Kızlarla tanışmaya utanıyorum beni reddetmelerinden çok korkuyorum aşabilirmiyim?

Herşeyi yapabilirim ama konu kızlara gelince.. arkadaşlar kızlar konusunda çok kötüyüm aslında benim gibi birisi baya iyi olmalıydı ama geçmişte çok canım acıdı bu konuda o yüzden kendimi toparlayamadım hala.
Herhangi bir kızla konuşmak değil konu hoşlandığım birisi ile konuşmak. tanışmak. sıkıntım bu. yani duygusal bişeyler hissettiğim bir kızla konuşmakta arkadaş olmakta falan zorlanıyorum. bunu aşabilirmiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
normal bir kızla konuşabilirim hatta aşırı özgüvenli bile olabilirm ama hoşlandığım duygusal olarak birşeyler hissettiğim bir kıza tek kelime edemiyorum. utanıyorum. ve tanışmakta bile zorlanıyorum tanışamıyorum. korkuyorum beni reddeder ya da ters bişey söyler diye. aslında öyle bişey kafamda çok büyütüyorum korktuğum için çünkü dış görünüş olarak baya iyiyim kıyafet saç falan herşey çok iyi kendimi biliyorum yani gerçekten okulda da sayılı yakışıklılardanım ama dedim ya geçmişte yaşadığım
Güncellemeler
+1 yıl
yaşadığım acılardan özgüven patlaması falan olmadı. öyle cıvık birisi olmadım çok şükür egoist falan. tamam utangaçım şimdi ama egoist birisi olmaktan iyidir en azından kendimi kandırmıyorum. bunu aşabilirim sadece doğru adımları atmam lazım. bu sorunu nasıl yenebilirim?
Kızlarla tanışmaya utanıyorum beni reddetmelerinden çok korkuyorum aşabilirmiyim?