Ben kerem bursinin serseri bir karakter olduğunu düşünmüyorum aslında böyle aksi, serseri tipinde görünen kural tanımaz tiplerin başı beladan kurtulmaz zaten bedelinide ya dayak yiyerek ya da ceza yiyerek öderler bizde hiç biryerde duymayız ne yaptıklarını..
Bunlardan en en en iticisi nejat işler başka biride değil benim efendi oluşumdan değil bu ben çoğu kadınında baştan çıkardığını sanmıyorum bu tipin anca kendine zararı olurki zaten bir dönem yatalak olmasından herkes anlayabilir bunu.
Ama bak behzat ç yi getirdin aklımıza bu adama yakışıyor o röl ama rol icabı tabii bunu kalkıpta nejat gibi dışarıya yansıtması fevkaledenin fevkiiinde itici olur..
Anlayış, olumlu olmak, iletişim halinde olmak her kapıyı, her gönülü açar ama zıt, kural tanımaz, aksi olmak kavgayı, dövüşü, nefreti peşinde getirir zaten bunlar sivil hayatlarında böyle bir karakterde iseler boyna dayak yerler veya daha fazlasını görürler sürekli zarara uğrarlar...
Ama bir erkeği sevmem ya da bana çekici gelmesi icin ünlü olmasina gerek yok.. Bir insanın gönlü cok vasat sıradan birisi icin de atabilir. Hatta ona aşık da olabilir.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Anketler > Serseri erkek tarzıyla kadınları baştan, efendi erkekleri zıvanadan çıkarmaya en meyilli ünlü sence hangisi?
En İyi Cevaplar