Vazgeçmek,
Kaçmak mıdır
Yoksa ne istediğini bilen insanın boşa zaman harcamaması mıdır?
Kaçmak mıdır
Yoksa ne istediğini bilen insanın boşa zaman harcamaması mıdır?
Bence Bazen vazgeçmek kaçmak değildir Bazı şeylerin olmayacağını anlarsın ve boşa zaman kaybetmemek gerektiğini düşünüyorsun Ayrıca kimin için ve ne için uğraştığın da bu konuda önemlidir zamanını senin değerini bilmeyecek senin sevgini bilmeyecek insanlara harcamak senin değerini bilecek seni sevecek insanları ve sana değer verecek insanları kaçırmana zamanını boşa geçirme ne neden olacaktır O yüzden vazgeçmek kaçmak değildir kendine yeni bir kapı açmaktır.
kaçmak gibi geliyor başka insanlara , bizim gibi yaşayanlar için ise kaçmak değil hayata yeniden başlamakdır, dolayısı ile vakit bu dünyadaki en değerli olgudur, boşa harcamamak gerek.
Bazı vazgeçişler vardır insana çok şey kazandırır. Bazı vazgeçişler korkakların kaçış yoludur.
Bazen ise tüm çabalarına rağmen olmuyordur, sen sadece kendini parçaladığınla kalıyorsundur ve vazgeçersin.
Ne istediğini bilen insanın, boşa zaman harcamamak için karşı taraftan en kısa sürede kaçma çabasıdır, vazgeçmek.
Cevap
44Cevap
Simdi neden vazgeciyor , en ufak olumsuzlukta vazgeciyorsa kacmaktir..
Ama eger ki , herseyi yapmis , elinden gelenin en iyisini yapmaya calistiktan sonra vazgeciyorsa bu ne istedigini bilen birisinin yapacagi bir harekettir.. :/
Olmuyosa veya olmayacaksa zorlamanın bir anlamı oldugunu düşümüyorum. Geçn bir söz paylaştım yine paylaşmak istiyorum.
Kaybettiklerimize üzülecegimiz zamanı kazanacaklarımız için harcamalıyız..
Vazgeçmek bazen korkaklar ve güçsüz insanlar için kaçıştır, bazen de tırnaklarıyla kazıdığı bir aşkta tırnak kadar değerinin olmadığını anlayan biri için de daha fazla boşa zaman harcamamaktır.
"Bilinçli bir vazgeçiş, umutsuzca savaşmaktan daha büyük bir güç gerektirir." Diye bir yazi okumuştum, sonuna kadar katılıyorum bu söze.
Tek bir şans verilmeli. O şansıda kaçırırsa. Vazgeçerim. Zamanım çok değil. Elbet layık olduğum yahut bana layık olan çıkar karşıma.
Aşkta vazgeçersen kaçmış olursun. Diğer konularda ise genelde boşa zaman harcamamak için vazgeçilir😏
Vazgeçmek, karşındaki boş bir yüreğe içindekileri haykırmayı bırakmaktır. Vazgeçmek bugün kaybetmek, yarın kazanmaktır.
Duruma göre değişir.
Kimisi olmayacağını anlar vazgeçer
Kimisi kaçış olarak çareyi kaçmak ta bulur.
Kimiside zorunda hisseder.
Verilen karar turu... ne istedigini tam olarak bilemezssin ama ne istemedigini bilirsin ve vazgecersin.
Vazgeçmek, bazen kendine fırsat vermemektir.. Belki sevecekken kaçıp, sevip sevemeyeceğini hiç bilememektir.
Olmuyorsa zorlamayacaksın, yıpratmayacaksın kendini öyle körü körüne çünkü;hiç bir sey senden değerli değil bunu bilecek ve ona göre yürüyeceksin.
Bir sonuçun zafer ya da yenilgi olduğunu o an değil gelecek belirler
Vazgeçtiğin de kaybettiğini sanırsın belki de kazanıyorsun
Nerede vazgeçtiğine göre değişir. İlişkide sorumluluk alma zamanın gelmiştir kaçarsın. İlişkinin başında olmayacağını görür teşekkür edersin vazgeçiş
Boşa zaman harcamaktansa istediğini yapmak daha mantıklı. Vazgeçmek kaçmak sayılmaz bir şey olmuyorsa pek de zorlamamak gerekir bazı durumlar hariç tabi.
Kaçmak değildir bana göre.. Boşa geçecek zamanı kurtarırsın.
Vazgeçmek kimi zaman kaçmaktır kimi zaman da boşa zaman harcamamaktır...
Çeşitli nedenlerle vazgeçilir.. tek sebebi yok yani..
Değişir bu ,
Bazen kaçış , bazen yorulursun ve anlarsin olur biter..
Bazen tadında bırakmak gerekli bozmadan adam gibi olmuyorsa olmuyor arkadaş demeyi bilmeli insan.
Vazgeçmek asla kaçmak değildir. Olmayacak şeye emek ve zaman harcamak ahmaklıktır.
Vazgeçmek kaçmak degil boşa zaman harcadığını dusunen insanın fikir değiştirmesidir bence
Değişir duruma göre. Ama kararsiz olmaktan iyidir.. belirsizlik daha kötüsü.
Vaz geçmek. Kaldığı yerde artık onun için birşey kalmadığını öğrenmiştir. Çok acı çekmiştir ve bu yüzden caz geçmiştir
Boşa zaman harcamamasıdır durma göre konuya göre değişiklik gösterir
Olmayacak birşeyi zorlamak takıntıdır. Gitmek gerekir, vazgeçmek gerekir.
Pes etmek Olmaz ama
Vazgeçmek en adi o çocukluğudur hemde durduk yere yok benim kitabımda vazgeçmek
vazgeçmek cesaret ister güzelim ahh ahhh öyle bir dertliyimki
Vazgeçmek candır hayır diyebilmek özüne dönmektir👍
Her ikiside olabilir gibi ama 2. Olan daha sık rastlanan bir durum.
Vazgeçme sebebine bağlı. Zorluk görünce vazgeçiyorsa kaçmaktır. Önünü göremeyip vazgeçiyorsa boşa zaman harcamamasıdır.
Kararlı olan insan bir karara varır ve çoğunlukla kararını iyi bir şekilde düşünüp verdiğinden kararını değiştirmez, insan bir karardan vazgeçebilir ama bir daha fikrini değiştirmez
Vazgeçmek kaçmak değildir zaman harcadığın şeyin boş olduğunu anlamaktır
Ne istediğini biln insanın boşa vakit harcamamasıdr
Umutlar tükenince vazgeçilir.
sonradan geri dönüyorsa ne istediğini ve kendini bilmemektir
Kesinlikle ne istediğini bilen insanın karşısındaki insana olan saygısından vaktini çalmak istememesi ve kendisine saygısından vaktini boşa harcamamasidir.
Herseyden vazgecilmez sadece bazen ugrasmamak icin vazgecersin
birlikte iken vazgeçmek kaçmaktır değilken boşa zaman harcamaktır.
bazen olmadığını olmayacağını kabullenmektir vazgeçmek
boşa zaman harcamamaktır
Umut yoksa vazgeçmek gerekir.
kaçmak? vazgeçmek tükendim yoruldum demektir..
Bosa zaman kaybı olmasın diye..
İkisi de olabilir. 2. si daha yaygındır herhalde.
Kimi zaman , değişir yani
Vazgeçmek cesaretsizliktir
Boşa zaman harcamak istemez insan...
Neyden nasıl vazgeçiyor ama, onu söylesen :D
Bazen yorulduğun için vazgeçersin
Kişiye göre ve konuya göre değişir bu
Vazgeçmek boşa geçecek zamandan tasarruftur...
Boşa zaman harcamamaktır
boşa zaman harcamamak..
benim için zaman harcamamak
Insanin bosa zaman harcamamasidir
İstenilmeyen yerde durmaktansa vazgeçerim daha iyi
Ne istediğini bilen insanın zaman kaybetmemesi
Her durumda farklı sonuca çıkar
Zaman planlaması iyi olan kişinin kararıdır.
Kimi zaman kaçmak kimi zaman istediğini bilmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar