İyilik yap denize at diye boşuna söylememişler. Düşündüm ve yaptığım iyilikleri insanlar unutuyor. Yalnız ben değil çoğu insan bunu yaşıyor görüyoruz. Kötülük ise buna maruz kalan insan unutmuyor. İşin ilginç tarafı kötülük yapıp bunu unutan veya umursamayan insanlar var. İyilik mi, yoksa kötülük mü daha çabuk unutulur? ?#Melankoli55#Melankoli55soruyor#KişilikKarakter
İyilik unutulur.
Kötülük unutulur.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Yapılan iyilikler mi, yoksa kötülükler mi daha çabuk unutulur?
Bazı kişiler de var ki o iyilikleri karşısındaki için değil kendi için yapıyor aslında. Yaptığı iyiliklere karşı karşındakini baskı altında bırakıp yönlendirmeye üstünde hakimiyet kurmaya çalışıyolar. 10 tane zorla ufak tefek iyilik yaparsın. Karşılığında yaptığın kötülük ise ardından vurma iş çevirmeyle sonuçlanır boylelerindende uzak durmak gerekir. Herkes böyle değil tabiki ama benim çevremden gördüklerim bunlar
İyilik yap denize at kendin söylemişsin başka bir söze gerek yok diye düşünüyorum iyilikler çok çabuk unutulur ama ben unutmam asla, yapım değil kötülüğüde unutmam onun için Yüce Allah’ım bildiği gibi yapsın derim geçerim her zaman.
Kötülük unutulmuyor ama iyilikle de yaşanmıyor hep bir borçlu hissetme durumu. İnsanlara üstten bakmayı kesin ve normal davranın kimse sizin babanızın oğlu değil. Menfaat ilişkisine hiç gerek yok
En İyi Cevaplar