Serseri erkek tarzıyla kadınları baştan, efendi erkekleri zıvanadan çıkarmaya en meyilli ünlü sence hangisi?

Selam..
Serseri erkek tarzıyla kadınları baştan, efendi erkekleri zıvanadan çıkarmaya en meyilli ünlü sence hangisi?
Milyonlarca karşı cins arasında halen yalnız olup, "doğru insanı bulmadım" diye yakınan erkekler arasında en çok dönen sohbet şu oluyor;

"Bu devirde efendi olmak yaramıyor. Fırlama olacaksın. Serseri olacaksın. Üzeceksin, Ancak o zaman değerli oluyorsun."

Bu hem sosyolojik, hem felsefi, hem bir çok farklı bilim dalının konusu olabilecek kadar derin bir mevzu.

Ama şu var ki kadınların çoğunun serseri erkek sevdiği doğru bir tespit. Benim gözlemim bu yönde.

İşte bu serseri erkek tarzını en iyi taşıyan, taşımaktan öte yaşayan, yaşatan bazı ünlü erkekler var ki hepsi birbirinden "Serseri".

Bugün bu anketle bu tez doğrulanacak mı göreceğiz.

Serseri erkek tarzını ile kadınları baştan, efendi erkekleri zıvadan çıkarmaya en meyilli ünlü sence kim?
Kural tanımaz bir serseri modeli olan KEREM BURSİN' mi?
"Serseri" isimli bir diziye başrol karakter olacak kadar doğuştan serseri OKAN YALABIK' mı?'
Kendi kurallarını kendi koyan, sert çocuk ERDAL BEŞİKÇİOĞLU' mu?
Serseriliğin bayrak taşıyıcısı TEOMAN' mı?
Depresif olmanın çekiciliğine sahip, "Kaybedenler Kulübü" nün kurucu karizmasında olan BİROL ÜNEL' mi?
"Ben seni üzerim kızım" tavrı ile melankolik serseriliğin ordinaryüsü NEJAT İŞLER' mi?
Yerli Rock Starımız, kafası rahat KAAN TANGÖZE' mi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: