Kızlara soruyorum lütfen cevap verin bana bukonuda zor durumdayım
kızlarla tanışmaya utanıyorum bunu nası aşa bilirim rededilmek ten korkuyorum
kızlarla tanışmaya utanıyorum bunu nası aşa bilirim rededilmek ten korkuyorum
aslında en iyisini yapıyosun birazda olsa tipin varsa kızlar gelip seninle konuşacaktır bak sana şunu söylüym kızları iyi dinle sadece dinle daha sonra konuş anlatsın o kızlar ilginç tiplerden etkilenirler hele bide ilk girdiğin ortamda hemen yavşaman veya muhabbet kurmaya hiç çalışma bariz çok belli oluyo belki bunu anlayamazsın ama ortam a göre hareket et ortam sana ne zman konuşman gerktiğini söyleyecektir zaman herşeyin ilacı vede sabır...
utanılcak bir şey yok bunda gayet doğal şeyler reddedilmekten herkes korkuyor senin tanışmaya gideceğin kız bile reddedilmekten korkar topla kendini biraz
Niye korkuyorsun sebep nedir ?
tipinemi güvenmiyorsun?
Kızlarla konuşmasınımı bilmiyorsun?
Çekiniyormusun?
Daha sosyal olmayı dene , arkadaşça yaklaş ve muhabbet et ..İlerleyen zamanda zaten ozgüven problemin de kalmaz ...
Cevap
1Cevap
gidip direk söyleme. teknolojiyi kullan. önce arkadaş ol. sonra teknoloji yoluyla söylersin yine. bunun binbir türlü yolu var.
tabi bir çok belirtisi vardır:)) o kişiyle tanışıyor musun vs. ayrıntıları söyle sana söyleyeyim:))
Özgüven eksikliğin var sanırım psikolojik yardım alabilirsin.
kardeşim ne yap bılıomusun hiç selam vermedıgın bır kıza yekten senı sevıorum deeme baştan kaybedersın yapacagın şey bı kızı gözüne kestir arkadaş ol ondan sonra gerisi gelir
özgüven eksikliğinden büyük ihtimalle uzmana danış bence
o kaybeder.
Denemeden nolucagini bilemezsin.
özgüven eksikliğin var bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar