"Kadınlar sevmedikleri adama hiç acımazlar. Sevdikleri adam uğruna da kendilerine hiç acımazlar." diye bir söz var ya, bu doğru mu sizce? Kadınlar, sevdikleri insan uğruna kendilerine acımıyorlar mı?
Kadınlar sevdikleri adam uğruna olunca kendilerine acımazlar mı?
Türkiye'de sevdiklerini savunma amaçlı ölenlerden erkek olanların %de olarak çok daha üstte olduğu bir gerçektir. Bu kadınlar için konuşursak bu sözü kaç senesinde söylemişler ona bakmak lazım. Çünkü bu ben öyle bir şey yapacaklarını hiç sanmıyorum. Hayatımda tanıdığım ve şu an hatırladığım tüm kadınları düşündüm gerçekten ama içlerinde annem hariç kimsenin böyle bir şey yapabileceğini düşünemedim. Ve şöyle düşündüm kadınlarla erkekleri kıyasladığımda erkeğin kafası biraz daha farklı çalışır ve anlık olarak kendini feda edebilir. Ama kadın önce varsa çocuklarını düşünür. Özellikle günümüz Türkiye'sinde erkekler için ölüm neredeyse oyun konumuna gelmiş durumda, her kanalda vatan için ölme kadın için ölme görev için ölme var, kimse ölmeden nasıl daha faydalı bir is basaririm temalı dizi film çekmiyor. Ve baktığımızda kadın 1 dizide harbi erkekler 10 dizide harbi olarak gösteriliyor.(Harbi derken kaliteli manasında hani) bu doğrultuda daha çocuk yaslarda insanlara bu duygular işleniyor bir bir... İşin özü o iş belli olmaz amma genele vurursak ben doğru değil diyorum. Buraya kadar okuyan varsa gözlerinden özür dilerim.. :)
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Bileceksin ki evde 'O' kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana... Öyle bir kadın işte... Nerede öyle kadın yoktur deme... Sen de adam olacaksın, seçmesini bileceksin!
Kadın severse eğer Allah'tan bir ömür daha istemeli. Çünkü :Eğer bir kadının gerçek aşkı olmayı başarabilmişseniz; çok şanslısınız, çünkü sizin için hayat; asla sıradan olmayacak.
Ben diyorum ki her erkek bir kadını gerçekten sevdiğinde kendini feda edebilir, tüm hayatını feda edebilir, bu o kadın için işinden vazgeçmek, bir kadın için spor yapmaya başlamak, bir kadın için tavrını değiştirmek, bir kadın için yemek yapmaya başlamak, bir kadın için ülkesini terk etmek
Kadınlar aslında , ne istediklerini ya da ne yaptıklarını bilmiyor. Genel geçer şekilde , internette , şurada burada yazılanları onaylıyor , hepsi bu. Gerçekler onların teyit ettiği gibi değil. Yani gerçekçi davranmıyorlar. İşlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar.
Bi' yandan "bulunmaz Hint kumaşı" olarak görürken, bi'yandan bulduğu her deliğe laf sokmaları acı cekmelerine sebep... Bi' salı verin gari erkekleri...
En İyi Cevaplar