İnsanlar mı sizi hayal kırıklığına uğratıyo, yoksa siz mi yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyosunuz?

İnsandan insana fark ediyor bence. Kimisi gelir hayatına pişmanlık olarak çıkar gider ruhun çok yara almaz çünkü bilirsin ki hayal kırıklığı her insana mahsustur ve illaki yaşarsın bir kez bile olsa suçlamazsin kendini devam eder hayat. Ama o hayal kurduğun insan kurduğun hayalleri yıkarsa o zaman sende deprem olur tsunami olur hatta atom bombası olur yıkar geçer bir daha canlı yetişmez orada. O yüzden ikinci insan türü en tehlikeli ve yıkıcı olandır. Ve benimde en çok denk geldiğim işte o ikinci insan türü...
Pek hayal kurmuyorum değdiğine ikna olmadan...
Ama bence yanlış insanlar üzerine hayal kurma meselesi daha çok... kaldıramayacakları yükleri yüklüyoruz belki de... ya da hayallerimize uydurmaya çalışıyoruz... aslında hayal kırıklığına insanlardan çok biz uğratıyoruz kendimizi...
Hayal kurana değil kurdurtana bakmak gerekmez mi seni tutar yalandan çeker peşinden bir bakmışsın denizin üstünden bırakmış yakanı sen düşmüşsun boğulmuş sun kimin umurunda
hayal kırıklığı genelde verilen umutların verilen sözlerin yerine getirilmemesi sonucu oluşuyor genelde ve bunu kimin ne zaman size yapabileceğini asla kestiremezsiniz...
Cevap
47Cevap
aslında bizler doğal olanı yapıyoruz fakat bazı şeyleri eksik yapıyoruz bunun neticelerinde kaybediyoruz öncelikle insan kime kul olduğunu bilmeli biz müslüman olarak öncelikle allaha kul olmak zorundayız islamı yaşamak zorundayız bu çerçevede atılan her adımın doğru olduğunu zaten göreceğiz bunun dışına çıktığımızda ise yaşanması mutlak olanı yaşıyoruz çeremize bakarsak bunları görebiliriz
Hayaller güzeldir çünkü kurarken ayrıntılara yer vermezsin.. Kırıldığında ise ayrıntılar sana yol gösterir. Aslında sorunun net bir cevabı yoktur.. Negatiflikten ne kadar kendine fayda sağladığınla ilişkilidir cevabı.
Malesef beklenti kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor kafa dengini bulan insanlar daha iyi anlaşıyorlar anlaşmazlık bu nedenlerden dolayı ortaya çıkıyor aslında
Sanırsam insanlar üzerinde bu kadar fazla hayal kurduğumuz için bu kadar fazla hayal kırıklığı yaşıyoruz hayal kurmasak zaten hayal kırıklığı yaşamayız beklentiye grmiyrsn çünkü
Açık konuşmak gerekirse ben onları bazen hayal kırıklığına uğratıyorum bazen de onlar.
hayal kurmayı bırakalı 20 seneyi geçti, kaşarlaştım artık iyice :) son derece realist mizaca sahibim.
Hayatımızdaki insanlar için planlar yaparız, hayaller kurarız ama yanlışlar da yaparız. İnsan olmanın doğası. İleriye bakmak lazım
Biz insanları sevgimizden dolayı farklı görüyoruz.
Ne insanlar bizi hayal kırıklığına uğratıyor
Ne de biz yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyoruz.
Her gördügümüzü insan saniyoruz , ama bir bakiyoruz ki ya onlar insan degil ya da biz insan olamamisiz.. :/
Her şey oluyor insanlar üzerine hayal kurmam asla karşımdakini iyi tanıyana kadar bir şey düşünmem. Bazı insanları tanımasak bile hayal kırıklığına uğrayabiliyoruz. Bunun sebebi de kolay güvenmek.
Yanlış insanlarla hayal kurulmaz. Gerçekçi olmayan hayaller üzer.
Her ikiside var ama en çok insanlar hayal kırıklığına uğratıyor ^^
bız hep dızınde dermanı olmayanlara fazla mana yukledık
İnsanları hak etmedikleri halde haddinden fazla değer veriyoruz
Her halükarda buna sebep insan evladı oluyor sadece birisi E5 diğeri E80 otoyolu misali.
Her zaman yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorum. Oncin insanlar üzerinde hayal kurmayı bıraktım.
Genelde yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorum sanırım ya ama insanların da yaptığı oluyor
İnsanlara %100 güvenmek kırık dala oturmaya benzer.
Hem hayal kırıklığına uğruyorum hem de hem de yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorum maalesef.
Değişken bir varlık üzerinde hayal kurmak başlı başına bir hayal zaten
yanlış insanlar üzerine hayal kurduğum için hayal kirikligina uğuruyorum😒
Yanlış insanlar ve bir yanlış tüm doğruyu götürüyor
Ilk etapta insanlar hayal kırıklığına uğratıyor devamlılığını göze alıyorsak biz keriz oluyoruz
Sanırım farklı dünyaların insanlarını buluyorum o yüzden.
hayallerim yok..
hakkedene hakettiğinden fazla değer vermemeyi de öğrendim..
Her ikiside. yanlış insan yoktur , değer bilmeyen insan vardır. anlarsan...
Hep yanlis insanlar denk geldi ne yazik ki affetmek yok artik bam bam
Yanlış insanlar üzerinde hayal kuran kişi kesinlikle benim.
Kimseye güvenmem o yüzden onlara bağlı hayal de kurmam 🙄
Değer verdiniz insanlar hayal kırıklığına uğratıyor malesef
Hayal kırıklığına uğramıyorum çünkü beni hayal kırıklığına uğratacak kimse yok
Ben yanlış insanı mıknatıs gibi çekerim huyum kurusun inşallah
Son günler de daha iyi anladım ki çok yanlış kişilere anlam yüklediği için hayal kırıklığına uğruyor insan.
Hayal kurdurup sonra da kiriyorlar
Yerine göre ikisi birden olabiliyor.
Her iki ihtimalin de taaa😁
Ben yanlış hayal ediyorumdur.
İnsanlar beni hayal kırıklığına uğratıyor.
Yanlış insan üzerinden gelecek hayali kurmuşum
İkisi de hayal kırıklığı yaşatıyor
Sanırım her ikisinide yasiyorum
Biz yanlış insanlar üzerine hayal kuruyoruz
Biz yanlış insanalrla üzerinde hayal kuruyoruz
Hayal kırıklığına uğramıyorum yani hiçbiri.
artık hayal kıran olmaya karar verdim 😂
Dogru insan sanim hayal kirikligiyla kaliyoruz
Ben bazen yanlış insanlar üzerinde hayal kuruyorum
Biz olmasını istediğimiz şeylere inanıyoruz
Yanlıs insan tercihleri
İnsanlar hiç yaniltmiyor beni hisslerim sağolsun.
Ben yanlış kişilerle yanlış hayaller kuruyorum
biz yanlış insanlar üzerinde hayal kurduk.. oda hayatımızı sikti
İnsanlar beni hayal kırıklığına uğratıyor.
Hayal kurmayi biraktim insanlarla
Tabiki yanliş insanlar
Her ikisi de
Boşvermeyi öğrenmek lazım
yanlışla doğruyu ayırt etme durumuna bağlıdır...
Sadece hayal kirikligina ugruyorum
Öyle bir sorunum olmuyor.
Yanlış insan üzerinden hayal kuruyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar