, uykusuzum, dengesizim ve yorgunum. hersey o kadar boktan ve saçma ki hayatımda giden bir tane normal şey yok. tam mutlu oldum derken, hayat yeni senaryolar sunuyor önüme başa sarıyorum tektar omuzlarındaki yük her gün daha da artıyor ama bi şekilde geçip gidiyoruz işte, en iyisi mi iyi diyelim iyi olsun be abi.
Askim çok üzüldüm kötü hissetmene yapabileceğim bir şey varsa söyle :(
Benim için öl :(
Ölüyüm zaten :(
Yaa com üzüldüm :(
:(
Bu senin için :(
https://youtu.be/KT-sC46xWYM
Ağlıyorum 😭
Ağlama sil göz yaşını üzülme gülsün gözlerin :(
Öyle bisi olmuyo 😭
Sana mutluluk haram :(
Yüzüme vurma :(
Aslında genel olarak mutlusundur ama aynı zamanda kırgın olduğun bir sürü şey vardır hayatta. Bu ruh halinin adı parçaponçik olsun mu?
Olsun ya hem tatlı hem ağlatır hem gülümsetir
Miley cyrus’un da dediği gibi I came in like a wrecking ball. yani ben o duvarlara çarpa çarpa nasır tuttum
Aynen öyle
Sevgi denen yanlışın ateşi seni hep yakacak ve bir gün kalbin kül olacak sonra kararmış kalbinle bütün insanlara aynı gözle bakacaksın
Sevgi güzel bir şey
Leyla ile Mecnun gibi dilden dile dolaşan bir efsane olacağız derken barbie ile ken gibi çoluk çocuğun elinde oyuncak olmuşuz limonkabuğum :(
Barbieyle ken de elden ele dolaşıyor askim
Yani bir bakıma biraz sonra düşüp kırılacağını bildiğin bardağı daha havadayken tutup çöpe atmışsın hikayenin bu kısmı düpedüz vazgeçmişlik :(
Askim vazgeçme o zaman barbienin her b'ku yapıldı olan ken'e oldu :( sen de çiğköfte ve marul ikilisi gibi bir ilişki bul ki dilden dile mideden mideye dolansın
Ben hep bir kelimenin bile ne denli güçlü olabileceğine inanırdım, sen ise okumayı hiç sevmemişsin gibi davrandın :(
Ne diyon askim
Ben, sen derken sense biz kelimesini ağzından silmişsin devam ettiremiycem :(
😭😕
Suyun içinde yaşayıp su içmeyen balık gibi, benim içimde yaşadın da beni sevmedin sen :(
Askim ne sen susun ne ben balığım lahmacun yiyelim mi
Olur yiyelim çok acıktım zaten ağlaya ağlaya yeriz :(
Çok açım ben de ya
Nerde benim lahmacunum :(
:( ağlicam
Sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana kıyamam :(
Sen fazla romantiksin ama ya :(
Ben sevmeyi kendime yakıştıran adamım :(
Askim adamım ne benim adım göz bebeğim şimdi bana adımı söyle
Senin adın bir Melek :(
Öyle olsun askim mwah
Sen su püskürtmeli klimasın, bense usb'li mini fanım. sen başkalarını mutlu ederken benim kendime bile hayrım yok yani :(
Askim tm edebiyat yapma yerim popişini
Sen nereye baksan ben oradaydım bi göremedin gitti bi fark edemedin şunu ya. hangi aptal gözünü kör ettiyse artık at tepsin onu emi :(
İçiuon mu
Hayır içmem ben hiç :(
tamam
Gitme ayrılık acı verir kal'be
Askim dur
Gidenlere kanıp sen de meyletme giden gitsin sen kal ölene kadar :(
Kaç kişi alay etti de cezasını çekti daha bi kaç gün önce kuranı yaktı sonra arabasiyla 6 takla attı yaw bunlar cezaya doymuyor
Anlamadım
kim başarırsa onun dediği olur
Gol olur
Kaleci topu içerde tutar
Topun dediği...
İlhan muska ile çalışmam
Bu güzeldi..
Cetteler, ikisinin de
o degılde acaba ben onu işe alırmıydımm
Çocuklar cennetten atılır.
Soru süper ama
Niye alsın äq, mal mı?